Bekend van TV

SBS6 Woontrends 

Barnwoodweb is -in samenwerking met Daytime Television- te zien in het bekende SBS6 tv-programma “Woontrends".

Het opknappen van huizen is populairder dan ooit en ook met ruimtebesparing houdt men tegenwoordig veel rekening. In het SBS6-programma Woontrends neemt Liselotte de Groot een kijkje in onze showroom. Met de tips van Saskia bespaar je ruimte in huis én hang je een echte eyecatcher op. Barnwoodweb heeft namelijk voor ieder interieur een passende schuifdeur. Onze schuifdeuren zijn er in hout en metaal. Echte blikvangers die het maximale uit iedere ruimte halen.

Benieuwd? Zie hieronder het fragment.

woontrends

sbs6

RTL4 Wooninspiraties 

Hout aan je wand staat heel erg mooi en geeft een unieke robuuste en natuurlijke look. Maar wat voor hout gebruik je? Waar komt het hout vandaan? En hoe bevestig je het? In het RTL4 programma Wooninspiraties gaat presentator Dave Geukes langs bij Barnwoodweb. Daar laat Arjan van Barnwoodweb je zien hoe je heel makkelijk zelf een houten wand maakt.

Benieuwd? Zie hieronder het fragment.

rtl4

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer