Schuifdeur kastenwand

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 46 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Schuifdeur kastenwand

Een schuifdeur is goed te gebruiken om een kastenwand mee af te sluiten. Hierbij is het mogelijk om voor meerdere schuifdeuren te kiezen. Wij maken de schuifdeuren graag voor u op maat zodat de kastenwand helemaal naar wens is.

Voor een kastenwand heeft u de keuze uit het hele assortiment schuifdeuren. Het is met vrijwel elke schuifdeur mogelijk om een kastenwand te maken. U moet er wel rekening mee houden dat we niet elke schuifdeur op maat kunnen maken. U bepaalt zelf welk type schuifdeur het beste bij uw interieur past.

Zodra u de schuifdeuren geleverd krijgt, is het aan u om deze zelf op te hangen. Met de bijgeleverde instructies is dat zeer eenvoudig. Het belangrijkste is om het schuifdeurbeslag op de juiste hoogte en waterpas te bevestigen. Vervolgens kunt u de deuren er gemakkelijk aan ophangen.

Bij het kiezen van de maten van de schuifdeuren raden wij aan om aan alle kanten vier centimeter overlap te bestellen. Zo voorkomt u dat uw schuifdeur doorschijnt en dat u inkijk heeft.

Schuifdeurbeslag voor een kastenwand met schuifdeuren

Wanneer u schuifdeuren wilt gebruiken om uw kastenwand mee af te sluiten heeft u ook geschikt schuifdeurbeslag nodig. De opties zijn afhankelijk van het gewenste aantal schuifdeuren. Kiest u voor één schuifdeur dan kunt u gebruikmaken van vrijwel elk schuifdeurbeslag, afhankelijk van het type schuifdeur. Niet elk schuifdeurbeslag is namelijk geschikt voor elke schuifdeur.

Vervolgens is er ook de keuze om drie schuifdeuren voor een kastenwand te gebruiken. Dan kunt u gebruikmaken van vrijwel elk schuifdeurbeslag wanneer u ervoor kiest om bij het sluiten van de kastenwand de schuifdeuren tegen elkaar aan te laten komen. Wanneer u ze liever voor elkaar langs wilt laten schuiven is dat mogelijk met behulp van een dubbel schuifdeursysteem (wand of plafond) of een schuifdeursysteem kast op één rail (voor twee deuren).

Tot slot kunt u ervoor kiezen om drie of meer schuifdeuren te gebruiken voor een kastenwand. Bij deze optie maakt u gebruik van het dubbel schuifdeursysteem RVS (wand of plafond).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer