Zwarte schuifdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Houten Loftdeuren
  • Metalen Loftdeuren

Producten 1 tot 12 van 98 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Zwarte schuifdeuren

Een zwarte schuifdeur in een huiskamer is erg stijlvol. Bij het kiezen van een zwarte schuifdeur heeft u veel opties. Zo kunt u kiezen uit zwarte schuifdeuren met glas (beschikbaar in diverse modellen) of zwarte houten schuifdeuren, gemaakt van steigerhout. De zwarte schuifdeuren met glas zijn op dit moment erg populair en passen in vrijwel elk interieur.

Zwarte steigerhouten schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in verschillende modellen. Kiest u voor de Loftdeur Steigerhout diep zwart, de loftdeur steigerhout vintage zwart of misschien wel juist voor de loftdeur steigerhout lood zwart? Naast deze modellen hebben we ook een steigerhouten schuifdeur beschikbaar die is bewerkt met krijtbordverf. Dit maakt dat u op de deur kan tekenen of schrijven met krijt.

Tot slot beschikken we bij Barnwoodweb nog over de schuifdeuren van hout en staal. Hierbij zijn de deuren niet zwart, maar bestaat wel de mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte stalen rand/lijst om de deur heen.

Schuifdeursysteem voor een zwarte schuifdeur

Zwart schuifdeurbeslag is de meest gekozen optie, ongeacht de kleur van de schuifdeur. Bij Barnwoodweb hebben we een ruime keuze uit zwart schuifdeurbeslag.

Zo zijn er opties beschikbaar als Schuifdeurbeslag Bovenop en Schuifdeurbeslag Spaakwiel Bovenop. Deze opties zijn beide uiterst geschikt voor de glazen schuifdeuren.

Bij het beslag hoort ook de rails. Deze schuifdeurrails is ook in het zwart. De rails kiest u in de gewenste lengte. Standaard bestaat de rails uit één stuk, maar het is ook mogelijk om deze uit twee stukken te maken. Bij Barnwoodweb voorzien wij de rails al van gaten, zodat u het systeem eenvoudig en snel kunt installeren.

Wilt u het deurbeslag van wat luxe voorzien? Kies dan voor het softclose systeem. Het softclose systeem zorgt ervoor dat uw schuifdeur zachtjes open en dicht gaat. Doordat het softclose systeem ook in het zwart is, past deze qua uitstraling goed bij uw schuifdeursysteem.

zwarte schuifdeur

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer