Leren plankdragers voor wandplanken

Leren plankdragers voor wandplanken

Ben jij op zoek naar een leuke en trendy manier om jouw wandplanken op te hangen? Dan zijn leren plankdragers misschien wel iets voor jou! Leren plankdragers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi om naar te kijken. In deze blog vertellen we je alles over deze nieuwe trend en geven we je tips hoe je deze plankdragers het beste kan gebruiken in jouw interieur.

Waarom leren plankdragers?

Leren plankdragers passen perfect in de huidige interieurtrends. Door de natuurlijke uitstraling van het leer geven ze jouw interieur een warme en stoere touch.

Daarnaast zijn leren plankdragers praktisch en veelzijdig in gebruik. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken in de keuken voor je kookboeken en servies, maar ook in de woonkamer voor planten en decoratie. Met leren plankdragers kan je eindeloos variëren en ze zijn makkelijk te verplaatsen.

Hoe pas je het toe in jouw interieur?

Verschillende interieurstijlen

Leren plankdragers passen goed in verschillende interieurstijlen. Zo kan je ze combineren met houten planken voor een rustieke en landelijke look, maar ook met strakke en moderne planken voor een industriële uitstraling.

Wandplank met leren dragers

Maak een eyecatcher van je wandplank

Wil je een echte eyecatcher maken van jouw wandplanken? Schilder ze dan in opvallende en contrasterende kleuren. Denk hierbij aan witte planken met zwarte leren plankdragers of zwarte planken met bruine leren plankdragers.

Wandplank op rode muur

 

Waar hang je wandplank op?

Leren plankdragers voor elke ruimte

Leren plankdragers zijn geschikt voor bijna elke ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer, keuken of zelfs de badkamer. Zet er boeken of foto’s in de woonkamer, zet er plantjes op in de slaapkamer of berg er handdoeken op in de badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Leren plankdragers zijn niet alleen handig en functioneel, ze zijn ook nog eens een echte eyecatcher in elke ruimte.

Wandplank in de woonkamer

Hoe combineer je de plankdragers

Leren plankdragers zijn in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar, zodat je ze makkelijk kunt combineren met de rest van je interieur.

Zo zijn er donkerbruine leren plankdragers die perfect passen in een industrieel interieur, maar zijn er ook lichtbruine leren plankdragers die goed samengaan met een Scandinavische inrichting. Ook zwart leer kan bijvoorbeeld goed passen bij een minimalistische of moderne woonstijl.

Welke houtsoorten passen erbij?

Leren plankdragers passen goed bij verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan houten wandplanken, van eiken of gebruikt steigerhout waarbij het leer een mooie natuurlijke uitstraling geeft. Het is dus helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur welk materiaal het beste past bij jouw leren plankdragers.

Wandplanken in de slaapkamer

Praktisch en mooi

Leren plankdragers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi om naar te kijken. Door het gebruik van leren plankdragers kan je jouw wandplanken een stoere en industriële uitstraling. Monteer de plankdragers vervolgens eenvoudig aan de muur en geniet van jouw nieuwe, trendy wandplanken! Wandplankje

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer