Zo geef jij je interieur eenvoudig een make-over

Zo geef jij je interieur eenvoudig een make-over

Heb je je interieur nu wel gezien en wil je het een frisse wind geven, maar heb je geen tijd (of zin) om uitgebreid te klussen? We snappen het helemaal. Gelukkig kan je je interieur ook heel makkelijk omtoveren. En dat hoeft niet eens duur te zijn! Ontdek 4 manieren waarmee jij je interieur makkelijk een (drastische) make-over kunt geven.

Een nieuwe deur

Misschien denk je niet zo snel aan een nieuwe deur, maar het zal je verbazen hoe makkelijk het eigenlijk is om een nieuwe deur te plaatsen. En we beloven dat het veel invloed heeft op je interieur.

Kortgezegd kan je kiezen uit 3 typen deuren: een scharnierdeur, een schuifdeur en een taatsdeur. Een binnendeur van metaal en glas is perfect als je toe bent aan wat meer licht in huis en houdt van strakke lijnen. Een taatsdeur is een bijzondere binnendeur, omdat je geen kozijn nodig hebt. Doordat ‘ie geen scharnieren heeft, kan je ‘m helemaal tot aan het plafond laten lopen en kan ‘ie beide kanten open en dicht. Dat geeft je interieur een superluxe uitstraling. Een binnendeur met glas zorgt er trouwens ook voor dat je ruimtes met elkaar verbindt. Wil je juist ruimtes van elkaar afscheiden? Dan is een houten schuifdeur perfect. Een schuifdeur is ook ideaal als je ruimte wil besparen. Bij Barnwoodweb kan je een houten loftdeur helemaal naar jouw smaak samenstellen.

Ben je er nog niet helemaal uit? In de blog welke deur moet ik kiezen? kom je erachter welke deur bij jouw nieuwe interieur past.

Sfeervolle plankjes

Plankjes boven de bank, plankjes boven het bed of gewoon ergens op de muur: plankjes vullen lege ruimtes op én ze zijn supermakkelijk te monteren. Zet er accessoires op voor een persoonlijke touch of gebruik ze meer praktisch. Bij Barnwoodweb kan je kiezen uit verschillende soorten hout voor je wandplank: Barnwood, oud eiken, nieuw eiken, gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout en douglas. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende plankdragers. Zo maak je van je plank en plankdrager een combinatie die perfect past bij jouw nieuwe interieur.

Nieuwe tafel, nieuwe herinneringen

Zit je graag gezellig aan tafel met vrienden en familie? Dan is het misschien wel tijd voor een nieuwe tafel! Of nouja, een nieuw onderstel. Nieuwe tafelpoten geven je tafel een hele nieuwe uitstraling, waardoor het lijkt alsof ‘ie helemaal nieuw is. Daarmee geef je je interieur een make-over en bespaar je geld.

Ga je voor een industrieel of Scandinavisch interieur? Dan is een stalen onderstel perfect voor jou. Liever een landelijke stijl? Ga dan voor eikenhouten tafelpoot.

Next level wanddecoratie

Je kunt natuurlijk kunst of wandplankjes op de muur hangen, maar je kunt het ook veel grootser aanpakken! Met barnwood wandbekleding krijgt je interieur een sfeervolle en authentieke sfeer én een stukje geschiedenis. Ons Barnwood wandhout is namelijk rijk aan historie: het hout is afkomstig van planken, balken, vloeren en dwarsliggers uit oude schuren, huizen en stallen. Hierdoor is geen plank hetzelfde. Origineel oud hout dus.

Je kunt kiezen uit bruin, grijs en wit Barnwood hout. Bekleed bijvoorbeeld een wand in de woonkamer of je kookeiland met die prachtige ou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar je het ook plaatst: dit wandhout is een echte eyecatcher. Sfeer is gegarandeerd!

Aan de slag

Met één grote aanpassing kan er al heel wat veranderen aan je interieur. Je kunt het zo groots aanpakken als jij wil. En het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met welke items ga jij je interieur een nieuwe look geven?

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer