Loftdeur op maat

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 13 tot 24 van 44 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Loftdeur op maat

Bij onze werkplaats in Katwijk kunnen we bijna elke loftdeur voor u op maat maken. Er zijn een aantal uitzonderingen en dat zijn met name de deuren die direct leverbaar zijn. Deze deuren zijn beschikbaar in een aantal standaardmaten. Voor alle overige loftdeuren is het vrijwel altijd mogelijk om ze op maat te laten maken. In de meeste gevallen dient u rekening te houden met een breedte van 45 centimeter tot 120 centimeter in de breedte en een maximale hoogte van 260 centimeter.

De maat van een loftdeur komt niet zo nauw als bij een draaideur. Wij adviseren u om de deur aan alle kanten met ongeveer vier centimeter overlap te bestellen. Zo voorkomt u doorschijnen en inkijk.

Bij montage aan de wand is het verstandig om acht centimeter bij de breedte van de opening op te tellen en vier bij de hoogte. Bij montage aan het plafond is het ook verstandig om acht centimeter bij de breedte op te tellen maar van de hoogte (vloer tot plafond) dient u zeventien centimeter af te halen.

schuifdeur op maat
barnwood deur op maat

Schuifdeurbeslag op maat

Naast op maat gemaakte loftdeuren heeft u bij Barnwoodweb ook de mogelijkheid om het schuifdeurbeslag op maat te laten maken. De rails van de loftdeur kan tot een lengte van vier meter uit één stuk. Bij een lengte van meer dan vier meter bestaat de rails uit twee stukken. Systemen tot twee meter die voor 14.00 uur zijn besteld, krijgt u de volgende dag al geleverd.

Niet elk schuifdeurbeslag is geschikt voor elke loftdeur. De loftdeuren met glas kunnen namelijk alleen gebruikmaken van de schuifdeurbeslagen die bovenop gemonteerd worden. Dit geldt ook voor de loftdeuren met een stalen U- of L- profiel om de rand van de deur. Verder is vrijwel elk schuifdeurbeslag te combineren met een houten loftdeur. In de rails zijn al gaten voorgeboord zodat u het systeem eenvoudig en snel kan installeren. Wanneer het systeem goed is geïnstalleerd heeft het zo’n 125 kilogram draagkracht.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer