Deurgrepen

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 27 van 27 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

DEURGREPEN

De zeer karakteristieke en robuuste boerenschuifdeur is met ons solide schuifdeur systeem zeer gemakkelijk te openen. Om deze reden is het voor sommige mensen dan ook niet nodig om een deurgreep aan te schaffen voor de schuifdeur. Echter geeft een bijpassende deurgreep aan de andere kant weer een stijlvol geheel en geeft de deur meer status. Daarnaast maar een deurgreep het misschien makkelijker om de schuifdeur te openen.

Verschillende modellen deurgreep

Barnwoodweb heeft verschillende modellen beschikbaar. Modellen die uitsteken aan de voorkant (opbouwgrepen) en modellen die verzinkt in het hout zitten (komgreep) van de deur, zodat deze vrijwel geheel aansluiten op de schuifdeur.

Komgrepen

Deze kunnen uitkomst bieden aan de achterkant, zodat het openen en sluiten van deur niet belemmerd wordt door de deurgreep. De komgrepen zijn door de speciale poeder coating beschermd en maakt het metaal kleurvast. Daarnaast is een komgreep ook zeer fraai aan de voorkant van een schuifdeur.

Opbouwgrepen

Beschik je over meer ruimte, dan kun je er ook voor kiezen om een schuifdeur opbouwgreep te plaatsen op je deur. De deurvatten zijn eenvoudig aan te brengen aan nagenoeg iedere schuifdeur met twee schroeven. De schroeven verzinken compleet in het handvat waardoor er geen scherpe uitstulpingen zijn, daarnaast oogt het ook een stuk mooier. De opbouwgrepen zijn door de speciale poeder coating beschermd en maakt het metaal kleurvast. De handvatten zullen waarschijnlijk langer meegaan dan de deur waar ze aan bevestigd worden. Daarmee koop je een product waar je levenslang op kunt vertrouwen.

Deurgreep schuifdeur

Zelfde materiaal

De schuifdeurgrepen worden van hetzelfde materiaal vervaardigd als het schuifdeursysteem. Het solide uiterlijk en de duurzaamheid is hiermee gegarandeerd. Ook past het handvat altijd goed bij elk schuifdeursysteem. De speciale poeder coating beschermd het metaal en is kleurvast. De deur kan op deze manier keer op keer geopend en gesloten worden zonder slijtage van het handvat. De handgrepen blijven daarom kosten wat het kost hun strakke en mooie uitstraling houden.

Bij vragen over een de deurgrepen, de montage, het gebruik of andere informatie kun je met ons uiteraard contact opnemen

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer