Planken

Planken

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

7 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Prijs
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

BARNWOOD PLANKEN GESCHIKT VOOR IEDERE CREATIE

HOUTEN PLANKEN

Wil jij barnwood hout niet als wandbekleding gebruiken, maar wil je er zelf een mooie creatie van vervaardigen? Bestel dan losse houten planken van Barnwood. Ook dat is onderdeel van ons brede assortiment!

Met de losse Barnwood planken kan je zelf meubels of iets dergelijks maken. Bekijk op deze pagina het complete assortiment Barnwood planken. Kies je voor de mooie lichte Barnwood Grey planken of ga je juist voor de wat donkere warme kleur Barnwood Brown?

GEBRUIKT BARNWOOD

Barnwood hout is hout met een geschiedenis. Het hout is afkomstig van bomen als de vuren, lariks, grenen en douglas. Het hout heeft vervolgens gediend als hout om een stal, huis of schuur van te maken. De gebouwen krijgen vervolgens met extreme weersomstandigheden te maken.

Gedurende lange perioden heeft het hout te maken met kou, sneeuw, regen, wind en hitte. Het hout krijgt hierdoor een unieke uitstraling. De kanten die in de zon hebben gestaan hebben een ander uiterlijk als de planken die voornamelijk in de schaduw hebben gestaan. De oude houten planken komen vervolgens in het verwerkingscentrum terecht, waar we ze drogen, vrijmaken van spijkers en verhitten om de levende organismen eruit te verwijderen.

BARNWOOD BROWN

Barnwood brown heeft een mooie bruine kleur waarbij goed te zien is dat het echt oud hout is. De mooie bruine kleur is te danken aan het feit dat het hout heeft gehangen aan de zonnige kant. Deze bruine kleur geeft een authentieke look aan jouw interieur.

Houten planken

BARNWOOD GREY

Barnwood grey heeft in tegenstelling tot het Barnwood Brown juist aan de schaduwzijden  van een gebouw gehangen. Door de extreme weersomstandigheden op grote hoogte en een gebrek aan zon kleurt de plank schitterend grijs en ontstaat de unieke Barnwood structuur. Geef jouw interieur een unieke uitstraling met deze prachtige grijs gekleurde planken.

BARNWOOD PLANKEN

De barnwood planken die wij verkopen zijn mooie robuuste planken, rijk aan historie. Wat jij vervolgens met de planken doet is helemaal aan jou! De planken van Barnwoodweb bestaan uit de beste kwaliteit duurzaam barnwood. Wij bieden jou deze planken aan tegen een extra scherpe prijs.

De houten planken en balken zijn leverbaar in verschillende maten. Voor zowel de barnwood planken grijs als de barnwood planken bruin kan je kiezen voor ongezaagde planken of planken per vierkante meter. Bij de ongezaagde planken heb je tevens de keuze uit verschillende breedtes. Je hebt de keuze uit planken van 12 tot 14 centimeter breed en planken van 15 tot 17 centimeter breed.

Er zijn ongelimiteerde mogelijkheden met de planken van Barnwoodweb. Of je nou een schuurtje in de tuin gaat bouwen, een muur wilt bekleden met barnwood of een wandplank wilt ophangen. Met onze planken is alles mogelijk.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten planken in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer