Grijze houten schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 1 tot 12 van 17 in totaal

Filters
 • Meest populair
 • Prijs
Meest populair
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • 72
 • Alle
per pagina

EEN GRIJZE HOUTEN SCHUIFDEUR ALS EYE-CATCHER IN JOUW HUIS

Een grijze houten loftdeur kan ik vele variaties besteld worden. We hebben een Barnwood grijze schuifdeur, een steigerhouten vintage grijze schuifdeur, een steigerhouten leisteen grijze loftdeur en de douglas deur voor buiten in een vintage grijze kleur.

MET DE HAND GESELECTEERD HOUT

Het hout dat wij gebruiken wordt met de hand geselecteerd en pas gebruikt nadat het gedroogd is onder de 18%. Dit zorgt ervoor dat de deur ook in je huis mooi blijft! Daarnaast garanderen wij hiermee de best kwaliteit houten deuren.

SCHUIFDEUR STEIGERHOUT

Vurenhout, ook wel steigerhout genoemd, is afkomstig van de bouwplaatsen. De steigerdelen komen direct vanuit de bouwplaatsen in Nederland naar ons toe. Deze onderdelen zijn daadwerkelijk in de bouw gebruikt en daarom zijn er ook nog bouwresten op de planken te vinden. Wanneer de planken bij ons binnen komen drogen we deze eerst om de beste kwaliteit te waarborgen.

De grootste bouwresten worden standaard van het hout afgehaald. Hierna kan je ook nog kiezen om het hout niet te laten schuren, licht te laten schuren of zwaar te laten schuren. Hoe zwaarder wij het hout schuren hoe meer de houtstructuur zichtbaar wordt en hoe minder de bouwresten te zien zijn.

Er zijn verschillende soorten grijze houten schuifdeuren van steigerhout. Zo is er veel keuze in de kleur verf van de steigerhouten schuifdeur en dus niet alleen een bruine houten schuifdeur. De gevarieerde keuze bestaat diverse houten schuifdeuren en zo zijn er nog veel meer opties. Er is ook een optie beschikbaar die leuk is voor kinderen. Hierbij gaat het om de schuifdeur hout met krijtbord. Je kunt dan met een krijtje tekenen op de deur en het vervolgens weer weghalen met een natte doek.

LOFTDEUREN ALS PRONKSTUK IN HUIS

Elke grijze houten schuifdeur die we aanbieden is uniek. Dat komt omdat we de deuren zelf maken en het hout met de hand selecteren. Ook zijn er verschillende opties waarbij we de deuren voor je op maat maken. Daarnaast zijn ook de specificaties aanpasbaar. Dit geldt voor zowel de schuifdeuren op maat voor binnen als voor de schuifdeuren op maat voor buiten.

Bij Barnwoodweb bieden we keuze uit houten loftdeuren en stalen loftdeuren (loftdeuren van glas en staal). Heb je nog helemaal geen idee welke type loftdeur je wilt? Dan kun je altijd vrijblijvend het gehele assortiment bekijken. Mocht je de producten liever in het echt willen bekijken? Dan kan je altijd langskomen bij onze showroom in Katwijk.

Vergeet ook niet om het loftdeurbeslag uit te kiezen en te bestellen! Deze worden bij de meeste loftdeuren niet standaard meegeleverd, zodat je zelf een keuze kunt maken uit het ruime assortiment loftdeurbeslagen.

LOFTDEUREN VAN HOUT

Barnwoodweb onderscheid vijf verschillende soorten houten loftdeuren. De categorieën houten loftdeuren die wij aanbieden zijn:

 1. Loftdeur van barnwood, Barnwood loftdeuren zijn gemaakt van echt oud hout. Het hout is afkomstig van oude schuren en door het verweren heeft het een prachtige uitstraling. Perfect dus voor een binnen schuifdeur. Mooi oud hout met een verleden.
 2. Loftdeur van eiken, de eikenhouten loftdeuren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit massief eikenhout.
 3. Loftdeur van steigerhout wordt gemaakt van A-kwaliteit gedroogd vurenhout. Er is een ruime keuze steigerhouten loftdeuren met keuze uit behandelde en onbehandelde loftdeuren.
 4. Loftdeur voor buiten, gemaakt van Douglas hout dat erg stevig en duurzaam is. Perfect dus voor buiten gebruik.
 5. Loftdeur van staal en hout, worden gemaakt vanuit diverse soorten hout en beschikken over een stalen rand.

VIJF REDENEN OM EEN LOFTDEUR TE NEMEN IN HUIS

 1. Meer ruimte. Een loftdeur zwenkt niet open zoals een normale deur, dit betekent dat er meer ruimte ontstaat.
 2. Meer licht in huis. Een glazen loftdeur brengt meer licht van de ene ruimte naar de andere ruimte. Zo is er meer licht in huis en lijken ruimtes ook groter.
 3. Ruimten verdelen. In grote ruimtes kunnen loftdeuren ervoor zorgen dat de kamer kan worden opgedeeld in kleinere ruimtes.
 4. Er is creatieve vrijheid. Een loftdeur hoeft niet in een gat te vallen en een paar centimeter groter of kleiner dan het deurgat is dus geen probleem.
 5. Veelzijdig. Een schuifdeur is niet alleen inzetbaar in een huiskamer. Een loftdeur kan ook gebruikt worden in de tuin, badkamer of als kastdeur en zo zijn er nog eindeloze mogelijkheden. Daarnaast zijn het uiteraard ook duurzame producten!

STALEN LOFTDEUREN

Bij onze stalen deuren kun je alleen kiezen tussen de type loftdeuren met staal en glas. Deze zijn onderverdeeld in loftdeuren van echt staal en glas en loftdeuren van aluminium en glas. Deze glazen loftdeuren zijn momenteel razend populair en geven een industriële look aan jouw huiskamer.

Bij een glazen loftdeur kun je de keuze maken tussen: het aantal ruiten dat je in de loftdeur wilt, soort handgreep, soort glas, et cetera.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten schuifdeuren in Nederland, dat is een duurzame ontwikkeling. Van gebruikt hout, oud hout of duurzaam hout. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België aan zowel particulieren als de zakelijke klant.. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer