Indsutriële binnendeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Een stijlvolle barnwood binnendeur

Droom je van een prachtige barnwood binnendeur in jouw woning? Al onze barnwood binnendeuren hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn een geweldige toevoeging aan je interieur. Of dit nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke andere ruimte in huis mag zijn. Alles is mogelijk. Onze barnwood binnendeuren zijn perfect als je op zoek bent naar een strakke en sfeervolle blikvanger in huis.

Barnwood binnendeur op maat

Bij Barnwoodweb vind je verschillende barnwood binnendeuren, onderverdeeld in binnendeur van staal en glas en binnendeuren van aluminium en glas. Daarnaast kan je kiezen uit een industriële binnendeur op maat of standaard maten. Zo vind je altijd wel een deur die in jouw interieur past (letterlijk en figuurlijk).

Barnwood schuifdeur

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze industriële binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Wij staan voor je klaar!

INDUSTRIËLE BINNENDEUREN SNEL GELEVERD

We produceren al onze binnendeuren in Nederland. Hierdoor zijn de levertijden in Nederland en België erg snel. Afhankelijk van de maat die je kiest kunnen de producten vaak direct worden geleverd. Zo staan wij altijd voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer