Stalen schuifdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Stalen schuifdeur

Bij Barnwoodweb verkopen we geen schuifdeuren die volledig gemaakt zijn van staal. Wel hebben we twee andere opties voor u. Allereerst heb je de schuifdeuren van staal en glas. Deze deuren zijn perfect als u op zoek bent naar een industriële schuifdeur. Daarnaast beschikken we ook over houten schuifdeuren met een stalen rand/lijst. Deze deuren hebben een robuust karakter en zijn een echte eyecatcher in huis. Wist u ook dat wij vrijwel elke schuifdeur voor u op maat kunnen maken. Zo bent u ervan verzekerd dat de (stalen) schuifdeur die u bestelt ook daadwerkelijk in uw huis past.

Stalen schuifdeur met glas

Wij hebben diverse opties voor schuifdeuren van staal en glas. Zo verschilt het per schuifdeur in hoeveel vakken de deur is ingedeeld, het soort glas verschilt (helder glas, melkglas, etc.) en ook het soort metaal kan per schuifdeuren verschillen. Deze industriële schuifdeuren zijn allemaal in het zwart. De meeste opties zijn op maat te maken, echter zijn er ook een aantal schuifdeuren met een aantal standaardmaten. Deze deuren zijn in de meeste gevallen wel sneller leverbaar. Wilt u de deur(en) zo snel mogelijk in huis hebben? Bekijk dan vooral de loftdeuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Een loftdeur met glas is uiterst populair. Dat is niet zo gek, want zo’n deur heeft een fantastische uitstraling. Helemaal als je zo’n deur afmaakt met een industrieel schuifdeursysteem.

stalen schuifdeur
schuifdeur van hout en staal

Schuifdeuren van hout en staal

Een echte robuuste aandachtstrekker is een schuifdeur van hout en staal. Bij Barnwoodweb hebben we vier soorten schuifdeuren van hout en staal. Deze vier deuren zijn onder te verdelen in twee categorieën. Allereerst heb je de loftdeuren met raw steel. Deze deuren hebben een aluminium U- of L- profiel. Dit betekent dat er een stalen rand om de deur heen zit die ook aan de voor- (en achterkant) te zien is. Bij deze deur kan er alleen gebruik worden gemaakt van schuifdeursystemen die bovenop worden gemonteerd, omdat dat aan de voorkant van de deur niet mogelijk is vanwege het aluminium profiel. Verder heb je nog de schuifdeuren met steel stripes. Deze deuren hebben een lijst om de schuifdeur heen. Deze lijst zorgt ervoor dat uw deur er strak en exclusief uitziet.

Industriële schuifdeur

Industriële schuifdeuren zie je tegenwoordig steeds vaker. Je komt ze steeds vaker tegen in woonkamers en badkamers. Een industriële schuifdeur met glas past in heel veel verschillende interieurstijlen. De schuifdeuren van staal en glas die Barnwoodweb levert zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas is extra sterk waardoor het niet snel breekt.

Filteren
Filters
Categorie
 • Houten Loftdeuren
 • Metalen Loftdeuren

Producten 1-12 van 16

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
 1. Schuifdeur Staal en glas 6 vaks
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 749,00
 2. Loftdeur Barnwood Raw Steel
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 515,00
 3. Loftdeur Barnwood Steel Strips
  Waardering:
  87%
  Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 669,00
 4. Schuifdeur Staal en glas 3 vaks
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 749,00
 5. Schuifdeur Staal en glas 4 vaks
  Waardering:
  98%
  Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 749,00
 6. Schuifdeur Staal en glas Dubbel 3 vaks
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 1.289,00
 7. Schuifdeur Staal en glas Dubbel 4 vaks
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 1.289,00
 8. Schuifdeur Staal en glas Dubbel 6 vaks
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 1.289,00

Producten 1-12 van 16

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren van staal en hout

Een loftdeur van staal en hout geeft een robuust karakter aan uw interieur. Zo’n stalen loftdeur is dan ook erg stijlvol. Bij Barnwoodweb bieden we de keuze uit vier soorten loftdeuren met staal en hout, zo heb je de Loftdeur Raw Steel Barnwood, de Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout, de Loftdeur Steel Strips Exclusive en de Loftdeur Steel Strips Eiken. Deze vier stalen loftdeuren zijn op te delen in twee categorieën: zo heb je de Loftdeuren met Raw Steel, deze deuren hebben een stalen rand in een U- of L-profiel om de loftdeur heen van rauw (kaal) staal. Verder zijn er nog de loftdeuren met Steel Strips, deze loftdeuren beschikken over een stalen rand om de rand van de loftdeur heen. De Raw Steel geeft een wat robuustere uitstraling terwijl de Steel Strips een wat exclusievere uitstraling biedt.

Loftdeurbeslag

Maak een keuze uit alle schuifdeursystemen, we hebben een ruim en veelzijdig assortiment. De Raw Steel Loftdeuren hebben echter een beperkte mogelijkheid als we het hebben over het beslag. Het U- en L-profiel zorgt er namelijk voor dat het beslag niet aan de voorkant van de loftdeur kan worden bevestigd. De opties die beschikbaar zijn voor de Raw Steel Loftdeuren zijn: het Schuifdeursysteem Bovenop en het Schuifdeursysteem Spaak Bovenop. Mocht uw keuze toch zijn gevallen op de staal met houten loftdeuren met Steel Strips dan heeft u wel de volledig keuze uit het gehele assortiment. Bij het beslag hoor ook de rails die volledig voor u op maar kan worden gemaakt, dat kan uit één, twee of drie stukken tot 400 centimeter. Als laatste optie is er nog het softclose systeem, deze kan aan het beslag worden toegevoegd zodat uw loftdeur soft open en dicht gaat.

Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout

Deze loftdeur wordt voor u op maat gemaakt, in de breedte is dat mogelijk van 45 centimeter tot 120 centimeter en de hoogte van 200 centimeter tot 260 centimeter. De planken zijn horizontaal gestapeld en de gebruikte steigerdelen zijn afkomstig van de bouwplaatsen. Dit betekent dat ze daadwerkelijk echt gebruikt zijn, de bouwresten zijn terug te vinden op de planken wat zorgt voor een robuuste steigerhouten look. De planken worden gedroogd wanneer deze bij ons binnenkomen zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. U heeft nog de keuze om de Loftdeur te laten schuren. Er is keuze uit licht schuren zwaar schuren en niet schuren, hoe zwaarder het hout wordt geschuurd hoe minder bouwresten er op het hout achterblijven.

Lokaal geproduceerd

Barnwoodweb produceert alle loftdeuren zelf, dus ook de loftdeuren van staal en hout. Dit betekent niet alleen dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen maar dit betekent ook dat producten snel kunnen worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hier de huidige levertijden en de bijbehorende verzendkosten. Het is ook mogelijk om producten af te komen halen, dit moet u dan selecteren tijdens het bestelproces. Het adres is wel anders dan het showroom adres. Het afhaaladres is in Katwijk, de exacte locatie krijgt u wanneer de bestelling is afgerond. Het afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16 uur.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Dinsdag 26 okt tussen 9.00 – 12.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Donderdag 28 okt tussen 13.00 – 15.30 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Donderdag 11 nov tussen 13.00 – 16.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Donderdag 25 nov tussen 13.00 – 16.00 uur is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België