Loftdeuren Eiken

Loftdeuren van Eiken

Filteren
Filters
Categorie
 • Loftdeuren Eiken

3 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
 1. Loftdeur Eiken
  Waardering:
  99%
  Speciale prijs € 475,00 Normale prijs € 495,00
 2. Voorraaddeur Eiken
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 419,00
 3. Loftdeur van Behandeld Eiken
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 549,00 Normale prijs € 750,00

3 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren eiken

Bent u verliefd op eikenhout en wilt u een schuifdeur met een prachtig geleefde uitstraling? Kies dan voor één van de eikenhouten loftdeuren uit het brede Barnwood assortiment. Een geweldige toevoeging aan uw interieur!

Eikenhout is sterk, duurzaam en perfect voor het maken van meubels. De eikenhouten loftdeuren van Barnwoodweb zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit massief gedroogd eikenhout. Het heeft een unieke kleur en robuuste look. Dat maakt eikenhout ook zo populair. Het eikenhout is afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Zo onderscheiden we Amerikaans eiken, Japans eiken en Europees eiken. Deze soorten verschillen van elkaar in kleur en ook de nerven zijn anders.

Bij Barnwoodweb maken we loftdeuren van onbehandeld eikenhout en behandeld eikenhout. Daarnaast kunt u kiezen voor een loftdeur van eikenhout, voorzien van een stalen rand. Om de schuifdeur helemaal op uw wensen te laten aansluiten kunt u er ook voor kiezen om de loftdeur op maat te laten maken en kiest u zelf uw favoriete schuifdeursysteem. Ook daarin zijn tal van mogelijkheden.

Loftdeuren van eiken

Eikenhout is een prachtige houtsoort voor een loftdeur. Eiken loftdeuren zijn er in diverse soorten en ook maten. Zo kun je kiezen tussen behandelde eikenhouten loftdeuren, onbehandelde eikenhouten loftdeuren of loftdeuren van eiken met een stalen rand. Voor deze loftdeuren maken we natuurlijk louter en alleen gebruik van het hoogste kwaliteit houten planken. Maak uw loftdeur volledig naar wens door de deur op maat te laten maken, de gewenste specificaties te selecteren en uw favoriete schuifdeurbeslag.

Complete loftdeur

Een loftdeur wordt niet compleet bij u afgeleverd, de reden hiervan is dat u zelf een keuze kan maken uit het ruime assortiment schuifdeurbeslagen. Bij de deurgrepen is het een iets ander verhaal. Bij de loftdeuren worden vaak wel opties gegeven om een handgreep erbij te nemen, u kunt ook kiezen voor geen deurgreep. Vervolgens is het dan mogelijk om ook een deurgreep te kiezen uit het gehele assortiment deurgrepen. Dan is er nog de vloergeleiding, die wordt standaard meegeleverd met de loftdeuren. Mocht u toch geen gaten in de vloer willen boren dan kunt u ook een vloergeleider bestellen die u aan de muur kan bevestigen.

Softclose systeem

U kunt uw Barnwoodweb systemen van extra luxe voorzien door het systeem uit te breiden met een softclose systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw loftdeur zachtjes open- en dichtgaat. De systemen zijn gemakkelijk te bevestigen, dat kan namelijk gedaan worden met klemmetjes, je hoeft dus geen gaten meer te boren in de rail.

Massief eikenhout

De eikenhouten loftdeuren van Barnwoodweb zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit gedroogd eikenhout. Het is ook niet voor niks dat eikenhout zo populair is, het hout heeft een unieke kleur en heeft ook een robuuste look. Eikenhout van zichzelf is een zeer sterke en vrij zware houtsoort, daarnaast is eikenhout erg duurzaam. Eikenhout komt uit verschillende plekken over de hele wereld. Zo is er een Amerikaanse eiken, Europese eiken en de Japanse eiken. De eikensoorten verschillen van elkaar op kleur en ook de nerven zijn anders. Over het algemeen is eikenhout erg stevig en perfect voor het maken van meubels.

Naast eikenhouten loftdeuren hebben we bij barnwood ook veel andere keuzes zoals steigerhouten loftdeuren. Maar wij beschikken ook over zwarte loftdeuren, witte loftdeuren, loftdeuren op maat en nog veel meer. Het is ook mogelijk dat u op zoek bent naar een houten schuifdeur maar u niet weet welk soort hout u wilt gebruiken voor uw deur, neem dan vooral een kijkje in de webshop.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Maandag 27 september tussen 13:00 en 16:00 is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Vrijdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:30 is onze showroom gesloten
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België