Schuifdeursystemen voor Buiten

Schuifdeursystemen voor Buiten

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Schuifdeursystemen voor Buiten

7 producten

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

SCHUIFDEURSYSTEMEN VOOR BUITEN

Bekijk het gehele aanbod schuifdeursystemen voor buiten. Barnwoodweb heeft een ruim en veelzijdig assortiment. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren. Bij de schuifdeursystemen voor buiten heb je keuze uit zwarte en zilveren systemen. De schuifsystemen van Barnwoodweb hebben verschillende vormen en afwerkingen. Je bepaalt zelf hoe opvallend of subtiel je het beslag maakt. Kies je voor klassiek? Of houd je meer van een industrieel schuifdeursysteem? Barnwoodweb heeft voor iedereen iets passends.

VERSCHILLENDE SOORTEN SCHUIFDEURSYSTEMEN VOOR BUITEN

Het schuifdeursysteem voor buiten dat bij jou past is afhankelijk van het type deur dat je hebt. Het aanbod schuifdeursystemen is bij de schuifdeuren voor buiten kleiner dan bij de binnen schuifdeuren. Dit komt omdat de loftdeursystemen voor buiten een speciale poedercoating hebben. Deze coating is extra sterk en beschermt de producten tegen het klimaat in ons land.

De schuifdeursystemen voor buiten zijn gemaakt van extra sterk roestvrij staal of extra sterk gepoedercoat staal. Hierdoor zijn onze systemen goed beschermd tegen roest en uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Het schuifdeursysteem van RVS heeft een mooie zilveren afwerking. Waar de schuifdeursystemen van gepoedercoat staal een industriële mat zwarte look hebben.

Schuifdeursysteem buiten

Kies je voor een schuifdeur buiten? Let er bij jouw keuze voor het loftdeursysteem dan ook op dat het net als het hout geschikt is voor buiten. Kies je toch voor een schuifdeursysteem dat niet geschikt is voor buiten? Dan kan Barnwoodweb de gewenste kwaliteit helaas niet garanderen.

EEN SCHUIFDEURSYSTEEM VOOR BUITEN MONTEREN

Het installeren van een schuifdeursysteem voor buiten is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de bijgevoegde handleiding. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horecagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Black Friday zijn wij uiteraard geopend! De koffie staat voor je klaar, het kan wel iets drukker zijn dan op normale dagen.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of per e-mail. Onze contactgegevens vind u hieronder:

071-4084746
info@barnwoodweb.nl 

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België