Softclose schuifdeursystemen

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

3 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

HET SOFTCLOSE SCHUIFDEURSYSTEEM

Een handige uitbreiding op jouw gekozen schuifdeursysteem. Heb je een mooie schuifdeur op het oog? Afhankelijk van welk schuifdeursysteem je erbij kiest, hebben we een handige uitbreidingsoptie: het softclose systeem. Een echte aanrader voor als je een zacht en soepel lopend schuifdeursysteem wilt hebben.

EEN DEUR DIE ZACHTJES OPEN- OF DICHTGAAT?

Een softclose systeem zorgt precies daarvoor! Een andere naam voor het systeem is bijvoorbeeld ‘sluitvertrager’, want de schuifdeur gaat zachtjes open- of dicht. Het softclose schuifdeursysteem zorgt er namelijk voor dat er een vertraging is bij het sluiten of openen van de deur. Bij zo ongeveer de laatste tien centimeter van de deur zal deze automatisch afgeremd worden bij het sluiten. Hierdoor gaat de deur dus extra zacht open of dicht. Wil je een deur die zachtjes open- én dichtgaat? Dan kies je voor een dubbel softclose systeem.

SCHUIFDEURSYSTEEM MET SOFTCLOSE

Het softclose systeem is een optionele uitbreiding op alle railsystemen van Barnwoodweb, behalve op het schuifdeursysteem Modern RVS Bovenop en de Modern Spaak. Het systeem zorgt ervoor dat er een vertraging is bij het sluiten of openen, of allebei. Of je nu gaat voor een dubbel of enkele variant op de schuifdeur, een softclose systeem op de schuifdeur is een super handige uitbreiding!

STRAK ONTWERP SCHUIFDEURSYSTEEM

Ons handige softclose systeem heeft een compact ontwerp dat niet zichtbaar is achter op de rails. Het bevestigen van het systeem kan aan de muur of op de rails zelf. Dit laatste wordt aangeraden. Een bijna niet zichtbaar palletje op de deur zal opgepikt worden door het systeem waardoor de loftdeur automatisch afremt.

MAKKELIJKE MONTAGE SOFTCLOSE SCHUIFDEURSYSTEEM

Het softclose systeem is een optionele accessoire die je zelf monteert. Het installeren van een softclose schuifdeursysteem is voor de gemiddelde doe-het-zelver een eitje. We voegen namelijk altijd een duidelijke handleiding bij. Hierin staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zitten er speciale klemmetjes bij het systeem, waardoor je geen gaatjes in de rail hoeft te boren. Hierdoor is het systeem nog makkelijker te monteren. Benieuwd hoe het softclose systeem werkt? Bekijk dan hier onze video met uitleg.

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR SOFTCLOSE?

Er zijn verschillende redenen waarom een softclose systeem op een schuifdeur is aan te raden. We sommen ze hieronder voor je op: 1. Geruisloos en soepel dichtvallen. Met een softclose schuifdeur zal de deur altijd stil en soepel dichtvallen. Voor jou ook fijn, want geen klapperende deuren of onnodige geluiden. 2. Handig met kinderen. Doordat de deur minder snel dicht- of opengaat is het veiliger met kleine kinderen die nog wel eens met hun vingers tussen een deur zitten. Door het afremmen is er veel minder kans op vastzittende vingers. 3. Langere levensduur van de deur. Doordat de deur zachter sluit en hierdoor niet onnodig schade oploopt, gaat je schuifdeur nog veel langer mee. 4. Minimalistisch design. Het minimalistische strakke design, dat je niet ziet zitten op het schuifdeursysteem, zorgt er ondanks zijn kleine formaat voor dat het totale schuifdeursysteem makkelijk te openen is en is hiermee zeer uitgebreid. Daarnaast is het design helemaal van nu!

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze moderne binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

  • Het samenstellen van een metalen schuifdeur
  • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer
  • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer