Loftdeuren Hout en Staal

Loftdeuren van Hout en Staal

Filteren
Filters
Categorie

3 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
 1. Loftdeur Barnwood Raw Steel
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 515,00
 2. Loftdeur Barnwood Steel Strips
  Waardering:
  87%
  Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 669,00

3 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren hout en staal

Heeft uw interieur een industrieel karakter? Dan is één van onze houten loftdeuren met stalen frame een prachtige toevoeging. We maken de deuren van verschillende soorten hout (barnwood, steigerhout en eiken). Bij Barnwoodweb produceren we vier soorten, welke we indelen in twee categorieën. Als eerste hebben we de loftdeur raw steel barnwood en de loftdeur raw steel gebruikt steigerhout. Deze loftdeuren hebben een stalen frame in een U- of L-profiel, gemaakt van rauw (kaal) staal. Beide deuren hebben een robuuste uitstraling.

De tweede categorie bestaat uit twee loftdeuren met steel strips: de loftdeur steel strips exclusive en de loftdeur steel strips eiken. Beiden beschikken over een stalen frame om de rand van de loftdeur heen. In tegenstelling tot de robuuste uitstraling van de raw steel loftdeuren zorgen de steel strips voor een wat exclusievere uitstraling.

Welk schuifdeursysteem kiest u?

Voor de houten loftdeuren met stalen schuifdeur frame kunt u een keuze maken uit het veelzijdige assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen zijn toepasbaar. Een schuifdeursysteem is inclusief de rail. Wilt u dat wij de rail volledig op maat maken voor u? Dat is uiteraard mogelijk. U heeft de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten maken met een maximale lengte van 400 centimeter. Als laatste heeft u nog de optie om een softclose systeem aan het schuifdeursysteem toe te voegen, zodat uw houten loftdeur met stalen frame zachtjes open en dicht gaat.

Loftdeuren van staal en hout

Een loftdeur van staal en hout geeft een robuust karakter aan uw interieur. Zo’n stalen loftdeur is dan ook erg stijlvol. Bij Barnwoodweb bieden we de keuze uit vier soorten loftdeuren met staal en hout, zo heb je de Loftdeur Raw Steel Barnwood, de Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout, de Loftdeur Steel Strips Exclusive en de Loftdeur Steel Strips Eiken. Deze vier stalen loftdeuren zijn op te delen in twee categorieën: zo heb je de Loftdeuren met Raw Steel, deze deuren hebben een stalen rand in een U- of L-profiel om de loftdeur heen van rauw (kaal) staal. Verder zijn er nog de loftdeuren met Steel Strips, deze loftdeuren beschikken over een stalen rand om de rand van de loftdeur heen. De Raw Steel geeft een wat robuustere uitstraling terwijl de Steel Strips een wat exclusievere uitstraling biedt.

Loftdeurbeslag

Maak een keuze uit alle loftdeurbeslagen, we hebben een ruim en veelzijdig assortiment. De Raw Steel Loftdeuren hebben echter een beperkte mogelijkheid als we het hebben over het beslag. Het U- en L-profiel zorgt er namelijk voor dat het beslag niet aan de voorkant van de loftdeur kan worden bevestigd. De opties die beschikbaar zijn voor de Raw Steel Loftdeuren zijn: het Schuifdeursysteem Bovenop en het Schuifdeursysteem Spaak Bovenop. Mocht uw keuze toch zijn gevallen op de staal met houten loftdeuren met Steel Strips dan heeft u wel de volledig keuze uit het gehele assortiment. Bij het beslag hoor ook de rails die volledig voor u op maar kan worden gemaakt, dat kan uit één, twee of drie stukken tot 400 centimeter. Als laatste optie is er nog het softclose systeem, deze kan aan het beslag worden toegevoegd zodat uw loftdeur soft open en dicht gaat.

Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout

Deze loftdeur wordt voor u op maat gemaakt, in de breedte is dat mogelijk van 45 centimeter tot 120 centimeter en de hoogte van 200 centimeter tot 260 centimeter. De planken zijn horizontaal gestapeld en de gebruikte steigerdelen zijn afkomstig van de bouwplaatsen. Dit betekent dat ze daadwerkelijk echt gebruikt zijn, de bouwresten zijn terug te vinden op de planken wat zorgt voor een robuuste steigerhouten look. De planken worden gedroogd wanneer deze bij ons binnenkomen zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. U heeft nog de keuze om de Loftdeur te laten schuren. Er is keuze uit licht schuren zwaar schuren en niet schuren, hoe zwaarder het hout wordt geschuurd hoe minder bouwresten er op het hout achterblijven.

Lokaal geproduceerd

Barnwoodweb produceert alle loftdeuren zelf, dus ook de loftdeuren van staal en hout. Dit betekent niet alleen dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen maar dit betekent ook dat producten snel kunnen worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hier de huidige levertijden en de bijbehorende verzendkosten. Het is ook mogelijk om producten af te komen halen, dit moet u dan selecteren tijdens het bestelproces. Het adres is wel anders dan het showroom adres. Het afhaaladres is in Katwijk, de exacte locatie krijgt u wanneer de bestelling is afgerond. Het afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16 uur.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Maandag 27 september tussen 13:00 en 16:00 is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Vrijdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:30 is onze showroom gesloten
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België