Loftdeuren Douglas voor Buiten

Loftdeuren van Douglas voor buiten

Filteren
Filters
Categorie
 • Loftdeuren Douglas voor Buiten

1 product

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

1 product

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren Douglas voor buiten

Bij Barnwoodweb kunt u ook terecht voor loftdeuren die speciaal voor buitengebruik geschikt zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een loftdeur gebruiken als poortdeur, schuurdeur of misschien wel als deur voor uw tuinhuisje. Een loftdeur voor buiten heeft wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Niet alle houtsoorten zijn namelijk geschikt voor buiten. Bij Barnwoodweb maken we naast barnwood, steigerhout en eikenhout, ook loftdeuren van Douglas hout. Douglas hout is een naaldhoutsoort dat van nature heel sterk en zeer duurzaam is. Dat maakt dat Douglas loftdeuren goed zijn opgewassen tegen het Nederlandse klimaat en daarom uiterst geschikt voor buitengebruik. Voor de loftdeuren gebruiken we Douglas planken met een dikte van circa 40-42 millimeter dik.

Douglas hout

Douglas hout is afkomstig van de sparboom die van nature heel sterk is en een bijzondere uitstraling heeft. Door een hoge dichtheid is het hout ook nog eens zeer duurzaam en weet het zichzelf van binnenuit goed te beschermen tegen invloeden van buiten.

Schuifdeursysteem voor buiten

Kiest u voor een loftdeur voor buiten? Let er bij uw keuze voor het schuifdeursysteem en de deurgreep dan ook op dat het net als het hout geschikt is voor buiten. De schuifdeursystemen en deurgrepen voor buiten zijn voorzien van een speciale poedercoating die extra sterk is en de producten beschermen tegen het klimaat in ons land. Voor wat betreft de deurgreep kunt u eventueel ook nog kiezen uit de grepen die gemaakt zijn van roestvrij staal (RVS). Kiest u toch voor een schuifdeursysteem en deurgreep die niet geschikt zijn voor buiten? Dan kan Barnwoodweb u de gewenste kwaliteit helaas niet garanderen.

Loftdeur voor buiten

Een loftdeur voor buiten kan gebruikt worden als poortdeur, schuurdeur of tuinhuisdeur. Zo’n loftdeur voor buiten is erg handig en ruimtebesparend omdat de deur niet meer open hoeft te zwenken. Echter kun je niet zomaar elke loftdeur buiten gebruiken omdat niet alle soorten hout tegen het Nederlandse klimaat zijn opgewassen. De loftdeuren voor buiten die we bij Barnwood verkopen zijn uitsluitend van Douglas hout. Dit Douglas hout is van een naaldhoutsoort dat van nature erg sterk en duurzaam is.

Schuifdeurbeslag voor buiten

Een loftdeur voor buiten heeft natuurlijk geschikt schuifdeurbeslag nodig. Het beslag moet evenals het hout tegen het Nederlandse en Belgische klimaat kunnen. Als u schuifdeurbeslag voor buiten gaat uit kiezen kies dan altijd voor de opties waarbij staat dat deze geschikt zijn voor buiten. Deze schuifdeurbeslagen zijn voorzien van een poedercoating die extra sterk is en opzichte van de andere schuifdeurbeslagen. Door de coating is het beslag beschermd tegen het klimaat dit voorkomt het roestingsproces. Wanneer u dus een schuifdeurbeslag bestelt die niet geschikt is voor buiten kunnen we u de kwaliteit niet garanderen.

Is er een slot voor op de loftdeur voor buiten?

Deze vraag krijgen we vaak, en helaas moeten we eerlijk zijn dat er nog geen geschikte uitkomst is. Natuurlijk zijn er opties beschikbaar waarbij je een haakje aan de binnenkant vastmaakt. Dat zou dus alleen kunnen wanneer je de deur van binnenuit kan dichtdoen. Mocht u zelf een goed idee hebben voor een slot op een loftdeur neem dan vooral contact met ons op!

Douglas hout

Het Douglas hout is van oorsprong een sparboom, de sparboom is van nature heel sterk. Het hout heeft een bijzondere uitstraling en is erg stevig. Douglas hout heeft een erg hoge dichtheid dit zorgt ervoor dat het hout ook erg duurzaam is, mede door deze reden kan het hout zichzelf beschermen van binnenuit. Douglas hout is om dezelfde reden goed te gebruiken voor binnen en buiten gebruik. Voor de loftdeuren gebruiken we Douglas planken met een dikte van circa 40-42 millimeter dik.

Deurgrepen

Maak uw loftdeur helemaal af door een handgreep naar wens toe te voegen aan uw Douglas loftdeur voor buiten. De loftdeuren van buiten hebben wel deurgrepen nodig die weerbestendig zijn kies daarom voor de opties die gemaakt zijn van Roestvrij staal (RVS) of deurgrepen die voorzien zijn van een extra sterke poedercoating. Maak de keuze tussen handvaten in de deur vallen of handvaten die aan de deur vastzitten.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Maandag 27 september tussen 13:00 en 16:00 is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Vrijdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:30 is onze showroom gesloten
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België