Loftdeur op maat

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Houten Loftdeuren

Producten 1 tot 12 van 34 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Loftdeur op maat

Bij onze werkplaats in Katwijk kunnen we bijna elke loftdeur voor u op maat maken. Er zijn een aantal uitzonderingen en dat zijn met name de deuren die direct leverbaar zijn. Deze deuren zijn beschikbaar in een aantal standaardmaten. Voor alle overige loftdeuren is het vrijwel altijd mogelijk om ze op maat te laten maken. In de meeste gevallen dient u rekening te houden met een breedte van 45 centimeter tot 120 centimeter in de breedte en een maximale hoogte van 260 centimeter.

De maat van een loftdeur komt niet zo nauw als bij een draaideur. Wij adviseren u om de deur aan alle kanten met ongeveer vier centimeter overlap te bestellen. Zo voorkomt u doorschijnen en inkijk.

Bij montage aan de wand is het verstandig om acht centimeter bij de breedte van de opening op te tellen en vier bij de hoogte. Bij montage aan het plafond is het ook verstandig om acht centimeter bij de breedte op te tellen maar van de hoogte (vloer tot plafond) dient u zeventien centimeter af te halen.

schuifdeur op maat
barnwood deur op maat

Schuifdeurbeslag op maat

Naast op maat gemaakte loftdeuren heeft u bij Barnwoodweb ook de mogelijkheid om het schuifdeurbeslag op maat te laten maken. De rails van de loftdeur kan tot een lengte van vier meter uit één stuk. Bij een lengte van meer dan vier meter bestaat de rails uit twee stukken. Systemen tot twee meter die voor 14.00 uur zijn besteld, krijgt u de volgende dag al geleverd.

Niet elk schuifdeurbeslag is geschikt voor elke loftdeur. De loftdeuren met glas kunnen namelijk alleen gebruikmaken van de schuifdeurbeslagen die bovenop gemonteerd worden. Dit geldt ook voor de loftdeuren met een stalen U- of L- profiel om de rand van de deur. Verder is vrijwel elk schuifdeurbeslag te combineren met een houten loftdeur. In de rails zijn al gaten voorgeboord zodat u het systeem eenvoudig en snel kan installeren. Wanneer het systeem goed is geïnstalleerd heeft het zo’n 125 kilogram draagkracht.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horecagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of per e-mail. Onze contactgegevens vind u hieronder:

071-4084746
info@barnwoodweb.nl 

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België