Plafondbeugels

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

8 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

PLAFONDBEUGELS

Wij verkopen bij Barnwoodweb vier schuifdeursystemen die je kunt bevestigen aan het plafond. Dit zijn stuk voor stuk ijzersterke beugels die worden geleverd met de juiste benodigdheden om het schuifdeursysteem aan het plafond te bevestigen, zoals plafondbeugels.

Allereerst het plafond schuifdeursysteem enkel (compleet). Met dit schuifdeursysteem kunt u één schuifdeur aan uw systeem bevestigen. Vervolgens kunt u qua schuifdeurbeslag uit de volgende opties kiezen: schuifdeurbeslag bovenop, pijl of recht.

Naast het plafond schuifdeursysteem enkel beschikken we ook over een dubbel schuifdeursysteem (wand of plafond). Dit systeem is te gebruiken om meerdere schuifdeuren aan te bevestigen. Ook bij dit systeem heeft u de keuze naar eigen behoeften uit de modellen schuifdeurbeslag bovenop, pijl of recht.

Ten derde is er nog het dubbel schuifdeursysteem rvs (wand of plafond). Ook met dit systeem kunt u meerdere schuifdeuren ophangen aan het systeem. Dit systeem is helemaal gemaakt van roestvrij staal. Dat geeft het een robuuste uitstraling. Ook het beslag is gemaakt van roestvrij staal. Het beslag dat bij dit systeem hoort is schuifdeurbeslag recht rvs.

Tot slot hebben we nog het plafond schuifdeursysteem rvs enkel (compleet). Dit beslag is gemaakt voor het ophangen van één schuifdeur. Ook deze schuifdeur is gemaakt van roestvrij staal met het bijbehorende roestvrijstalen beslag.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten schuifdeuren in Nederland, dat is een duurzame ontwikkeling. Van gebruikt hout, oud hout of duurzaam hout. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België aan zowel particulieren als de zakelijke klant.. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer