Witte houten schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

4 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

WITTE HOUTEN SCHUIFDEUR

Schuifdeuren zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Eén van de populairste opties is een witte houten schuifdeur. Een witte houten schuifdeur op zich zorgt al voor meer ruimte ten opzichte van een draaideur die open zwenkt. Een witte houten schuifdeur heeft als bijkomend voordeel dat deze een ruimte optisch gezien groter doet lijken.

De schuifdeuren kunnen op twee manieren aan hun mooie witte kleur komen. De eerste manier is door de deuren te voorzien van een witte verflaag. Wij geven u de mogelijkheid om voor Vintage Wit of zelf een RAL-kleur door te geven. Zo kunt u de deur de kleur geven die u wilt en die bij uw interieur past. De tweede optie is om de deur te voorzien van een witte beitslaag. Deze optie heeft twee grote voordelen. Allereerst zorgt de beits voor een beschermlaag tegen schade en vocht. Daarnaast zorgt de beits ervoor dat het karakter van het hout intact blijft. Hierdoor krijgt u een mooie schuifdeur die ook nog eens een mooie uitstraling heeft met de nerven die zichtbaar blijven.

VOORDELEN VAN EEN WITTE HOUTEN SCHUIFDEUR

 

  • Een witte houten schuifdeur is veelzijdig. Je kunt een witte houten schuifdeur namelijk in vrijwel elke ruimte gebruiken. Witte houten deuren worden ook wel stilistisch neutraal genoemd, omdat ze eigenlijk binnen elk interieur passen.
  • Zoals eerder vermeld, heeft de witte kleur het vermogen om een ruimte visueel te vergroten. Een ruimte lijkt daardoor lichter en ruimer.
  • U krijgt bij uw bestelling instructies mee voor het bevestigen van de (witte) houten schuifdeur. Met behulp van deze instructies is het eenvoudig om de deur te installeren.

 

SCHUIFDEURSYSTEEM VOOR WITTE HOUTEN SCHUIFDEUR

Bij Barnwoodweb hebben we twee opties voor wit schuifdeurbeslag. Allereerst is er het schuifdeurbeslag spaak bovenop wit. Dit prachtige witte schuifdeurbeslag past natuurlijk ook bij een stijlvolle witte schuifdeur. Daarnaast is er ook een optie recht wit en bovenop wit.

Naast wit zijn er ook nog andere opties zoals zwart, RVS en roest schuifdeurbeslag. Vooral het zwarte schuifdeurbeslag is erg populair bij een witte schuifdeur, omdat het voor een prachtig contrast zorgt. U kunt het zwarte schuifdeurbeslag goed combineren met bijvoorbeeld een zwarte deurgreep.

HOUTEN SCHUIFDEUR VOOR JOUW INTERIEUR

Bij Barnwoodweb hebben wij diverse opties voor houten schuifdeuren. Elk soort hout heeft zijn eigen uitstraling. Vandaar dat het lastig kan zijn de juiste houtsoort voor jouw schuifdeur en interieur te kiezen. Hieronder benoemen wij de diverse houtsoorten waaruit je kan kiezen. Je kan jouw houten schuifdeur ook door ons op maat laten maken.

SCHUIFDEUR STEIGERHOUT

Vurenhout, ook wel steigerhout genoemd, is afkomstig van de bouwplaatsen. De steigerdelen komen direct vanuit de bouwplaatsen in Nederland naar ons toe. Deze onderdelen zijn daadwerkelijk in de bouw gebruikt en daarom zijn er ook nog bouwresten op de planken te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen.

De grootste bouwresten worden standaard van het hout afgehaald. Hierna kan je ook nog kiezen om het hout niet te laten schuren, licht te laten schuren of zwaar te laten schuren. Hoe zwaarder wij het hout schuren hoe meer de houtstructuur zichtbaar wordt en hoe minder de bouwresten te zien zijn.

Er zijn verschillende soorten houten schuifdeuren van gebruikt steigerhout. Zo is er veel keuze in de kleur verf van de steigerhouten schuifdeur. De gevarieerde keuze bestaat uit rode en blauwe houten schuifdeuren en zo zijn er nog veel meer opties. Er is ook een optie beschikbaar die leuk is voor kinderen. Hierbij gaat het om de schuifdeur hout met krijtbord. Je kunt dan met een krijtje tekenen op de deur en het vervolgens weer weghalen met een natte doek.

DOUGLAS SCHUIFDEUR VOOR BUITEN

Bij Barnwoodweb kan je ook terecht voor houten schuifdeuren speciaal voor buitengebruik. Zo kan je bijvoorbeeld ze gebruiken als poortdeur, schuurdeur of als deur voor jouw tuinhuisje. Een houten schuifdeur voor buiten moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Niet alle houtsoorten zijn namelijk geschikt voor buiten. Deze deuren zijn naast standaard Douglas ook verkrijgbaar in vintage wit, grijs, zwart of bruin.

Wij verkopen bij Barnwoodweb naast barnwood, steigerhout en eikenhout ook houten schuifdeuren van Douglas hout. Douglas hout is een naaldhoutsoort die van nature heel sterk en zeer duurzaam is en valt daarmee onder duurzame producten. Dat maakt dat Douglas schuifdeuren goed zijn opgewassen tegen het Nederlandse klimaat. Ze zijn daarom zeer geschikt voor buitengebruik. Voor onze schuifdeuren gebruiken we Douglas planken met een dikte van circa 40-42 millimeter dik.

SCHUIFDEUR EIKENHOUT

Eikenhouten schuifdeuren binnen hebben een wat klassiekere uitstraling. Deze deuren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit gedroogd, massief eikenhout. Eikenhout heeft van zichzelf al een schitterende kleur. Ook bieden wij schuifdeuren van eikenhout aan met een specifieke behandeling. Bijvoorbeeld middels een kleurolie of door een verf in een bepaalde RAL-kleur. Mocht je toch liever voor een wat natuurlijkere uitstraling willen gaan, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. We hebben in ons assortiment namelijk ook eikenhouten schuifdeuren van onbewerkt eikenhout.

BARNWOOD SCHUIFDEUR

Houten schuifdeuren gemaakt van barnwood hout, zijn deuren met een eeuwenoud karakter en een robuuste uitstraling. Het hout, afkomstig van bomen als de vuren, lariks, grenen en douglas heeft vroeger gediend om oude stallen, huizen of schuren van te bouwen.

Barnwood hout heeft te maken gehad met extreme weersomstandigheden, hout met een verleden. Het verweerde hout is lange perioden blootgesteld aan kou, sneeuw, regen, wind en hitte. Door het verweren heeft het hout een prachtige uitstraling gekregen. Bij Barnwoodweb zorgen we ervoor dat de oude planken in het verwerkingscentrum terecht komen. Hier drogen we ze, maken we de planken vrij van spijkers en verhitten we ze om de levende organismen eruit te verwijderen. Zo krijgen de barnwood planken een prachtig tweede leven.

WELK SCHUIFDEURSYSTEEM KIES JIJ?

Voor de houten schuifdeuren kan je een keuze maken uit het veelzijdige assortiment schuifdeursystemen. Alle schuifdeursystemen zijn toepasbaar. Een schuifdeursysteem is inclusief de rail.

Wil je de rail volledig op maat gemaakt hebben? Dat is uiteraard mogelijk. Je hebt de keuze om de rail uit één, twee of zelfs drie stukken te laten bestaan met een maximale lengte van 400 centimeter.

Daarnaast heb je bij de houten deuren de keuze om het schuifdeursysteem aan het plafond te monteren. Zo creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis.

SOFTCLOSE SYSTEEM

Wil je een houten schuifdeur die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem te bestellen. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk te monteren.

EEN HOUTEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een houten schuifdeur binnen is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten schuifdeuren in Nederland, dat is een duurzame ontwikkeling. Van gebruikt hout, oud hout of duurzaam hout. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België aan zowel particulieren als de zakelijke klant.. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer