Dubbele schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Houten Loftdeuren
  • Metalen Loftdeuren

Producten 1 tot 12 van 77 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Dubbele schuifdeur

Met een dubbele schuifdeur is het mogelijk om een ruime doorgang te creëren tussen twee ruimtes. Zo kunt u ervoor kiezen om de dubbele deuren open te laten staan voor een gevoel van ruimte. De andere optie is natuurlijk om de schuifdeuren te sluiten zodat u de twee ruimten van elkaar kunt afzonderen.

Er zijn diverse opties voor een dubbele schuifdeur. Zo is het mogelijk om te kiezen voor twee schuifdeuren van staal en glas. Deze deuren geven een industriële uitstraling aan uw interieur. Daarnaast heeft het ook nog de voordelen dat glazen deuren de ruimtes groter doen lijken.

Verder kunt u natuurlijk ook kiezen voor een dubbele houten schuifdeur. Houten schuifdeuren zijn er in veel soorten en maten, zo kunt u denken aan steigerhouten schuifdeuren, eikenhouten schuifdeuren, barnwood schuifdeuren en zo hebben we nog meer opties voor u beschikbaar. Met een houten schuifdeur brengt u weer een hele andere uitstraling in huis, u heeft ook de keuze tussen diverse kleuren en maten.

Dubbel schuifdeursysteem

Bij een dubbele schuifdeur heeft u meerdere opties voor het kiezen van een schuifdeursysteem. U kunt ervoor kiezen om beide schuifdeuren op één rail te hangen, zodat ze tegen elkaar aankomen wanneer ze gesloten zijn. Hiervoor kunt u vrijwel elk schuifdeurbeslag kiezen.

Het is daarnaast ook mogelijk om de deuren voor elkaar langs te laten schuiven, zodat de deuren wanneer ze geopend zijn, langs elkaar hangen. Het voordeel hiervan is dat u minder ruimte nodig hebt om de deuren te laten hangen.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horecagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of per e-mail. Onze contactgegevens vind u hieronder:

071-4084746
info@barnwoodweb.nl 

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België