Schuifdeur slaapkamer

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 37 tot 48 van 66 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

GA JIJ VOOR EEN SCHUIFDEUR IN DE SLAAPKAMER?

Een schuifdeur in je slaapkamer is ideaal

Wist je dat je ook een schuifdeur in de slaapkamer kunt plaatsen? Met een houten schuifdeur of stalen schuifdeur in de slaapkamer maak je van iedere simpele slaapkamer een unieke slaapkamer. Wij maken de deuren van met de hand geselecteerd hout, maar ook duurzaam staal of aluminium is mogelijk.

UNIEKE SLAAPKAMER SCHUIFDEUREN

Op zoek naar een speciale kleur schuifdeur voor in de slaapkamer? Naast een vintage houten afwerking heb je bij ons de keuze uit verschillende kleuren schuifdeuren. Je kan kiezen uit onbehandelde houten schuifdeuren, bruine schuifdeuren, witte schuifdeuren, zwarte schuifdeuren en grijze schuifdeuren. Ook kan je kiezen voor onze stalen schuifdeuren in de kleur wit of zwart. Allemaal geschikt voor binnenshuis en als schuifdeuren voor de slaapkamer.

Staat jouw lievelingskleur hier niet tussen? Dan is onze loftdeur van steigerhout misschien wat voor jou. Deze is namelijk beschikbaar in iedere RAL-kleur. Met het RAL coderingssysteem heb je dan zelfs de keuze uit 215 verschillende kleuren. Zo is er altijd een schuifdeur die aan jouw wensen voldoet en helemaal past in jouw slaapkamer.

schuifdeur slaapkamer

WAAROM ZOU JE EEN SCHUIFDEUR IN DE SLAAPKAMER PLAATSEN?

  • Geen ruimteverlies. Een schuifdeur in de slaapkamer is een fijn alternatief voor de scharnierdeur. De deur schuift namelijk langs de opening en dus heb je aan de voor- en achterkant van de wand geen ruimteverlies. Bij een gewone draaideur is dat wel het geval. Daarnaast heb je met een schuifdeur ook geen drempel nodig, waardoor twee ruimtes écht in elkaar overlopen.
  • Geschikt voor alle interieurstijlen. Of je nu een stoer, industrieel of romantisch interieur hebt, er is altijd wel een schuifdeur voor in de slaapkamer die bij jouw interieur past. Door de grote keuzemogelijkheid in alle opties schuifdeuren zit er altijd wel iets passends bij. Wat je ook kiest, jouw slaapkamer krijgt een originele look met zo’n eyecatcher.
  • Veel plaatsingsmogelijkheden. Een schuifdeur in de slaapkamer kan je gebruiken als standaard afsluitdeur, maar ook voor de indeling van de ruimte. Denk maar aan een ‘optionele’ scheiding tussen slaapkamer en bureau of in een kinderkamer tussen speelkamer en slaapgedeelte voor de kinderen. Zie hieronder nog twee tips voor wasruimtes en ensuite badkamers.

NOG MEER HANDIGE SLAAPKAMER SCHUIFDEUR IDEEËN

Staan de wasmachine en droger op dezelfde verdieping als waar jouw slaapkamer zit? In sommige huizen staat in of naast de slaapkamer dus ook het wasgedeelte. Niet altijd een mooi gezicht. Schuifdeuren zijn dan ideaal om de wasmachine achter te verbergen. Daarnaast wordt het geluid gedempt. Schuifdeuren houden geluid beter tegen dan bijvoorbeeld een gordijn.

Ook kan je schuifdeuren in de slaapkamer gebruiken om het slaapgedeelte te scheiden van een ensuite badkamer. Wil je de deuren open, dan kan dat. Wil je liever meer privacy, dan is dat ook mogelijk. Zo sla je twee vliegen in één klap.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze schuifdeuren voor de slaapkamer zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Of heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu advies nodig hebt bij:

  • Het samenstellen van een metalen schuifdeur
  • Het opmeten van een houten schuifdeur voor de badkamer
  • Het monteren van een deurgreep

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SCHUIFDEUREN VOOR DE SLAAPKAMER SNEL GELEVERD

We produceren al onze schuifdeuren in Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de maat die je kiest voor jouw slaapkamer kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer