De top 3 populairste deuren van 2023

De top 3 populairste deuren van 2023

Ben jij op zoek naar de perfecte deur om jouw huis een nieuwe uitstraling te geven? Of wil je gewoon weten welke deuren op dit moment helemaal trending zijn? Er is veel keuze qua deuren en wij begrijpen helemaal dat het een uitdaging kan zijn om de juiste keuze te maken. Leuk om te weten welke drie deuren het meest populair zijn in 2023 en waarom. Wij hopen dat dit jou op weg helpt met het maken van de deur die het beste bij jouw smaak past!

1: DIY houten deur

Droom jij altijd al van een deur die niet alleen functioneel is, maar die jij zelf tot leven hebt gebracht? Dan past de DIY houten deur helemaal bij jou! Met deze deur kan jij je DIY skills helemaal de vrije loop laten gaan. Je zet de deur namelijk zelf in elkaar. Deze deur is beschikbaar in verschillende kleuren of onbehandeld. Wanneer je kiest voor onbehandeld kan je zelf nog je eigen draai geven aan de deur met een lak of verfkleur. Ben jij niet zo’n schilder? Kies dan voor de DIY houten deur in vintage bruin, dit is een echte eyecatcher in een Bohemian of industrieel interieur.

2: Moderne 6-Vaks staal en glas deur

Op de tweede plek hebben we de moderne 6-vaks staal en glas deur. Deze stalen deur heeft een strakke uitstraling en laat lekker veel licht door. Daarbij past het door het slanke profiel perfect bij een modern, industrieel of minimalistisch interieur. Deze staal en glas deur is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar net wat goed bij jou past! Je kiest bijvoorbeeld voor een binnendeur, als je deze deur wil vervangen in een bestaand kozijn. Wil je een deur die beide richtingen kan draaien? Kies dan voor een taatsdeur. Een schuifdeur is handig als je ruimte wil besparen. Welke deur je ook naar op zoek bent, met de moderne 6-vaks staan en glas deur kan je alle kanten op!

3: Onbehandelde houten schuifdeur

Op de laatste plek komt de onbehandelde houten schuifdeur. Een deur in deze variant straalt een charme uit en voelt zich helemaal thuis in een Scandinavisch of landelijk interieur. Deze deur is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak beschikbaar in verschillende houtsoorten, namelijk steigerhout en eiken. Wat deze deur extra speciaal maakt, is dat je hem helemaal kunt personaliseren. Of je nu de natuurlijke uitstraling behoudt of de deur een persoonlijke make-over geeft met een lak- of verflaag, deze deur past perfect in een inrichting die eenvoud en gezelligheid uitstraalt.

Daar heb je het, de drie populairste deuren van 2023. Nu is het aan jou om te beslissen welke deur het beste bij jouw persoonlijke stijl en behoeften past. Kies jij voor de rustieke charme van de DIY houten deur in de kleur vintage bruin of de strakke elegantie van de moderne 6-vaks staal en glas deur in een modern interieur? Of heb jij toch liever de veelzijdigheid van de onbehandelde steigerhout deur in een Scandinavische of landelijke setting? Jouw keuze zal jouw huis een echte eyecatcher geven, waardoor je een persoonlijke uitstraling creëert. Met een top 3 deur zit je altijd goed!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer