Onze dubbele schuifdeursystemen

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Ideaal voor het ophangen van dubbele deuren

Met een dubbel schuifdeursysteem kan je twee deuren bevestigen op één rail. Bij ons dubbele systeem zit een meegeleverd koppelstuk. Hierdoor worden de twee systemen aan elkaar gekoppeld en krijg je optimale sterkte om de deur aan op te hangen. Of meerdere deuren natuurlijk. Ideaal voor grote openingen of ruimtes!.

DUBBELE BINNENDEUREN IN JOUW INTERIEUR?

Met dubbele schuifdeuren en de bijbehorende schuifdeursystemen kies je voor een mooie oplossing waarbij de deuren uit elkaar geschoven kunnen worden. Je creëert zo een prachtige doorloop naar een andere ruimte in huis. Ook maak je het mogelijk om twee ruimtes van elkaar af te sluiten. Een dubbele binnendeur is heel erg geschikt voor grote openingen, bijvoorbeeld als er eerst een boog heeft gezeten of als je een muur doorbreekt.

DUBBEL SCHUIFDEURSYSTEEM

Naast dat je kunt kiezen voor een enkele schuifdeur, kun je er ook meerdere naast elkaar of langs elkaar laten schuiven. Dit laatste is mogelijk met ons dubbele schuifdeursysteem. Perfect voor grotere openingen tussen twee muren in. Of als kastdeuren bij een nis bijvoorbeeld. Een wand met dubbel schuifdeursysteem is de oplossing om deuren voor elkaar langs te laten schuiven. Een ensuite deur was hierdoor ook nog nooit zo dichtbij.

Dubbel Schuifdeursysteem
Meer informatie
Filteren
Filters
Categorie
 • Schuifdeursystemen

5 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

VERSCHILLENDE OPTIES EN MODELLEN

Bij het dubbele schuifdeur systeem kan je kiezen uit verschillende typen deurbeslag. Dat zijn de Bovenop, de Pijl of de Rechte variant. Dit zijn allen stalen rails. Aan jou de keus hoe je de afwerking wilt en welk design bij jou past. Ook kan je kiezen uit verschillende typen rails. Rails uit één stuk, uit meerdere stukken of specifiek naar jouw gewenste maat gemaakt. Uiteraard zijn daar verschillende raillengtes in mogelijk. Dit varieert van 200 cm tot 400 cm. 100 cm is te kort, dus deze hebben wij niet voor dubbele systemen.

VEEL KEUZE OPTIES SCHUIFDEURSYSTEEM 2 DEUREN

Wil je jouw schuifdeursysteem voor 2 deuren helemaal afmaken? Je kunt ook kiezen voor een softclose systeem of voor vloergeleiding. De deur zachtjes open- of dicht laten vallen. Of juist zacht en soepel over de vloer laten glijden in een speciaal daarvoor bestemd sleufje. Tot slot is een extra deurpakket te bestellen om meer deuren op te hangen. Twee, drie of vier deuren, met ons schuifdeursysteem voor dubbele deur kan het allemaal!

DUBBELE SCHUIFDEUREN

Met een dubbele schuifdeur creëer je een ruime doorgang tussen twee kamers. Zo krijg je een ruimtelijk gevoel op het moment dat beide schuifdeuren open staan. Wil je meer privacy? Dan kun je de kamers gewoon van elkaar afscheiden. Heel makkelijk door de dubbele deuren te sluiten. Wij bieden hier een prachtig zwart dubbel schuifdeursysteem voor, die zowel aan de wand of het plafond te bevestigen is.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze moderne binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

 • Het samenstellen van een metalen schuifdeur
 • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer
 • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horecagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Black Friday zijn wij uiteraard geopend! De koffie staat voor je klaar, het kan wel iets drukker zijn dan op normale dagen.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of per e-mail. Onze contactgegevens vind u hieronder:

071-4084746
info@barnwoodweb.nl 

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België