3x een schuifdeur in je tuin

3x een schuifdeur in je tuin

Schuif jij met dit weer ook weer graag de tuin in? Anders wij wel! Wil jij graag nog meer genieten van jouw mooie tuin en/of ben je juist op zoek naar een eyecatcher om je tuin af te maken? Dan zijn schuifdeuren dé oplossing! In deze blog geven wij je drie tips om jouw tuin op deze manier te upgraden.

Voor bij de schuur

Een buiten schuifdeur voor je schuur is de ideale oplossing om je waardevolle spullen veilig op te bergen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor een schuifdeur voor je schuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van gemak? De schuifdeur is namelijk licht en gemakkelijk in gebruik. Ook bespaar je ruimte omdat de schuifdeur niet in de weg staat wanneer je hem opent. Ook is het handig als je bijvoorbeeld een trapje hebt buiten je schuif zoals op de foto. Bovendien ziet een houten schuifdeur er mooi uit en past perfect bij een landelijke of industriële inrichting van je tuin.

Sluit je tuin af

Ben je op zoek naar een poortdeur of afsluiting voor je oprit opening, die perfect past bij jouw landelijke inrichting? En wil je ook graag dat je voorbijgangers niet naar binnen kunnen gluren? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Onze houten schuifdeur is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat jij altijd een deur kunt kiezen die past bij jouw smaak.

Deze sfeervolle deur zorgt er niet alleen voor dat je tuin een mooie uitstraling krijgt, maar biedt ook de nodige privacy en veiligheid. Wil je graag een grotere opening afsluiten? Kies dan voor de dubbele schuifdeuren, zoals op de foto te zien is. Zo kun je op een sfeervolle manier jouw poort of oprit afsluiten en toch genieten van de uitstraling van deze landelijke schuifdeur.

Alle seizoenen overkapping

Als je een overkapping in je tuin hebt, wil je natuurlijk ook het hele jaar door van deze plek kunnen genieten. Daarom bieden onze schuifdeuren de perfecte oplossing. Door je overkapping af te sluiten met onze deuren, creëer je een gezellige en knusse sfeer in je tuin. Het gebruik van hout zorgt voor een warme uitstraling en past perfect bij een landelijke of moderne tuin. Een bijkomend voordeel is dat de schuifdeuren op maat gemaakt worden, waardoor deze perfect passen bij de afmetingen van jouw overkapping. Wil je graag een grotere opening om in en uit te lopen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele schuifdeuren. Zo wordt jouw overkapping de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen, ongeacht het seizoen.

Laat maar schuiven

Vergeet niet om een mooi bijpassend buiten schuifdeursysteem te kiezen, zodat je de deur helemaal in jouw stijl afmaakt. Van klassiek tot industrieel, bij elke interieurstijl is wel een passend systeem. Er zijn verschillende types en kleuren beschikbaar. Let daarbij op dat je een schuifdeursysteem kiest dat geschikt is voor buiten. Deze systemen zijn gemaakt van extra sterk roestvrij staal en hebben een speciale poedercoating, die geschikt is voor onze weersomstandigheden.

We hopen dat deze blog jou heeft kunnen inspireren om jouw tuin een boost te geven met onze schuifdeuren. Of je nu een schuur hebt waar je spullen veilig wilt opbergen, een poortdeur of een overkapping wilt afsluiten: voor elke situatie is er een perfecte buiten schuifdeur met een bijpassend schuifdeursysteem. Wil jij graag meer weten over onze schuifdeuren of wil je advies? Wij helpen jou graag om jouw droomtuin te realiseren!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer