Welk soort hout voor een schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 44 in totaal

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
 1. DIY houten deur 95x215 cm
  Waardering:
  100%
  Special Price € 195,00 Regular Price € 249,00
 2. DIY houten deur in Vintage zwart 95x215 cm
  Waardering:
  95%
  Special Price € 219,00 Regular Price € 270,00
 3. DIY houten deur in Vintage bruin 95x215 cm
  Waardering:
  88%
  Special Price € 219,00 Regular Price € 270,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

Welk hout voor een schuifdeur?

Voor de productie van een schuifdeur zijn diverse houtsoorten te gebruiken. Je denkt al snel aan eikenhout of steigerhout. Bij Barnwoodweb hebben we naast deze keuzes ook nog andere soorten houten schuifdeuren. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor schuifdeuren gemaakt van barnwood hout of schuifdeuren van Douglas hout. Elke houtsoort heeft een unieke uitstraling en kan gebruikt worden op verschillende locaties binnen en buiten het huis.

Eikenhouten Schuifdeuren

Bij Barnwoodweb hebben we een prachtige selectie van eikenhouten schuifdeuren. Voor deze schuifdeuren maken we uitsluitend gebruik van een A-kwaliteit gedroogd massief eikenhout. Eikenhout is van zichzelf erg sterk en hard en mede daarom goed te bewerken. Het hout is uiterst geschikt voor binnen gebruik.

Steigerhouten schuifdeuren

Door het gebruik van vurenhout oftewel steigerhout geef je een schuifdeur een robuuste uitstraling. Bij Barnwoodweb bieden wij een scala aan steigerhouten schuifdeuren die allemaal op een andere wijze zijn bewerkt. Zo kunt u onder andere kiezen uit gebeitste steigerhouten schuifdeuren, steigerhouten schuifdeuren van gebruikt steigerhout, gekleurde steigerhouten schuifdeuren en nog veel meer. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit vurenhout dat is gedroogd tot onder de 18 procent. Een steigerhouten schuifdeur is perfect voor binnen gebruik.

eikenhouten schuifdeur
houtsoorten

Schuifdeuren van Barnwood

Barnwood hout, afkomstig van de vuren, lariks, grenen en Douglasspar, is hout dat jarenlang heeft gefungeerd als schuur, stal of huis. Door het verweren krijgt het hout een unieke uitstraling en daar maken wij prachtige schuifdeuren van. Bij Barnwoodweb zorgen we dat deze planken eerst worden ontdaan van spijkers, schroeven en levend organisme. Vervolgens kunnen we het hout gebruiken voor het maken van een schuifdeur. Deze unieke Barnwood schuifdeuren zijn er in diverse varianten en zijn geschikt voor gebruik in huis.

Schuifdeuren van Douglas hout

Douglas hout kenmerkt zich door zijn prachtige opvallende oranje/bruine kleur en de mooie tekeningen. Het is ook nog eens heel sterk hout. Het hout is afkomstig van de Douglasspar en uiterst duurzaam door de hoge dichtheid die het van nature heeft. Zo kan het hout zichzelf beschermen van binnenuit. Schuifdeuren van Douglas hout zijn mede door deze redenen geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer