Loftdeuren Barnwood

Loftdeuren van Barnwood

Filteren
Filters
Categorie
 • Loftdeuren Barnwood
 • Loftdeuren Hout en Staal

4 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie
 1. Loftdeur Barnwood Bruin
  Waardering:
  99%
  Speciale prijs € 395,00 Normale prijs € 415,00
 2. Loftdeur Barnwood Raw Steel
  Waardering:
  96%
  Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 515,00
 3. Loftdeur Barnwood Grijs
  Waardering:
  78%
  Speciale prijs € 395,00 Normale prijs € 415,00
 4. Loftdeur Barnwood Steel Strips
  Waardering:
  87%
  Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 669,00

4 producten

12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • prijs
Positie

Loftdeuren Barnwood

Loftdeuren gemaakt van Barnwood hout zijn schuifdeuren met een eeuwenoud karakter en een robuuste uitstraling. Het hout, afkomstig van bomen als de vuren, lariks, grenen en douglas, heeft vroeger gediend om oude stallen, huizen of schuren van te bouwen. Barnwood hout heeft te maken gehad met extreme weersomstandigheden. Het verweerde hout is lange perioden blootgesteld aan kou, sneeuw, regen, wind en hitte. Door het verweren heeft het hout een prachtige uitstraling gekregen. Bij Barnwoodweb zorgen we ervoor dat de oude planken in het verwerkingscentrum terecht komen, waar we ze drogen, vrijmaken van spijkers en verhitten om de levende organismen eruit te verwijderen. Zo krijgen de Barnwood planken een prachtig tweede leven.

Er zijn drie soorten barnwood loftdeuren. Zo heb je de Barnwood brown loftdeuren, de barnwood grey loftdeuren en de loftdeuren met een stalen lijst waarbij er gekozen kan worden tussen diverse soorten hout. Barnwood brown heeft zijn prachtige bruine kleur te danken aan de vele zonuren die het heeft gehad. Het zorgt voor een authentieke sfeer in huis. Barnwood grey daarentegen heeft juist een lange periode veel schaduw gekend.

Loftdeuren van Barnwood

Loftdeuren van barnwood zijn loftdeuren met een echt karakter. Dit heeft namelijk een robuust uiterlijk, daarnaast heeft het hout ook echt wat meegemaakt. Het verweerde hout kan dus op een schitterende manier voor een tweede keer worden gebruikt. Er zijn drie soorten barnwood loftdeuren. Zo heb je de Barnwood brown loftdeuren, de barnwood grey loftdeuren en de loftdeuren met een stalen lijst waarbij er gekozen kan worden tussen diverse soorten hout.

Wat is Barnwood?

Barnwood hout is hout met een geschiedenis. Het hout is afkomstig van bomen als de vuren, lariks, grenen en douglas. Het hout heeft vervolgens gediend als hout om een stal, huis of schuur van te maken. De gebouwen krijgen vervolgens met extreme weersomstandigheden te maken. Gedurende lange perioden heeft het hout te maken met kou, sneeuw, regen, wind en hitte. Het hout wordt hierdoor een unieke uitstraling. De kanten die in de zon hebben gestaan hebben een ander uiterlijk als de planken die voornamelijk in de schaduw hebben gestaan. De oude houten planken komen vervolgens in het verwerkingscentrum, daar worden ze gedroogd, vrij gemaakt van spijkers en verhit om de levende organismen eruit te verwijderen.

Barnwood Brown

Barnwood brown heeft een mooie bruine kleur waarbij goed te zien is dat het echt oud hout is. De mooie bruine kleur heeft het hout te danken aan het feit dat het hout heeft gehangen aan de zonnige kant van het gebouw waar het aan hing. Deze bruine kleur geeft een authentieke look aan uw huis.

Barnwood Grey

Barnwood Grey heeft in tegenstelling tot de Barnwood Brown juist aan de schaduw kanten van het gebouw gehangen. Door de extreme weersomstandigheden op grote hoogte en een gebrek aan zon kleurt de plank schitterend grijs en ontstaat de unieke Barnwood structuur. Deze grijze planken hebben een unieke uitstraling die ook een unieke uitstraling aan het huis.

Barnwood wandbekleding

Naast barnwood loftdeuren hebben we ook barnwood wandbekleding. Bekleed uw wanden met mooi authentiek hout dat zorgt voor een echte eyecatcher. Er is bij het kiezen van wandhout ook de keuze tussen de Barnwood Grey en de Barwood Brown. Het hout moet echter wel anders vervaardigd worden. De planken moeten namelijk gespleten worden zodat er een rechte zijde ontstaat. Dit robuuste wandhout past in elk huishouden. Ook is het mogelijk om houten planken van barnwood te bestellen. Dan kunt zelf meubels of iets dergelijks maken.

Is een Barnwood loftdeur toch niet wat u zoekt? Weet u niet welk soort hout u wilt gebruiken voor een loftdeur? Wij hebben een breed assortiment met onder andere witte loftdeuren, zwarte loftdeuren, houten schuifdeuren en nog veel meer

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horeceagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag van 10:00 - 17:00 uur.
 • Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Let op:
 • Maandag 27 september tussen 13:00 en 16:00 is onze showroom gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
 • Vrijdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:30 is onze showroom gesloten
Daar hout u van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België