Witte schuifdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

2 producten

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

Witte schuifdeuren

Schuifdeuren zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Eén van de populairste opties is een witte schuifdeur. Een schuifdeur op zich zorgt al voor meer ruimte ten opzichte van een draaideur die open zwenkt. Een witte schuifdeur heeft als bijkomend voordeel dat deze een ruimte optisch gezien groter doet lijken.

De schuifdeuren kunnen op twee manieren aan hun mooie witte kleur komen. De eerste manier is door de deuren te voorzien van een witte verflaag. Wij geven u de mogelijkheid om zelf een RAL-kleur door te geven. Zo kunt u de deur de kleur geven die u wilt en die bij uw interieur past. De tweede optie is om de deur te voorzien van een witte beitslaag. Deze optie heeft twee grote voordelen. Allereerst zorgt de beits voor een beschermlaag tegen schade en vocht. Daarnaast zorgt de beits ervoor dat het karakter van het hout intact blijft. Hierdoor krijgt u een mooie schuifdeur die ook nog eens een mooie uitstraling heeft met de nerven die zichtbaar blijven.

witte schuifdeur
dubbele witte schuifdeuren

Voordelen van een witte schuifdeur

 

 • Een witte schuifdeur is veelzijdig. Je kunt een witte schuifdeur namelijk in vrijwel elke ruimte gebruiken. Witte deuren worden ook wel stilistisch neutraal genoemd, omdat ze eigenlijk binnen elk interieur passen.
 • Zoals eerder vermeld, heeft de witte kleur het vermogen om een ruimte visueel te vergroten. Een ruimte lijkt daardoor lichter en ruimer.
 • U krijgt bij uw bestelling instructies mee voor het bevestigen van de (witte) schuifdeur. Met behulp van deze instructies is het eenvoudig om de deur te installeren.

 


Schuifdeursysteem voor schuifdeur wit

Bij Barnwoodweb hebben we twee opties voor wit schuifdeurbeslag. Allereerst is er het schuifdeurbeslag spaakwiel wit. Dit prachtige witte schuifdeurbeslag past natuurlijk ook bij een stijlvolle witte schuifdeur. Daarnaast is er ook een optie waarbij het schuifdeurbeslag zwart is, maar de bovenplank wit is.

Naast wit zijn er ook nog andere opties zoals zwart, RVS en roest schuifdeurbeslag. Vooral het zwarte schuifdeurbeslag is erg populair bij een witte schuifdeur, omdat het voor een prachtig contrast zorgt. U kunt het zwarte schuifdeurbeslag goed combineren met bijvoorbeeld een zwarte deurgreep.


Nadelen van een witte schuifdeur

 

 • Witte deuren zijn zeer gemakkelijk vervuild. Zelfs de kleinste vuile plekjes zijn zichtbaar.
 • Witte deuren zijn voor sommige mensen een beetje te simpel. Wit is namelijk een standaardkleur in hun ogen.
 • Het openen en sluiten van een schuifdeur kost iets meer tijd dan het dichtdoen van een normale deur.

 

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer