Kies voor een dubbele binnendeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

2 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

DUBBEL ZOVEEL PLEZIER IN HUIS MET EEN DUBBELE BINNENDEUR

Bijna ieder huis heeft binnendeuren. En sommige huizen hebben zelfs de mogelijkheid voor dubbele binnendeuren. Bij Barnwoodweb vinden we het belangrijk dat jij mooie binnendeuren in huis kan plaatsen. Wist je dat je een gewone binnendeur vaak ook dubbel kan kiezen? Je kiest makkelijk een dubbele deur uit ons ruime assortiment aan binnendeuren. Voor iedere woonstijl een passend model en altijd een snelle levering!

DUBBELE BINNENDEUREN IN JOUW INTERIEUR?

Met dubbele schuifdeuren kies je voor een mooie oplossing waarbij de deuren uit elkaar geschoven kunnen worden. Je creëert zo een prachtige doorloop naar een andere ruimte in huis. Ook maak je het mogelijk om twee ruimtes van elkaar af te sluiten. Een dubbele binnendeur is heel erg geschikt voor grote openingen.

RUIM ASSORTIMENT

Vrijwel al onze binnendeuren zijn geschikt om in een dubbele deurensituatie toe te passen. Je kiest een binnendeur naar wens uit ons assortiment en vervolgens kies je voor dubbele deuren. Met onze handige schuifdeurensystemen voor dubbele deuren is dit zo geregeld. Hierbij is het belangrijk dat je een langere rail kiest bij het beslag, waar beide deuren aan gemonteerd kunnen worden.

BEKIJK ONZE VERSCHILLENDE DUBBELE BINNENDEUREN

Wil je nieuwe binnendeur dubbel kopen? Met een van onze dubbele houten of metalen deuren haal je altijd een uniek product in huis. Wij maken de deuren van zorgvuldig met de hand geselecteerd hout, duurzaam staal of aluminium. Misschien is het zelfs een idee om voor meerdere verschillende deuren binnen te gaan, allemaal in dezelfde stijl. Of juist allemaal een andere stijl, bijvoorbeeld glas en metaal beneden. En mooie houten binnen deuren op de eerste en tweede verdieping. Juist een dubbele binnendeur is dan een echte eyecatcher. Zeker als je een grotere opening in huis wilt afsluiten.

WIJ MAKEN VEEL SOORTEN DUBBELE BINNENDEUREN

Onder andere zijn dat: • deuren van barnwood • deuren van eikenhout • deuren van steigerhout • deuren van metaal en glas • deuren van aluminium en glas • deuren van Douglas hout voor buiten

DUBBELE BINNENDEUREN MONTEREN

Dubbele schuifdeuren monteren moeilijk? Nee, zeker niet! Bij ons stel je makkelijk je eigen schuifdeurpakket samen door de hoogte van de deur te bepalen. Hierna kies je een rail met bijpassende deurgreep en schuifdeursysteem. Voor het monteren van de standaard schuifdeuren bestel je gewoon alles dubbel.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze moderne binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

  • Het samenstellen van een metalen schuifdeur
  • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer
  • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

DEUREN SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten schuifdeuren en dubbele binnendeuren in Nederland, dat is een duurzame ontwikkeling. Van gebruikt hout, oud hout of duurzaam hout. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België aan zowel particulieren als de zakelijke klant.. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer