Loftdeuren Steigerhout

Loftdeuren van Steigerhout

Filteren
Filters
Categorie
 • Loftdeuren Steigerhout
 • Loftdeuren Hout en Staal

Producten 1-12 van 13

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
 1. Loftdeur Steigerhout Vintage Bruin
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 210,00 Normale prijs € 240,00
 2. Loftdeur Steigerhout Vintage Wit
  Waardering:
  98%
  Speciale prijs € 210,00 Normale prijs € 240,00
 3. Loftdeur Steigerhout Diep Zwart
  Waardering:
  95%
  Speciale prijs € 240,00 Normale prijs € 260,00
 4. Loftdeur Steigerhout Vintage Zwart
  Waardering:
  98%
  Speciale prijs € 210,00 Normale prijs € 240,00
 5. Loftdeur Onbehandeld Steigerhout
  Waardering:
  95%
  Speciale prijs € 195,00 Normale prijs € 220,00
 6. Loftdeur Gebruikt Steigerhout
  Waardering:
  99%
  Speciale prijs € 295,00 Normale prijs € 315,00
 7. Loftdeur Steigerhout Vintage Grijs
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 210,00 Normale prijs € 240,00
 8. Loftdeur Steigerhout Leisteen Grijs
  Waardering:
  80%
  Speciale prijs € 240,00 Normale prijs € 260,00
 9. Loftdeur Steigerhout met Krijtbord
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 395,00 Normale prijs € 415,00

Producten 1-12 van 13

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren steigerhout

Bent u opzoek naar een robuuste, maar toch ook stijlvolle loftdeur? Dan is één van onze steigerhouten loftdeuren misschien wel de perfecte keuze voor u. U heeft de keuze uit behandelde en onbehandelde loftdeuren, grijs steigerhout, zwart steigerhout, et cetera. De steigerhouten loftdeuren produceren we met de hand in onze werkplaats in Katwijk, waar gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit gedroogd vurenhout. We kunnen de loftdeuren zelfs voor u op maat maken.

Steigerhouten loftdeuren zijn er in allerlei uitvoeringen. Sommige loftdeuren hebben hun prachtige kleur te danken aan een beits. Bij een gebeitste loftdeur blijft de houtstructuur mooi zichtbaar door de transparante (gekleurde) laag. Ook hebben we een variëteit aan behandelde steigerhouten deuren, waarbij u zelfs de mogelijkheid heeft om een eigen RAL-kleur te kiezen. Of wat dacht u van een loftdeur met krijtbordverf? Leuk voor uw kinderen! Al met al hebben we bij Barnwoodweb volop keuzemogelijkheden om voor u een steigerhouten loftdeur naar uw wens te maken.

Steigerhouten loftdeuren

Bent u opzoek naar een robuuste loftdeur, steigerhouten loftdeuren zijn dan perfect de perfecte keuze. Een steigerhouten loftdeur is namelijk erg robuust en stijlvol. Er is genoeg keuze om de steigerhouten loftdeur naar uw wens te maken. Zo zijn er loftdeuren van onbewerkt steigerhout, bewerkt steigerhout, grijs steigerhout, zwart steigerhout, etc. Alle (steigerhouten) loftdeuren zijn handgemaakt bij ons op de werkplaats in Katwijk, daar maken wij ook graag de loftdeuren voor u op maat.

Gebruikt steigerhout

Vurenhout ook wel steigerhout genoemd is afkomstig van de bouwplaatsen. De steigerdelen komen direct vanuit de bouwplaatsen in Nederland naar ons toe. Deze onderdelen zijn daadwerkelijk in de bouw gebruikt en daarom zijn er ook nog bouwresten op de planken te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen. De grootste bouwresten worden standaard van het hout afgehaald. Hierna kunt u ook nog kiezen om het hout niet te laten schuren, licht te laten schuren of zwaar te laten schuren. Hoe zwaarder wij het hout schuren hoe meer de houtstructuur zichtbaar word en hoe minder de bouwresten te zien zijn.

Er zijn diverse soorten bewerkte steigerhouten loftdeuren. Zo is er veel keuze in de kleur verf van de steigerhouten loftdeur. De gevarieerde keuze bestaat uit rode loftdeuren, blauwe loftdeuren en zo zijn er nog veel meer opties. Er is ook een optie beschikbaar die leuk is voor kinderen, hierbij gaat het om de loftdeur met krijtbordverf. Je kunt dan met een krijtje tekenen op de deur en het vervolgens weer weghalen met een natte doen wanneer u dat wilt.

Gebeitste Loftdeuren

De bewerkte loftdeuren komen in veel gevallen aan hun kleur door de beits waar ze mee zijn bewerkt. Dan schuren wij de deur licht op en beitsen hem vervolgens met de beits naar keuze. Omdat de beits een transparante laag is blijft de houtstructuur mooi zichtbaar, op deze manier blijft het karakter van het hout behouden en word het ook beschermd met een mooie (gekleurde) laag.

Naast steigerhouten loftdeuren beschikken we ook over bijvoorbeeld barnwood loftdeuren. Maar we hebben bij Barnwoodweb ook zwarte loftdeuren, witte loftdeuren, loftdeuren op maat en nog veel meer. We hebben diverse soorten houten schuifdeuren, mede om die reden kan het lastig zijn om te kiezen welke hout soort bij uw huis past. Bekijk gerust het gehele assortiment.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Maandag 27 september tussen 13:00 en 16:00 is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Vrijdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:30 is onze showroom gesloten
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België