3x een schuifdeur in jouw badkamer

3x een schuifdeur in jouw badkamer

Ben jij op zoek naar inspiratie voor het toevoegen van een schuifdeur aan je badkamer? Dan staat onze deur altijd voor jou open! Wij hebben drie verschillende manieren om een schuifdeur toe te passen in de badkamer voor je bedacht. Lees snel verder en ontdek welke stijl het beste bij jouw badkamer past!

De moderne look

Ben jij op zoek naar een moderne of industriële look voor je badkamer? Dan is de metalen schuifdeur met melkglas misschien wel iets voor jou. Het melkglas zorgt voor privacy, zonder dat je volledig afgesloten bent van de rest van de badkamer. Daarnaast zorgt het glas voor lichtinval, wat een fijne sfeer geeft in de badkamer. Deze deur is ook nog eens makkelijk schoon te houden, wat natuurlijk ideaal is in een vochtige ruimte. Ben jij wat minder preuts? Dan kun je ook kiezen voor gerookt glas met een tint. Dit is transparant glas maar dan wel met een extra tintje, dat de ruimte een sfeervolle touch geeft.

Stijlvolle uitstraling

Als je op zoek bent naar een klassieke en stijlvolle uitstraling voor je badkamer, dan is een steigerhouten schuifdeur misschien iets voor jou. Let er wel op dat je kiest voor een behandelde versie van beits, verf, olie of lak. Hierdoor is de deur goed beschermd tegen vocht en vuil. Daarnaast bieden wij bij sommige deuren de mogelijkheid aan om deze te laten behandelen met nano coating. Dit zorgt ervoor dat de deur nog beter beschermd is tegen jouw badkamerklimaat. Het is wel belangrijk om de badkamer goed te ventileren, niet alleen voor de deur, maar ook voor je eigen gezondheid.

Een ontspannen oase

Als je een rustige en ontspannen sfeer in je badkamer wilt creëren, dan is de steigerhouten deur in eigen RAL kleur misschien wel iets voor jou. Wanneer je ervoor kiest om je deur in dezelfde kleur te nemen als die je op jouw muur hebt gebruikt, kan je deur volledig in de muur verdwijnen. Hierdoor heeft de badkamer een rustige zen-uitstraling.

Wie wil er nou niet lekker ontspannen in de badkamer? Echt even een momentje voor jezelf. Daarnaast zorgt een deur in dezelfde kleur als de muur ervoor dat je badkamer visueel groter lijkt, omdat er minder onderbrekingen zijn in het kleurenpalet.

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er nog veel meer opties als het gaat om schuifdeuren voor de badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel schuifdeur, dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up of het doen van je haar. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het toevoegen van een schuifdeur aan je badkamer. Of je nu gaat voor een moderne look, een stijlvolle uitstraling of een rustgevende oase, er is altijd een deur die past bij jouw wensen en behoeften. Welke loftdeur je ook kiest: vergeet niet om een bijpassend schuifdeursysteem erbij te bestellen.

En, welke schuifdeur past het beste bij jouw badkamer? Of heb je nog geen idee? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer