Schuifdeuren Aluminium en Glas

Schuifdeuren Aluminium en Glas

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

6 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Prijs
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

ALUMINIUM SCHUIFDEUR MET GLAS OP MAAT

SCHUIFDEUREN ALUMINIUM EN GLAS

Droom jij al heel lang van een prachtige aluminium schuifdeur met glas in jouw woning? De aluminium schuifdeuren van Barnwoodweb hebben een robuuste en moderne uitstraling en zijn een geweldige toevoeging aan elke woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke andere ruimte in huis dan ook. Een industriële schuifdeur met glas zorgt ook nog eens voor lekker veel lichtinval. Daarbij matchen ze helemaal met de woontrends van nu.

Je kan de aluminium schuifdeur geheel naar eigen wens samenstellen. Zo bepaal je zelf het aantal ruiten, het type glas, soort handgreep, het gewenste schuifdeursysteem, type rail et cetera. Welke type glas je ook kiest (grijs gerookt glas, helder glas of melkglas), de staallook schuifdeuren bevatten altijd gehard veiligheidsglas van 6 mm dik. Het frame van de aluminium schuifdeuren is gemaakt van mat zwart aluminium (RAL 9011).

VIJF REDENEN OM EEN ALUMINIUM SCHUIFDEUR TE NEMEN

1.    Meer ruimte: een aluminum schuifdeur zwenkt niet open zoals een normale deur, waardoor er meer ruimte ontstaat.

2.    Meer licht in huis: een schuifdeur aluminium en glas laat meer licht door van de ene naar de andere ruimte. Zo is er meer licht in huis en lijken ruimtes ook groter.

aluminium schuifdeur

3.    Ruimtes verdelen: in grote ruimtes kan je met schuifdeuren een kamer opdelen in kleinere ruimtes.

4.    Er is creatieve vrijheid: een schuifdeur hoeft niet in een deurkozijn te passen. De deur kan hierdoor een paar centimeter groter of kleiner zijn.

5.    Veelzijdig: een schuifdeur is niet alleen inzetbaar in een huiskamer. Een schuifdeur is ook te gebruiken in de tuin, badkamer of als kastdeur. En zo zijn er nog eindeloze mogelijkheden.

SCHUIFDEURSYSTEMEN

Ten opzichte van de houten schuifdeuren, heb je bij de aluminium schuifdeuren met glas minder opties voor het schuifdeursysteem. Dit is omdat je bij de aluminum schuifdeuren het schuifdeursysteem alléén bovenop de deur kan monteren. Bij houten schuifdeuren heb je ook nog de mogelijkheid om het schuifdeursysteem aan de voor- of achterzijde aan het hout vast te schroeven. Van de schuifdeursystemen die bovenop de deur gemonteerd worden heb je twee keuzes. Zo heb je het Schuifdeurbeslag Bovenop en het Schuifdeurbeslag Spaak Bovenop.

SOFTCLOSE SCHUIFSYSTEEM

Wens je een schuifdeur aluminium die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem mee te bestellen. Deze monteer je eenvoudig, omdat het systeem sinds kort op de rail gemonteerd wordt met klemmetjes. Hierdoor hoef je niet meer te boren in de rail en is het systeem makkelijk en snel te monteren.

VERSCHILLENDE SOORTEN GLAS

De schuifdeuren aluminium en glas zijn allemaal voorzien van veiligheidsglas met een geluiddempende werking. Daarnaast houdt het Uv-straling tegen, wat ervoor zorgt dat de ruimte minder snel opwarmt door de zon.

Het glas is er in verschillende kleuren. Ga je voor bruin gerookt glas, grijs gerookt glas, spiegelglas, melkglas, helder glas of een van de andere opties?

EEN SCHUIFDEUR OPHANGEN

Het installeren van een loftdeur aluminium en glas is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen met behulp van de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert de aluminium schuifdeur in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer