Stalen binnendeuren op maat

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 13 tot 24 van 25 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Stalen binnendeuren op maat: geef je interieur een industriële, moderne uitstraling

Stalen binnendeuren zijn de perfecte manier om je interieur een unieke uitstraling te geven. Of je nu gaat voor een industriële, moderne of minimalistische look, stalen binnendeuren passen bij elke stijl. Bij ons kun je terecht voor maatwerk stalen binnendeuren die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Industriële stalen binnendeuren: ruw en stoer

Als je op zoek bent naar een stoere uitstraling voor je interieur, dan zijn onze industriële stalen binnendeuren echt iets voor jou. En omdat al onze stalen binnendeuren op maat gemaakt worden, kun je ze precies aanpassen aan jouw wensen.

Moderne stalen binnendeuren: strak en minimalistisch

Ben je meer op zoek naar een moderne look? Dan zijn onze moderne stalen binnendeuren echt iets voor jou. Deze deuren hebben een strakke, minimalistische uitstraling die perfect past bij een modern interieur. Het gebruik van glas in combinatie met staal geeft de deuren een transparante uitstraling, waardoor ze licht en ruimte creëren.

Stalen scharnierdeuren op maat: praktisch en stijlvol

Onze stalen scharnierdeuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Doordat ze op maat gemaakt worden, kun je ze perfect afstemmen op de afmetingen van je deurpost. En omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig staal, zijn ze ook nog eens erg stevig en duurzaam. Zo heb je jarenlang plezier van jouw stalen binnendeur op maat.

Zwarte stalen binnendeuren: tijdloos en elegant

Zwarte stalen binnendeuren zijn tijdloos en elegant. Door het gebruik van zwart gepoedercoat staal krijgen de deuren een luxe uitstraling die bij elke interieurstijl past. Bij ons kun je terecht voor zwarte stalen binnendeuren op maat, zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur.

Stalen binnendeuren met glas: transparant en licht

Stalen binnendeuren met glas zijn perfect voor wie op zoek is naar een transparante en lichte uitstraling. Door het gebruik van glas krijgen de deuren een open karakter, waardoor ze licht en ruimte creëren. Bij ons kun je terecht voor stalen binnendeuren met glas op maat, zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer