Zwarte schuifdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 142 in totaal

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
 1. DIY houten deur 95x215 cm
  Waardering:
  95%
  Special Price € 219,00 Regular Price € 249,00
 2. DIY houten deur in Vintage bruin 95x215 cm
  Waardering:
  89%
  Special Price € 239,00 Regular Price € 270,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

ZWARTE SCHUIFDEUREN

Een zwarte schuifdeur in een huiskamer is erg stijlvol. Bij het kiezen van een zwarte schuifdeur heeft u veel opties. Zo kunt u kiezen uit zwarte schuifdeuren met glas (beschikbaar in diverse modellen) of zwarte houten schuifdeuren, gemaakt van steigerhout. De zwarte schuifdeuren met glas zijn op dit moment erg populair en passen in vrijwel elk interieur.

Zwarte steigerhouten schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in verschillende modellen. Kiest u voor de Loftdeur Steigerhout diep zwart, de loftdeur steigerhout vintage zwart of misschien wel juist voor de loftdeur steigerhout lood zwart? Naast deze modellen hebben we ook een steigerhouten schuifdeur beschikbaar die is bewerkt met krijtbordverf. Dit maakt dat u op de deur kan tekenen of schrijven met krijt.

Tot slot beschikken we bij Barnwoodweb nog over de schuifdeuren van hout en staal. Hierbij zijn de deuren niet zwart, maar bestaat wel de mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte stalen rand/lijst om de deur heen.

zwarte schuifdeur

SCHUIFDEURSYSTEEM VOOR EEN ZWARTE SCHUIFDEUR

Zwart schuifdeurbeslag is de meest gekozen optie, ongeacht de kleur van de schuifdeur. Bij Barnwoodweb hebben we een ruime keuze uit zwart schuifdeurbeslag.

Zo zijn er opties beschikbaar als Schuifdeurbeslag Bovenop en Schuifdeurbeslag Spaakwiel Bovenop. Deze opties zijn beide uiterst geschikt voor de glazen schuifdeuren.

Bij het beslag hoort ook de rails. Deze schuifdeurrails is ook in het zwart. De rails kiest u in de gewenste lengte. Standaard bestaat de rails uit één stuk, maar het is ook mogelijk om deze uit twee stukken te maken. Bij Barnwoodweb voorzien wij de rails al van gaten, zodat u het systeem eenvoudig en snel kunt installeren.

Wilt u het deurbeslag van wat luxe voorzien? Kies dan voor het softclose systeem. Het softclose systeem zorgt ervoor dat uw schuifdeur zachtjes open en dicht gaat. Doordat het softclose systeem ook in het zwart is, past deze qua uitstraling goed bij uw schuifdeursysteem.


Voordelen van een zwarte schuifdeur

Een zwarte schuifdeur heeft verschillende voordelen die kunnen bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van een ruimte. Enkele voordelen van een zwarte schuifdeur zijn:

  • Modern en stijlvol: zwarte schuifdeuren hebben een eigentijdse uitstraling en voegen een moderniteit toe aan het interieur. Zo is de zwarte kleur vaak in overeenstemming met een industriële interieurstijl.

  • Onderhoudsvriendelijk: Zwarte schuifdeuren zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te houden. Een zwarte afwerking is namelijk vaak minder gevoelig voor vlekken en slijtage dan lichtere kleuren.

  • Contrast en accentuering: Zwarte schuifdeuren kunnen dienen als een opvallend punt in het interieur. De schuifdeur met zwarte kleur trekt de aandacht en kan fungeren als een centraal decoratief punt.

  • Ruimteoptimalisatie: Zwart heeft als eigenschap om ruimtes visueel te verkleinen. Dit kan nuttig zijn in bijvoorbeeld grote kamers die je wilt verkleinen en een knusser gevoel wilt creëren.

Kortom, zwarte schuifdeuren bieden een breed scala aan voordelen aan, zo is het een praktische kleur, maar de schuifdeur met zwarte kleur is ook erg praktisch en kan gebruikt worden om een ruimte knusser te maken.

zwarte schuifdeur
zwarte schuifdeur


Nadelen van een zwarte schuifdeur

Hoewel zwarte schuifdeuren veel voordelen hebben, zijn er ook een aantal nadelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het uitkiezen van een schuifdeur:

 • Stof en vingerafdrukken: Zwarte oppervlakken tonen stof en vingerafdrukken meer dan lichtere kleuren. Dit kan betekenen dat een zwarte schuifdeur vaker moet worden schoongemaakt.

 • Hitteabsorptie: Zwarte kleuren hebben de eigenschap om warmte te absorberen en vast te houden. Zodra de schuifdeur zich direct zonlicht bevindt, kan dit leiden tot extra warmte in de ruimte.

 • Ruimteverkleining: Hoewel de zwarte schuifdeur kan zorgen voor een knus gevoel in huis, kan dit ook juist een nadeel zijn als de zwarte schuifdeur in een kleinere ruimte komt. Een zwarte schuifdeur kan er dan namelijk voor zorgen dat de kamer nog kleiner doet lijken.

Het is belangrijk om deze nadelen af te wegen tegen de voordelen. Het kiezen van een zwarte schuifdeur moet gebaseerd zijn op hoe goed de deur past binnen het interieur en de ruimte waarin de schuifdeur komt.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer