Schuifdeur plafond

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 74 in totaal

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
 1. Plafondbeugel Zwart
  Waardering:
  100%
  Special Price € 7,50 Regular Price € 12,50
 2. Plafondbeugel Dubbel Zwart
  Waardering:
  100%
  Special Price € 12,50 Regular Price € 24,95
 3. Schuifdeursysteem Aluminium Modern
  Waardering:
  93%
  Special Price € 129,00 Regular Price € 149,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

Schuifdeur plafond

Er zijn situaties waarbij het niet mogelijk, niet praktisch of niet gewenst is om een schuifdeur aan de wand te bevestigen. Een goede reden kan zijn dat uw deuropening doorloopt tot aan het plafond. In dergelijke situaties kunt u ervoor kiezen om de schuifdeur met het schuifdeursysteem aan het plafond te bevestigen.

Vrijwel elk soort schuifdeur is te gebruiken voor de installatie aan het plafond. Het maakt dus niet uit of u een steigerhouten schuifdeur, eikenhouten schuifdeur of een schuifdeur van Barnwood aan het plafond wilt bevestigen.

Het is ook nog mogelijk om meerdere schuifdeuren aan het plafond te bevestigen. Zo kunt u de plafondmontage bijvoorbeeld ook voor een kastenwand gebruiken. De hoogte van de deur(en) bepaalt u door de hoogte van de vloer tot het plafond te meten en daar 17 centimeter vanaf te halen.

Schuifdeursysteem plafond

Bij Barnwoodweb hebben we vier schuifdeursystemen die je kunt bevestigen aan het plafond. Dit zijn stuk voor stuk ijzersterke beugels die worden geleverd met de juiste benodigdheden om het schuifdeursysteem aan het plafond te bevestigen.

Allereerst het plafond schuifdeursysteem enkel (compleet). Met dit schuifdeursysteem kunt u één schuifdeur aan uw systeem bevestigen. Vervolgens kunt u qua schuifdeurbeslag uit de volgende opties kiezen: schuifdeurbeslag bovenop, pijl of recht.

Naast het plafond schuifdeursysteem enkel beschikken we ook over een dubbel schuifdeursysteem (wand of plafond). Dit systeem is te gebruiken om meerdere schuifdeuren aan te bevestigen. Ook bij dit systeem heeft u de keuze uit de modellen schuifdeurbeslag bovenop, pijl of recht.

Ten derde is er nog het dubbel schuifdeursysteem rvs (wand of plafond). Ook met dit systeem kunt u meerdere schuifdeuren ophangen aan het systeem. Dit systeem is helemaal gemaakt van roestvrij staal. Dat geeft het een robuuste uitstraling. Ook het beslag is gemaakt van roestvrij staal. Het beslag dat bij dit systeem hoort is schuifdeurbeslag recht rvs.

Tot slot hebben we nog het plafond schuifdeursysteem rvs enkel (compleet). Dit beslag is gemaakt voor het ophangen van één schuifdeur. Ook deze schuifdeur is gemaakt van roestvrij staal met het bijbehorende roestvrijstalen beslag.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer