Indsutriële binnendeur

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 13 tot 24 van 64 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Een stijlvolle industriële binnendeur

Droom je van een prachtige industriële binnendeur in jouw woning? Al onze industriële binnendeuren hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn een geweldige toevoeging aan je interieur. Of dit nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke andere ruimte in huis mag zijn. Alles is mogelijk. Onze industriële binnendeuren zijn perfect als je op zoek bent naar een strakke blikvanger in huis.

Industriële deur op maat

Bij Barnwoodweb vind je verschillende industriële binnendeuren, onderverdeeld in binnendeur van staal en glas en binnendeuren van aluminium en glas. Daarnaast kan je kiezen uit een industriële binnendeur op maat of standaard maten. Zo vind je altijd wel een deur die in jouw interieur past (letterlijk en figuurlijk).

Soorten industriële binnendeuren

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende industriële deuren, namelijk scharnierdeuren en taatsdeuren. Al onze industriële deuren zijn verkrijgbaar in wit, zwart, met glas, met kickplate, van aluminium en van staal.  Ruimte keuze dus!

Industriële binnendeur opdek

Op zoek naar een industriële binnendeur opdek? Dan is het goed om te weten dat al onze industriële deuren zijn geschikt voor stompe deuren- en openingen. Sommige binnendeuren zijn ook geschikt als je een opdek kozijn hebt. Kijk dus goed bij het samenstellen wat bij jouw situatie past.

Industriële schuifdeur

Industriële binnendeur zwart

Als je denkt aan een stoere binnendeur, denk je waarschijnlijk aan een industriële binnendeur zwart. Onze zwarte industriële deur is gemaakt van gepoedercoat staal. De coating zorgt ervoor dat de deur krasbestendig is. Als je gaat voor een zwarte industriële deur, heb je meerdere opties. Zo kan je zelf kiezen uit het aantal vakken in de deur. En je kunt kiezen voor een kickplate onderaan de industriële deur zwart.
Niet zo’n fan van zwart, maar wil je toch een industriële deur in huis? Ga dan voor een witte industriële deur. Deze deuren hebben een stoere uitstaling en vallen wat minder op. Zo’n witte industriële deur is bijvoorbeeld een stoere touch in een Scandinavisch interieur.

Een industriële binnendeur van staal is trouwens ideaal als je kinderen hebt. Onze stalen deuren zullen namelijk niet snel beschadigen en gaan lekker lang mee.

Voordelen van een industriële deur

Een industriële binnendeur in huis heeft meerdere voordelen:

  1. Je kunt een industriële deur op verschillende plekken in huis plaatsen. Een veel gekozen plek voor een industriële deur is als afsluiting van de gang en woonkamer. Maar je kunt een industriële deur op veel meer plekken plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan als scheiding tussen woonkamer en speelkamer. Of tussen de slaapkamer en badkamer. Door te kiezen voor bijvoorbeeld gerookt glas, creëer je wat meer privacy. Je sluit zo makkelijk ruimtes die bij elkaar horen af, maar kunt er toch doorheen kijken. Supermooi!
  2. Een industriële binnendeur met glas zorgt voor lekker veel lichtinval. Zo voorkom je dat de rest van het huis erg donker wordt. Ideaal voor in de donkere wintermaanden, want meer daglicht is ook nog eens heel gezond. Daarnaast sluit je ruimtes niet helemaal van elkaar af, maar blijven ze – ondanks een deur – toch met elkaar verbonden.
  3. Industrieel past bij de woontrends van nu. Een industriële binnendeur is niet alleen de trend van dit moment, maar juist omdat het een blikvanger is in huis kan je het mooi combineren met andere industriële interieurproducten. Met een strakke industriële binnendeur creëer je jouw eigen industriële en strakke woonstijl.
  4. Het past bij elke woonstijl. Je kunt een industriële deur zo industrieel maken als je wil. Met een witte industriële deur ga je voor bijvoorbeeld een chique of een romantische touch. Een zwarte industriële deur geeft juist meer een robuuste look. Wat je woonstijl ook is: het kan allemaal.

KEUZES IN KLEUR EN GLAS

Je vindt in ons assortiment industriële binnendeuren in verschillende maten, vormen en met verschillende soorten glas. Het glas geeft een mooie chique look, maar is daarnaast ook functioneel. Al onze binnendeuren met glas hebben namelijk gehard veiligheidsglas.

Bij Barnwoordweb kan je je nieuwe deur samenstellen zoals je wil. Kies eerst jouw favoriete ‘basisdeur’, bijvoorbeeld een zwarte taatsdeur 3 vaks op maat gemaakt. Daarna kan je zelf het type glas bepalen: helder glas, melkglas, grijs gerookt glas of zwart gerookt glas. Welke kleur glas jij daarbij mooi vindt is aan jou. Als je kiest voor een industriële schuifdeur, kan je ook nog het schuifdeursysteem en type rail kiezen.

VERSCHILLENDE INDUSTRIËLE BINNENDEUREN

De meeste industriële deuren worden door ons gemaakt. Je vindt bij ons verschillende typen ‘basisdeuren’ die je vervolgens naar jouw wens kunt samenstellen. Zo heb je de keuze uit de volgende industriële binnendeuren:

  • Binnendeuren met 1, 2, 3, 4 of 6 vakken met glas
  • Binnendeuren met of zonder kickplate
  • Industriële binnendeuren met een zelfgekozen schuifdeursysteem
  • Stalen binnendeuren
  • Aluminium binnendeuren
  • Binnendeuren met glas

Een ruime keuze dus!

WELKE INDUSTRIËLE DEUR KIES JIJ?

Bij Barnwoodweb verkopen we interieurproducten die het gevoel van thuiskomen geven. Want je huis is een plek waar je je thuis wilt voelen. Daarom geef je aandacht aan de inrichting en zorg je dat alles past bij jouw woonstijl. Er zijn zoveel keuzes voor industriële binnendeuren, maar welke kies je nu? Ontdek in onze webshop of onze showroom alle stalen deuren die we aanbieden. Zo kan je ook makkelijk zien wat elke glassoort met een deur doet. Bekijk wat het beste bij jouw interieurstijl past.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze industriële binnendeuren zijn vaak op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Wij staan voor je klaar!

INDUSTRIËLE BINNENDEUREN SNEL GELEVERD

We produceren al onze binnendeuren in Nederland. Hierdoor zijn de levertijden in Nederland en België erg snel. Afhankelijk van de maat die je kiest kunnen de producten vaak direct worden geleverd. Zo staan wij altijd voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer