Loftdeuren Steigerhout

Loftdeuren Steigerhout

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 25 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Prijs
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Loftdeuren steigerhout

Ben jij opzoek naar een robuuste, maar toch ook stijlvolle loftdeur? Dan is één van onze steigerhouten loftdeuren de perfecte keuze voor jou. Je hebt de keuze uit behandelde en onbehandelde schuifdeuren, grijs steigerhout, zwart steigerhout, et cetera. De steigerhouten schuifdeuren produceren we met de hand in onze werkplaats in Katwijk, waar we gebruikmaken van de beste kwaliteit gedroogd vurenhout.

We kunnen de loftdeuren zelfs voor je op maat maken. Steigerhouten loftdeuren zijn er in allerlei uitvoeringen. Sommige houten loftdeuren hebben hun prachtige kleur te danken aan een beits. Bij een gebeitste loftdeur blijft de houtstructuur mooi zichtbaar door de transparante (gekleurde) laag.

Ook hebben we een variëteit aan behandelde steigerhouten deuren, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om een eigen RAL-kleur te kiezen. Of wat dacht je van een loftdeur met krijtbordverf? Leuk voor de kinderen! Al met al hebben we bij Barnwoodweb volop keuzemogelijkheden om voor jou een steigerhouten loftdeur naar wens te maken.

GEBRUIKT STEIGERHOUT

Vurenhout, ook wel steigerhout genoemd, is afkomstig van de bouwplaatsen. De steigerdelen komen direct vanuit de bouwplaatsen in Nederland naar ons toe. Deze onderdelen zijn daadwerkelijk in de bouw gebruikt en daarom zijn er ook nog bouwresten op de planken te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen.

De grootste bouwresten worden standaard van het hout afgehaald. Hierna kan je ook nog kiezen om het hout niet te laten schuren, licht te laten schuren of zwaar te laten schuren. Hoe zwaarder wij het hout schuren hoe meer de houtstructuur zichtbaar wordt en hoe minder de bouwresten te zien zijn.

loftdeur steigerhout

Er zijn diverse soorten bewerkte steigerhouten loftdeuren. Zo is er veel keuze in de kleur verf van de steigerhouten loftdeur. De gevarieerde keuze bestaat uit rode loftdeuren, blauwe loftdeuren en zo zijn er nog veel meer opties. Er is ook een optie beschikbaar die leuk is voor kinderen. Hierbij gaat het om de loftdeur met krijtbordverf. Je kunt dan met een krijtje tekenen op de deur en het vervolgens weer weghalen met een natte doek.

GEBEITSTE LOFTDEUREN

De bewerkte loftdeuren komen in veel gevallen aan hun kleur door de beits waar ze mee zijn bewerkt. Wij schuren de deur dan licht op en beitsen hem vervolgens met een beits naar keuze. Omdat de beits een transparante laag is blijft de houtstructuur mooi zichtbaar. Op deze manier blijft het karakter van het hout behouden en wordt het ook beschermd met een mooie (gekleurde) laag.

Naast steigerhouten loftdeuren beschikken we ook over bijvoorbeeld barnwood loftdeuren. Maar we hebben ook verschillende soorten zwarte loftdeurenwitte loftdeurenloftdeuren op maat en nog veel meer. We hebben diverse soorten houten schuifdeuren. Mede om die reden kan het lastig zijn om te kiezen welke hout soort bij jouw huis past. Bekijk gerust het hele assortiment.

WELK SCHUIFDEURSYSTEEM KIES JIJ?

Voor de steigerhouten loftdeuren kan je een keuze maken uit het veelzijdige assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen zijn toepasbaar. Een schuifdeursysteem is inclusief de rail.

Wil je de rail volledig op maat gemaakt hebben? Dat is uiteraard mogelijk. Je hebt de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten bestaan met een maximale lengte van 400 centimeter.

Daarnaast heb je bij de houten deuren de keuze om het schuifdeursysteem aan het plafond te monteren. Zo creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis.

SOFTCLOSE SYSTEEM

Een schuifdeur die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem mee te bestellen. Deze is eenvoudig te monteren, omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

EEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een schuifdeur is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert haar producten in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Loftdeuren steigerhout

Ben jij opzoek naar een robuuste, maar toch ook stijlvolle loftdeur? Dan is een steigerhouten loftdeur de perfecte keuze voor jou! 

Loftdeur steigerhout – behandeld of onbehandeld

Bij het kiezen van houten loftdeuren heb je de keuze uit een behandelde of onbehandelde schuifdeur steigerhout. 

Wanneer je ervoor kiest de schuifdeur te behandelen, heb je de keuze uit verschillende kleuren. 

Loftdeuren steigerhout zijn er in allerlei uitvoeringen. Sommige hebben hun prachtige kleur te danken aan een beits. Zo kun onder andere gaan voor grijs, zwart of wit steigerhout.  Bij een gebeitste loftdeur blijft de houtstructuur mooi zichtbaar, dankzij een transparante (gekleurde) laag.

Je kunt ook gaan voor een opvallende look. De gevarieerde keuze bestaat uit rode loftdeuren, blauwe loftdeuren en zo zijn er nog veel meer opties.

Of wat dacht je van een loftdeur steigerhout met krijtbordverf? Je kunt dan met een krijtje tekenen op de deur en het vervolgens weer weghalen met een natte doek. Superleuk voor de kinderen! 

Naast de kleuren in de webshop, bieden wij ook de mogelijkheid om een eigen RAL-kleur te kiezen voor jouw steigerhouten loftdeur. 

Soorten loftdeuren steigerhout

Gebruikt steigerhout

Vurenhout, ook wel steigerhout genoemd, is afkomstig van de bouwplaatsen. De steigerdelen voor onze loftdeur steigerhout komen direct vanuit de bouwplaatsen in Nederland naar ons toe. 

Deze onderdelen zijn daadwerkelijk in de bouw gebruikt en daarom zijn er vaak ook nog bouwresten op de planken te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen van onze schuifdeuren van gebruikt steigerhout.

De grootste bouwresten worden standaard van het hout afgehaald. Hierna kan je ook nog kiezen om het hout niet te laten schuren, licht te laten schuren of zwaar te laten schuren. Hoe zwaarder wij het hout schuren, hoe meer de houtstructuur zichtbaar wordt. De bouwresten zijn in dit geval steeds minder te zien.

Gebeitst steigerhout

De bewerkte loftdeuren steigerhout komen in veel gevallen aan hun kleur door de beits waar ze mee zijn bewerkt. Wij schuren de deur dan licht op en beitsen hem vervolgens met een beits naar keuze. Omdat de beits een transparante laag is, blijft de houtstructuur van de loftdeur steigerhout mooi zichtbaar. Op deze manier blijft het karakter van het hout behouden en wordt het ook beschermd met een mooie (gekleurde) laag.

Natuurlijk is ons assortiment groter dan enkel steigerhouten schuifdeuren. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook barnwood loftdeuren, zwarte loftdeuren en witte loftdeuren aan. 

loftdeur steigerhout

Afmetingen steigerhout loftdeur

Natuurlijk vind je in onze shop een aantal standaardmaten voor de steigerhout loftdeur. Zit de afmeting die jij zoekt er niet tussen? Geen probleem! 

Een steigerhouten loftdeur kunnen we bij Barnwood precies op maat maken, aan de hand van de gegevens die door jou worden aangeleverd. Zo creëren wij een deur die precies past bij jouw wensen!

Schuifdeursysteem loftdeuren steigerhout

Voor de steigerhouten loftdeuren heb je de keuze uit een veelzijdig assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen worden verkocht inclusief de rail.

Wil je de rail van jouw steigerhouten loftdeur volledig op maat gemaakt hebben? Dat is uiteraard mogelijk. Je hebt de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten bestaan met een maximale lengte van 400 centimeter.

Daarnaast heb je bij de steigerhout loftdeur de keuze om het schuifdeursysteem aan het plafond te monteren. Zo creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis.

Een steigerhouten loftdeur die zachtjes open en dichtgaat? Vergeet dan niet ons soft close systeem mee te bestellen. Deze is eenvoudig te monteren, omdat het systeem op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

Het installeren van een loftdeur steigerhout is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

Productie loftdeuren steigerhout in eigen werkplaats

Alle loftdeuren steigerhout worden geproduceerd in onze eigen werkplaats in Katwijk. Onze werknemers maken hier een handmatige selectie van het mooiste hout. We maken enkel gebruik van de beste kwaliteit gedroogd vurenhout.

Het steigerhout is daadwerkelijk in de bouw gebruikt. Daarom zijn er soms nog enkele bouwresten op te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen.

Bij Barnwoodweb is niets te veel of te gek. Alles is mogelijk! Heb je speciale wensen? Neem dan altijd even contact met ons op, dan bespreken we dit samen.

Steigerhouten loftdeur als pronkstuk in jouw huis

Omdat alle onderdelen van de loftdeur steigerhout in Nederland worden geproduceerd, kunnen we snel leveren. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct uit voorraad worden geleverd.

Al met al hebben we bij Barnwoodweb volop keuzemogelijkheden om voor jou een steigerhouten loftdeur naar wens te maken!

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer