Onbehandelde houten schuifdeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

6 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

ONBEHANDELDE HOUTEN SCHUIFDEUR

Bij een schuifdeur heeft u naast diverse soorten en maten en keuze uit verschillende kleuren, ook keuze voor een onbehandelde houten schuifdeur. Zo kunt u voor een onbehandelde houten schuifdeur gaan in steigerhout en douglas. Zo’n onbehandelde houten schuifdeur heeft een klassieke uitstraling en kan dienen als een echte eyecatcher bij u in huis. Uiteraard kunt u hier ook juist voor kiezen omdat u de deur graag zelf wil behandelen.

Een onbehandelde houten schuifdeur is overal toe te passen. Zo kunt u een onbehandelde houten schuifdeur gebruiken voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer en zo zijn er nog veel meer plekken te bedenken waar u deze deur kunt gebruiken. Een onbehandelde houten schuifdeur kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als kastdeur. Deze deuren zijn eenvoudig te monteren met gebruik van de handleiding die u van ons meegestuurd krijgt. Wanneer u de verschillende stappen gestructureerd doorloopt hangt de loftdeur binnen mum van tijd bij u in huis.

Heeft u toch interesse in een andere kleur schuifdeur? Dat kan. Wij verkopen bij Barnwoodweb een uitgebreid assortiment met een breed kleurenscala. Bijvoorbeeld hout met een verleden, houten planken, oude planken of ben je op zoek naar oud hout? Hout kopen naar eigen behoeften op welke manier dan ook is dus geen probleem! Bekijk gerust het hele assortiment om te weten wat Barnwoodweb u allemaal te bieden heeft.p>

SCHUIFDEURSSYTEEM VOOR ONBEHANDELDE HOUTEN SCHUIFDEUR

Ongeacht de kleur van de loftdeur wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een zwart schuifdeursysteem. Dit geldt dus ook voor een onbehandelde houten schuifdeur.

Naast de kleur van het schuifdeursysteem is er ook keuze tussen diverse soorten systemen. Zo zijn er schuifdeursystemen die u boven op de deur monteert, maar ook systemen die u juist aan de voorkant van de deur bevestigd. De systemen die u bovenop monteert zijn perfect te gebruiken voor glazen schuifdeuren omdat je bij glas het systeem niet aan de voorkant kan monteren.

Voor het schuifdeursysteem van een glazen loftdeur heeft u keuze uit: Schuifdeursysteem Bovenop, Schuifdeursysteem Spaakwiel Bovenop en schuifdeursysteem Modern Bovenop.

Het is ook mogelijk om de loftdeur van wat gemak te voorzien. Met een softclose systeem zorgt u ervoor dat uw loftdeur zachtjes open en dichtgaat. Dit systeem is evenals de rest van het systeem eenvoudig te installeren en geeft een beetje extra luxe aan uw loftdeur.

ONBEHANDELDE HOUTEN SCHUIFDEUR

Een onbehandelde houten schuifdeur in een huiskamer is erg stijlvol. Bij het kiezen van een onbehandelde houten schuifdeur heeft u veel opties.

Onbehandelde steigerhouten schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in verschillende modellen.

Tot slot beschikken we bij Barnwoodweb nog over de schuifdeuren van hout en staal. Hierbij zijn de deuren niet zwart, maar bestaat wel de mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte stalen rand/lijst om de deur heen.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Denk jij een bijzondere situatie te hebben?

Of je nu advies nodig hebt bij:

Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

SNEL GELEVERD

Barnwoodweb produceert al haar houten schuifdeuren in Nederland, dat is een duurzame ontwikkeling. Van gebruikt hout, oud hout of duurzaam hout. Hierdoor kunnen we snel leveren in Nederland en België aan zowel particulieren als de zakelijke klant.. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten vaak direct worden geleverd (bekijk hier de actuele levertijden).

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer