Schuifdeuren van staal en hout

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

10 producten

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Schuifdeuren van staal en hout

Schuifdeuren handgemaakt

Naast de schuifdeuren van staal en hout maken we alle schuifdeuren bij Barnwoodweb maken zelf, met de hand. Dit doen wij in onze deurmakerij dat is gelegen in Katwijk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u een kwalitatieve en mooie schuifdeur thuis krijgt gestuurd.

Schuifdeursystemen

We krijgen vaak de vraag of er bij de schuifdeuren ook schuifdeursystemen worden geleverd. Het antwoord op die vraag is: nee, de schuifdeuren en de systemen moeten in de meeste gevallen apart worden besteld. De staal met glas voorraaddeuren zijn de enige waar het schuifdeursysteem bij inbegrepen is. Dit doen we ook zodat u zelf de keuze kunt maken tussen de verschillende schuifdeurbeslagen.

Razendsnelle levering

Omdat de deuren in Katwijk, Nederland worden gemaakt kunnen wij de deuren snel bij u thuisbezorgen. Helemaal wanneer u in Nederland of België woont. Bekijk hier de huidige levertijden en de bijbehorende verzendkosten.

Schuifdeur voor de badkamer

Wilt u de schuifdeur gebruiken voor de badkamer? Dat is mogelijk zolang uw badkamer goed wordt geventileerd. Wel raden we aan om de deur te voorzien van een Nano coating. U kunt bij de meeste deuren ervoor kiezen om deze coating door ons te laten aanbrengen.

Schuifdeuren van staal en hout

Er zijn diverse soorten stalen schuifdeuren, om de staal met glazen schuifdeur nog maar buiten beschouwing te laten. Er zijn vier soorten schuifdeuren van staal en hout. Zo heb je de Loftdeur Raw Steel Barnwoodde Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout en de Loftdeur Steel Strips Eiken. Deze vier deuren zijn te onderscheiden in twee soorten. De deuren met ‘Raw Steel’ hebben een stalen rand in een U-profiel of L-profiel daarnaast heb je de deuren met ‘Steel Strips’ die hebben een rand van staal aan de randen van de deur.

Schuifdeurbeslag

Kies zelf uw schuifdeurbeslag! Bij de schuifdeuren met het U- of L-profiel zijn er echter beperkte mogelijkheden dit omdat de stalen rand ervoor zorgt dat het beslag niet kan worden vastgemaakt aan de voor- of achterkant. De keuzes die wel nog beschikbaar zijn voor de Raw Steel schuifdeuren zijn: Schuifdeursysteem Bovenop en Schuifdeursysteem Spaak Bovenop. Bij de schuifdeuren met Steel Strips is er wel keuze tussen het hele assortiment schuifdeurbeslagen.

Gebruikt steigerhout

Bij de Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout is er nog de optie om deze te laten schuren. Het gebruikte steigerhout komt echt van de bouwplaatsen, de sporen daarvan zijn nog zichtbaar. Het grofste werk halen we voor u er af. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om hem niet te laten schuren, licht te schuren of zwaar te schuren. Hoe meer wij hem schuren, hoe meer de houtstructuur zichtbaar wordt en hoe minder de bouwresten te zien zijn.

Steel Strips

Wanneer u oog valt op de schuifdeuren van staal en hout en dan in het speciaal de deuren met ‘Steel Stips’ Dan kunt u nog kiezen tussen de vier soorten strips: Roest, RVS, Wit en Zwart. Kies de stripkleur zelf uit en maak de schuifdeur nog meer naar wens.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer