Zwarte loftdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Houten Loftdeuren
  • Metalen Loftdeuren

Producten 1 tot 12 van 98 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Loftdeur zwart

Bij een loftdeur heeft u naast diverse soorten en maten ook keuze uit verschillende kleuren. Zo kunt u voor een bijzondere kleur gaan, zoals een rode loftdeur, maar u kunt ook kiezen voor een wat strakkere kleur, bijvoorbeeld een zwarte loftdeur. Zo’n moderne zwarte deur heeft een klassieke uitstraling en kan dienen als een echte eyecatcher bij u in huis. Bij Barnwoodweb bieden wij u zwarte loftdeuren van steigerhout, maar ook van staal en glas.

Een zwarte loftdeur is overal toe te passen. Zo kunt u een zwarte loftdeur gebruiken voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer en zo zijn er nog veel meer plekken te bedenken waar u deze deur kunt gebruiken. Een zwarte loftdeur kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als kastdeur. Deze deuren zijn eenvoudig te monteren met gebruik van de handleiding die u van ons meegestuurd krijgt. Wanneer u de verschillende stappen gestructureerd doorloopt hangt de loftdeur binnen mum van tijd bij u in huis.

Heeft u toch interesse in een andere kleur schuifdeur? Dat kan. Bij Barnwoodweb hebben we een uitgebreid assortiment met een breed kleurenscala. Bekijk gerust het hele assortiment om te weten wat Barnwoodweb u allemaal te bieden heeft.p>

zwarte loftdeur
zwarte stalen loftdeuren

Schuifdeursysteem voor loftdeur zwart

Ongeacht de kleur van de loftdeur wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een zwart schuifdeursysteem. Dit geldt dus ook voor zwarte loftdeuren.

Naast de kleur van het schuifdeursysteem is er ook keuze tussen diverse soorten systemen. Zo zijn er schuifdeursystemen die u boven op de deur monteert, maar ook systemen die u juist aan de voorkant van de deur bevestigd. De systemen die u bovenop monteert zijn perfect te gebruiken voor glazen schuifdeuren omdat je bij glas het systeem niet aan de voorkant kan monteren.

Voor het schuifdeursysteem van een glazen loftdeur heeft u keuze uit: Schuifdeursysteem Bovenop, Schuifdeursysteem Spaakwiel Bovenop en schuifdeursysteem Modern Bovenop.

Het is ook mogelijk om de loftdeur van wat gemak te voorzien. Met een softclose systeem zorgt u ervoor dat uw loftdeur zachtjes open en dichtgaat. Dit systeem is evenals de rest van het systeem eenvoudig te installeren en geeft een beetje extra luxe aan uw loftdeur.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer