Schuifdeuren van staal en hout

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 22 van 22 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Schuifdeuren van staal en glas voor een industriële look

Glazen schuifdeuren op maat

Glazen schuifdeuren zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. U kunt kiezen tussen het aantal ruiten, de afmetingen, de deurgrepen en ook het beslag. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar daarnaast kun je ook kiezen om zelf maten op te geven tussen de gegeven marges.

Twee jaar garantie

Twee jaar garantie is de standaard bij Barnwoodweb, de garantie geld voor alle producten. Dit doen we omdat we gewoon kwalitatief goede producten aan u afleveren. Is er dan toch iets misgegaan dan lossen wij dat graag voor u op.

Robuust en stevig

Een glazen schuifdeursysteem is erg stevig en van uitstekende kwaliteit. Als de systemen eenmaal naar behoren zijn bevestigd heeft het een draagkracht tot wel 125 KG.

De levering

Wij produceren onze producten zelf en dat doen we in Nederland. Het voordeel dat daarbij komt is dat een snelle levering mogelijk is. Deze snelle levering geld helemaal als u ook woonachtig bent in Nederland of België. Bekijk hier de huidige levertijden.

Glazen schuifdeuren

Bij het kiezen van een glazen schuifdeur zijn er wederom genoeg opties om het helemaal naar wens te maken. Zo is er keuze tussen het aantal ruiten, verschillende handgrepen, soort glas, etc. Het glas is minimaal 4 mm dik en bij sommige schuifdeuren in het glas nog dikker. Er zijn twee soorten staal die we gebruiken dit zijn zwart gepoedercoat staal en zwart aluminium (Mat RAL9011 Graphite). Beide kwalitatief uitstekend en met een robuust uiterlijk. Daarnaast hebben we ook dubbele glazen schuifdeuren.

Schuifdeurbeslag voor een stalen schuifdeur met glas

Bij een mooie schuifdeur met glas hoort natuurlijk ook een bijpassend schuifdeurbeslag. Voor een glazen schuifdeur zijn er wel een stuk minder keuzes bij het kiezen van het beslag. Dit komt omdat andere schuifdeurbeslagen ook nog aan de voor- en achterkant op het hout vast worden gemaakt, dit kan niet omdat je het beslag dan aan het glas vast zou moeten schroeven. Bij een glazen schuifdeur wordt het beslag boven op de schuifdeur vastgemaakt. Er zijn nog twee opties om tussen te kiezen, zo heb je het Schuifdeurbeslag Bovenop en het Schuifdeurbeslag Spaak Bovenop.

Breng meer licht in huis

Een schuifdeur met glas kan ervoor zorgen dat er licht van de ene ruimte naar de andere ruimte wordt gebracht dat alvorens niet mogelijk was met een normale deur. Voor licht fungeert zo’n glazen schuifdeur eigenlijk als raam. Licht dan is de ene ruimte naar binnen valt, kan dan ook de andere ruimte verlichten. Daglicht in huis is niet alleen gezond, je voelt je niet alleen beter erdoor, maar ook je huis wordt gratis opgewarmd.

Industriële schuifdeur glas

Volgens de huidige woontrends is een stalen schuifdeur met glas helemaal volgens de huidige trends. Zo’n schuifdeur geeft een robuuste en moderne uitstraling aan uw huis. Daarnaast link je met een glazen schuifdeur meerdere ruimtes aan elkaar, daardoor lijkt het huis groter en accentueer je dus de ruimte van uw huis.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer