Deurgrepen

Deurgrepen

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 27 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Prijs
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

VOOR ELKE DEUR EEN BIJPASSENDE DEURGREEP

Een deurgreep is bij een schuifdeur niet altijd nodig, maar kan wel voor een prachtige look en feel zorgen. Zo zijn de deurgrepen bij Barnwoodweb van hetzelfde materiaal gemaakt als de schuifdeursystemen. Daarmee creëer je een prachtige eenheid. Daarbij zorgt een schuifdeur handgreep er ook voor dat een schuifdeur makkelijker te openen is.

Ons assortiment deurgrepen bestaat uit verschillende modellen. Zo kan je kiezen voor een komgreep of opbouwgreep. Een komgreep is een deurgreep die verzonken ligt in het hout en daarmee ruimte bespaart. Wanneer je kiest voor een opbouwgreep dan monteer je deze eenvoudig met twee schroeven op de houten schuifdeur. De komgrepen en opbouwgrepen zijn er in verschillende kleuren. Zo heb je een deurgreep zwart, deurgreep wit, deurgreep rvs en een roest uitvoering.

Alle deurgrepen hebben een speciale poedercoating. De deurgrepen zijn hierdoor beschermd en het maakt het metaal kleurvast. Zo ben je verzekerd van een product waar je levenslang van kan genieten.

VERSCHILLENDE MODELLEN DEURGREPEN

Barnwoodweb heeft verschillende deurgreep modellen beschikbaar. Dat zijn modellen die uitsteken aan de voorkant (opbouwgrepen) en modellen die verzinkt in het hout zitten (komgreep), zodat de grepen aansluiten op de schuifdeur.

KOMGREPEN

Komgrepen kunnen handig zijn voor de achterkant van de deur, het openen en sluiten van deur wordt namelijk niet belemmerd door de deurgreep. De komgrepen zijn door de speciale poedercoating beschermd. Ook is het metaal hierdoor kleurvast. Daarnaast is een komgreep ook erg mooi, zeker aan de voorkant van een schuifdeur.

OPBOUWGREPEN

Heb je meer ruimte? Dan kun je er ook voor kiezen om een schuifdeur opbouwgreep te plaatsen op je deur. De deurvatten zijn eenvoudig aan te brengen aan bijna iedere schuifdeur met twee schroeven. De schroeven verzinken compleet in het handvat waardoor er geen scherpe uitstulpingen zijn. Daarnaast oogt het ook een stuk mooier. Deze handgrepen zijn ideaal als je opzoek bent naar een industriële look.

HETZELFDE MATERIAAL

De schuifdeur handgreep wordt van hetzelfde materiaal gemaakt als het schuifdeursysteem. Het solide uiterlijk en de duurzaamheid zijn hiermee gegarandeerd. Ook past het handvat altijd goed bij elk schuifdeursysteem. De speciale poedercoating beschermd het metaal en maakt het kleurvast. De deur kan op deze manier keer op keer geopend en gesloten worden zonder slijtage van het handvat. De handgreep zwart blijft zo altijd een strakke en mooie uitstraling houden.

Deurgreep schuifdeur

Bij vragen over de deurgrepen, de montage, het gebruik of andere informatie kun je met ons uiteraard contact opnemen.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten, maar wij hebben ook veel standaardproducten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert de deurgreep schuifdeur in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer