Welk soort hout voor een schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Categorie
  • Houten Loftdeuren

Producten 1 tot 12 van 34 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Welk hout voor een schuifdeur?

Voor de productie van een schuifdeur zijn diverse houtsoorten te gebruiken. Je denkt al snel aan eikenhout of steigerhout. Bij Barnwoodweb hebben we naast deze keuzes ook nog andere soorten houten schuifdeuren. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor schuifdeuren gemaakt van barnwood hout of schuifdeuren van Douglas hout. Elke houtsoort heeft een unieke uitstraling en kan gebruikt worden op verschillende locaties binnen en buiten het huis.

Eikenhouten Schuifdeuren

Bij Barnwoodweb hebben we een prachtige selectie van eikenhouten schuifdeuren. Voor deze schuifdeuren maken we uitsluitend gebruik van een A-kwaliteit gedroogd massief eikenhout. Eikenhout is van zichzelf erg sterk en hard en mede daarom goed te bewerken. Het hout is uiterst geschikt voor binnen gebruik.

Steigerhouten schuifdeuren

Door het gebruik van vurenhout oftewel steigerhout geef je een schuifdeur een robuuste uitstraling. Bij Barnwoodweb bieden wij een scala aan steigerhouten schuifdeuren die allemaal op een andere wijze zijn bewerkt. Zo kunt u onder andere kiezen uit gebeitste steigerhouten schuifdeuren, steigerhouten schuifdeuren van gebruikt steigerhout, gekleurde steigerhouten schuifdeuren en nog veel meer. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit vurenhout dat is gedroogd tot onder de 18 procent. Een steigerhouten schuifdeur is perfect voor binnen gebruik.

eikenhouten schuifdeur
houtsoorten

Schuifdeuren van Barnwood

Barnwood hout, afkomstig van de vuren, lariks, grenen en Douglasspar, is hout dat jarenlang heeft gefungeerd als schuur, stal of huis. Door het verweren krijgt het hout een unieke uitstraling en daar maken wij prachtige schuifdeuren van. Bij Barnwoodweb zorgen we dat deze planken eerst worden ontdaan van spijkers, schroeven en levend organisme. Vervolgens kunnen we het hout gebruiken voor het maken van een schuifdeur. Deze unieke Barnwood schuifdeuren zijn er in diverse varianten en zijn geschikt voor gebruik in huis.

Schuifdeuren van Douglas hout

Douglas hout kenmerkt zich door zijn prachtige opvallende oranje/bruine kleur en de mooie tekeningen. Het is ook nog eens heel sterk hout. Het hout is afkomstig van de Douglasspar en uiterst duurzaam door de hoge dichtheid die het van nature heeft. Zo kan het hout zichzelf beschermen van binnenuit. Schuifdeuren van Douglas hout zijn mede door deze redenen geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

 

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk. Ontdek hier het Barnwoodweb assortiment bestaande uit prachtige houten loftdeuren, trendy staal en glas deuren, maar ook het (Barnwood) wandhout, onze moderne wandplanken, eiken tafels en nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis, kantoor, horecagelegenheid etc.

Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs!

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur of per e-mail. Onze contactgegevens vind u hieronder:

071-4084746
info@barnwoodweb.nl 

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België