Witte loftdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Witte loftdeuren

Bij Barnwoodweb bieden wij een breed scala aan loftdeuren. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten hout, tal van kleuren en zijn er verschillende modellen leverbaar. Wilt u uw loftdeur wit hebben? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een witte loftdeur. Zo kiest u waarschijnlijk eerder een witte loftdeur als uw wanden ook wit zijn. Evenals witte muren maakt een witte loftdeur een ruimte optisch groter. Vooral in kleinere ruimtes kan een witte loftdeur dus uitweg bieden. Zo’n witte loftdeur laat een ruimte niet alleen groter lijken, maar neemt ook minder ruimte in omdat een loftdeur in tegenstelling tot een normale deur niet open zwenkt.

Bij Barnwoodweb hebben we verschillende opties voor witte loftdeuren. Eén van de opties is de Loftdeur Steigerhout eigen RAL-kleur. Bij deze deur kan je kiezen uit een aantal standaard RAL-kleuren of je eigen gewenste RAL-kleur doorgeven. Omdat wij een deur in iedere gewenste RAL-kleur kunnen leveren, krijgt u een loftdeur die perfect bij uw interieur past.

Een andere optie is om loftdeuren middels een beits een mooie kleur te geven. Deze beits zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar het beschermt ook nog eens het hout tegen schade. Beits trekt gedeeltelijk in het hout waardoor je de prachtige houtnerven blijft zien.

Kiest u uiteindelijk voor een witte loftdeur? Dan zorgt het deurbeslag van de loftdeur voor enig contrast. Het deurbeslag is er namelijk in zwart gepoedercoat staal, Roestvrij staal en Rusted steel (geroest staal).

Is uw keuze toch niet gevallen op een witte loftdeur? Dat is geen probleem, wij hebben nog veel meer opties zoals een zwarte schuifdeur.

witte loftdeur
dubbele witte loftdeuren

Loftdeuren met RAL-kleuren

Een loftdeur kunnen we in elke gewenste RAL-kleur voor u maken. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Het is een universeel systeem dus een specifieke code geeft altijd dezelfde kleur. Voor het uitkiezen van een RAL-kleur kunt u het beste gebruikmaken van een officiële RAL-waaier.

Bij Barnwoodweb gebruiken we een hoge kwaliteit Histor verf, gemaakt op waterbasis. Een strakke en beschermende lak is daarmee gegarandeerd. Om de verf beter aan het hout te laten hechten, schuren we de deur eerst goed op. Vervolgens voorzien we de deur van de door u gekozen kleur verf.

Heeft u een kleur verf in gedachten waar geen RAL van beschikbaar is? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

  • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
  • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
  • Dinsdag 26 okt tussen 9.00 – 12.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
  • Donderdag 28 okt tussen 13.00 – 15.30 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
  • Donderdag 11 nov tussen 13.00 – 16.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
  • Donderdag 25 nov tussen 13.00 – 16.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België