Loftdeuren Eiken

Loftdeuren Eiken

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

5 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Prijs
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

EIKENHOUTEN LOFTDEUREN ALS EYE-CATCHER VAN JOUW INTERIEUR

LOFTDEUREN EIKEN

Ben jij verliefd op eikenhout en wil je een schuifdeur met een prachtig geleefde uitstraling? Kies dan voor één van de eikenhouten loftdeuren uit het brede Barnwood assortiment. Een geweldige toevoeging aan jouw interieur!

Eikenhout is sterk, duurzaam en perfect voor het maken van meubels. De eikenhouten loftdeuren van Barnwoodweb zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit gedroogd eikenhout. Het heeft een unieke kleur en robuuste look. Dat maakt eikenhout ook zo populair.

Het eikenhout is afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Zo onderscheiden we Amerikaans eiken, Japans eiken en Europees eiken. Deze soorten verschillen van elkaar in kleur en ook de nerven zijn anders.

Bij Barnwoodweb maken we loftdeuren van onbehandeld eikenhout en behandeld eikenhout. Daarnaast kan je kiezen voor een loftdeur van eikenhout, voorzien van een stalen rand. Om de schuifdeur helemaal op jouw wensen te laten aansluiten kan je er ook voor kiezen om de loftdeur op maat te laten maken. Daarnaast kies je zelf je favoriete schuifdeursysteem, waarin tal van mogelijkheden zijn.

SCHUIFDEUR EIKENHOUT

Eikenhout is een prachtige houtsoort voor een loftdeur. Eiken loftdeuren zijn er in diverse soorten en ook maten. Zo kun je kiezen tussen behandelde eikenhouten loftdeuren, onbehandelde eikenhouten loftdeuren of loftdeuren van eiken met een stalen rand.

Voor deze loftdeuren maken we natuurlijk alleen gebruik van de hoogste kwaliteit houten planken. Maak jouw loftdeur volledig naar wens door de deur op maat te laten maken, de gewenste specificaties te selecteren en jouw favoriete schuifdeurbeslag te kiezen.

COMPLETE LOFTDEUR

Een loftdeur wordt niet compleet afgeleverd. De reden hiervan is dat jij zelf een keuze kan maken uit het ruime assortiment schuifdeurbeslagen. Bij de deurgrepen is het een iets ander verhaal. Bij de loftdeuren worden vaak wel opties gegeven om een handgreep erbij te nemen. Je kan daarnaast ook kiezen voor geen deurgreep.

loftdeur eiken

Vervolgens is het mogelijk om een deurgreep te kiezen uit ons assortiment deurgrepen. Dan is er nog de vloergeleiding, die wordt standaard meegeleverd met de loftdeuren. Wil je geen gaten in de vloer boren? Dan kan je een vloergeleider bestellen en die aan de muur bevestigen.

HOOGSTE KWALITEIT EIKENHOUT

De eikenhouten loftdeuren van Barnwoodweb zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit gedroogd eikenhout. Het is ook niet voor niks dat eikenhout zo populair is, het hout heeft een unieke kleur en een robuuste look.

Eikenhout is van zichzelf een zeer sterke en vrij zware houtsoort. Daarnaast is eikenhout erg duurzaam. Eikenhout komt uit verschillende plekken over de hele wereld.

Naast eikenhouten loftdeuren hebben we bij Barnwoodweb veel andere keuzes zoals steigerhouten loftdeuren. Maar wij beschikken ook over zwarte loftdeurenwitte loftdeurenloftdeuren op maat en nog veel meer. Misschien ben je op zoek naar een houten schuifdeur, maar weet je niet welk soort hout je wilt gebruiken voor de deur? Neem dan vooral een kijkje in de webshop.

WELK SCHUIFDEURSYSTEEM KIES JIJ?

Voor de eikenhouten schuifdeuren kan je een keuze maken uit het veelzijdige assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen zijn toepasbaar. Een schuifdeursysteem is altijd inclusief de rail.

Wil je de rail volledig op maat gemaakt? Dat is uiteraard mogelijk. Je hebt de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten maken met een maximale lengte van 400 centimeter.

Daarnaast heb je bij de houten deuren de keuze om het schuifdeursysteem aan het plafond te monteren. Wat een unieke sfeer creëert voor iedere loftdeur in huis.

SOFTCLOSE SYSTEEM

Wil je een eiken schuifdeur die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem te bestellen. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

EEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een houten loftdeur is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert haar houten schuifdeuren in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer