Binnendeur op maat

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 31 van 31 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

VOOR ELK INTERIEUR DE JUISTE BINNENDEUR OP MAAT

Bijna elk huis heeft binnendeuren. Bij Barnwoodweb vinden we het belangrijk dat jij mooie binnendeuren in huis kan plaatsen. Deuren zijn niet alleen functioneel, maar kunnen je interieur ook echt afmaken. Een goed passende binnendeur op maat versterkt de uitstraling van je huis. Het voelt als thuiskomen. Daarom hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren op maat. Voor elke woonstijl bieden we een passende deur aan. Uiteraard helemaal naar jouw wens.

VEEL KEUZE BINNENDEUREN OP MAAT

De meeste binnendeuren zijn gemaakt van metaal en glas. Daarnaast kan de deur ook een combinatie van verschillende materialen zijn. Bijvoorbeeld hout en metaal of aluminium en glas. Je kan de deur op maat laten maken en volledig naar jouw eigen smaak uitkiezen, een zwarte schuifdeur met glas bijvoorbeeld. Ben je meer van een robuuste uitstraling? Kies dan voor een aluminium schuifdeur met glas. Ook deze zijn er in verschillende maten, kleuren en afwerkingen waardoor je de deur helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

SOORTEN BINNENDEUREN OP MAAT

Wil je nieuwe binnendeuren op maat kopen? Met een van onze metalen binnendeuren haal je altijd een uniek product in huis. Wij maken de deuren van zorgvuldig geselecteerd duurzaam staal of aluminium. Misschien is het zelfs een idee om voor verschillende deuren op maat te gaan, bijvoorbeeld glas en metaal binnendeuren op de begane grond. En mooie houten schuifdeuren op de eerste en tweede verdieping. Een houten binnendeur geeft rust in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Maar je kunt er ook voor kiezen om de deuren allemaal in dezelfde strakke stijl te nemen. Strakke zwarte deuren met glas maken een industriële uitstraling bijvorbeeld helemaal af.

binnendeur op maat

VERSCHILLENDE BINNENDEUREN OP MAAT

Wij onder andere de volgende binnendeuren op maat:

DRAAIRICHTING BINNENDEUR OP MAAT

Hoe weet je welke draairichting jouw bestaande binnendeur heeft? Ga aan de kant van de deur staan waar je de scharnieren ziet zitten. Zie je de scharnieren links, dan heb je een linksdraaiende deur. Zie je de scharnieren rechts, dan heb je een rechtsdraaiende deur. Misschien wil de draairichting bij je nieuwe deur wel de andere kant op? Heb je hulp nodig bij het bepalen van de draairichting? We helpen je graag!

DEUREN OP MAAT SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert de binnendeuren op maat in Nederland. We maken veel producten op maat. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de maat die je kiest worden de producten vaak direct geleverd. Bekijk hier de actuele levertijden. Uiteraard krijg je je binnendeur op maat netjes thuisbezorgd!

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer