In 3 stappen jouw perfecte taatsdeur

In 3 stappen jouw perfecte taatsdeur

In 3 stappen jouw perfecte taatsdeur

Op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je interieur die zowel functioneel als stijlvol is? Overweeg dan eens een taatsdeur. Deze moderne deuren hebben een aantal voordelen die ze een aantrekkelijke keuze maken voor elk huis. Wat maakt ze zo speciaal? Nou, om te beginnen bijzonder, omdat ze naar beide kanten open kunnen draaien. Daarnaast laten ze veel licht door, waardoor ze perfect zijn voor het verbinden van ruimtes zonder ze te donker te maken. Tot slot vallen de deuren vanzelf weer dicht wanneer je ze loslaat. Ideaal voor met (kleine) kinderen, nooit meer “deur dicht”. Door altijd een dichte deur bespaar je ook aanzienlijk op de energiekosten.

Taatsdeuren zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook een design statement die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, industrieel, minimalistisch of zelfs een klassiek interieur hebt, er is altijd een taatsdeur die bij jouw stijl past. Deze deuren hebben vaak een minimalistische uitstraling en zijn perfect voor wie houdt van een clean en gestroomlijnd interieur.

STAP 1: Kies je stijl

Taatsdeuren komen in allerlei variaties, van 3-vaks tot 6-vaks en zelfs in een moderne stijl. Ben jij fan van een industrieel interieur? Daar past een taatsdeur 6 vaks helemaal in thuis. Heb jij een industrieel gecombineerd met een landelijk interieur? Dan is de taatsdeur 6 vaks met XL kickplate een stoere eyecatcher. Ga jij voor een modern of minimalistisch interieur? Kijk dan vooral naar de taatsdeur 6 vaks modern. Heb je een brede deuropening die je wilt accentueren? Dan is een dubbele taatsdeur misschien wel precies wat je zoekt! Bekijk op je gemak alle type taatsdeuren en kies welke het beste bij jou past.

STAP 2: Kies het type glas

Bij het kiezen van het glas voor je taatsdeur zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Wil je veel licht tussen de ruimtes laten stromen? Dan is helder glas de perfecte keuze voor jou. Als je een chique uitstraling wilt creëren, past gerookt glas misschien beter bij je. En voor extra privacy, bijvoorbeeld in een badkamer, is mat glas ideaal. Houd er wel rekening mee dat de beschikbare glastypes kunnen variëren, afhankelijk van het type deur dat je kiest.

STAP 3 (optioneel): Kies je zijpaneel

Als je deuropening wat ruimer is, maar niet breed genoeg voor twee taatsdeuren, of als je gewoon de voorkeur geeft aan één deur in een bredere opening, dan is een zijpaneel of zelfs twee zijpanelen een goede optie. Dit voegt niet alleen functionaliteit toe, maar geeft ook een hele aantrekkelijke uitstraling aan je interieur.

Taatsdeuren zijn een slimme keuze voor jou als je veel licht wil doorlaten tussen ruimtes en tegelijkertijd een moderne uitstraling aan zijn interieur wil geven. Door de unieke draai- en scharniersysteem kunnen ze soepel en gemakkelijk openen in beide richtingen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke doorgangen of kamers met beperkte ruimte. Bovendien laten taatsdeuren veel natuurlijk licht binnen, waardoor ze een gevoel van ruimtelijkheid creëren in elke kamer waarin ze worden geplaatst.

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer