Binnendeur met glas

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 37 tot 48 van 61 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

BINNENDEUR MET GLAS

Ben je al tijden op zoek naar een stijlvolle en strakke binnendeur? Dan word je vast blij van onze binnendeuren met glas! De prachtigste binnendeuren met glas vind je bij Barnwoodweb.

BINNENDEUR MET GLAS VOOR IEDER INTERIEUR

Binnendeuren met glas zijn razend populair. En dat is iets voor niets! Een stalen binnendeur in combinatie met glas heeft namelijk een stoere en moderne uitstraling. Praktisch, veilig, sterk en stijlvol: zo zouden we een kamerdeur met glas omschrijven. En omdat je ‘m helemaal kunt samenstellen naar jouw smaak, past een binnendeur met glas ook bij elke woonstijl. Je haalt een echte blikvanger in huis én het gaat jarenlang mee.

SOORTEN GLAZEN BINNENDEUREN

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten glazen binnendeuren, namelijk een scharnierdeur of taatsdeur. Een stalen binnendeur met glas past helemaal bij de woontrends van nu. Het is de meest voorkomende en populaire deur. Het voordeel van een scharnierdeur is dat ‘ie goed sluit en je hebt de mogelijkheid voor een slot.

Een taatsdeur is een unieke deur. Deze deur kan namelijk naar beide kanten open en dicht worden gedaan. Dat betekent dat een taatsdeur altijd met jouw looprichting meedraait en automatisch sluit. Daarnaast heeft een taatsdeur geen kozijn nodig, waardoor je de deur helemaal kunt laten aansluiten aan het plafond. Daardoor lijkt de kamer optisch hoger.

binnendeur met glas
 

Waarom een binnendeur met glas?

Een binnendeur met glas is een geweldige toevoeging aan elke woonkamer, slaapkamer of badkamer. Of een andere ruimte in huis natuurlijk, denk maar eens aan een schuifdeur met glas voor een inloopkast. Of een mooie binnendeur met glas naar de keuken, vanuit de woonkamer. Daarbij matchen kamerdeuren met glas helemaal met de woontrends van nu. Een glasdeur binnen zorgt daarnaast ook nog eens voor veel lichtinval. Ideaal toch?

JE GLAZEN BINNENDEUR ZELF SAMENSTELLEN

Je kan onze glazen binnendeuren helemaal samenstellen zoals jij wilt. Je bepaalt zelf het type glas en hoeveel ruiten je wilt. Ga je voor een binnendeur met mat glas? Je kunt kiezen uit een binnendeur mat glas, rookglas, helderglas of spiegelglas? Welk soort glas je ook wilt: de binnendeur heeft altijd gehard veiligheidsglas van 4 mm dik en een geluiddempende werking.

VERSCHILLENDE KEUZES GLAS

Wij bieden binnendeuren aan in verschillende maten, vormen en met diverse soorten glas. Het glas moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Met zo’n binnendeur kun je makkelijk licht brengen vanuit een hoek die normaal gesproken wordt afgesloten door een gewone (dichte) draaideur. Dit daglicht is niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel gezond. En welk glas jij daarbij mooi vindt is aan jou. Ga je voor een binnendeur met melkglas? Of toch liever voor een binnendeur met rookglas? Jij kiest.

KAMERDEUR MET GLAS

We maken de meeste glazen binnendeuren speciaal voor jou op maat. Maar je kunt ook kiezen uit onze selectie deuren in standaardmaten. Zo vind je altijd wel een deur die perfect past bij jouw interieur.

GLAS BINNENDEUR

Wij bieden binnendeuren aan in verschillende maten, vormen en met diverse soorten glas. Het glas moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Met zo’n binnendeur kun je makkelijk licht brengen vanuit een hoek die normaal gesproken wordt afgesloten door een gewone (dichte) draaideur. Dit daglicht is niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel gezond. En welk glas jij daarbij mooi vindt is aan jou. Ga je voor een binnendeur met melkglas? Of toch liever voor een binnendeur met rookglas? Jij kiest.

MATERIAAL VAN ONZE GLAZEN BINNENDEUREN ZWART EN WIT

Het staal van de glazen binnendeuren is gemaakt van gepoedercoat staal. De coating zorgt ervoor dat de deur krasbestendig is. Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kickplate onderaan de deur. Ideaal, ook als je kinderen hebt, want onze glazen schuifdeuren zullen niet snel beschadigen en gaan erg lang mee.

Onze aluminium deuren zijn – je raadt het al – gemaakt van aluminium. Dit aluminium is gerecycled en roest niet. Deze deuren zijn wat lichter, waardoor je geen extra verstevigingen nodig hebt. Een aluminium deur is wat minder robuust dan een stalen deur.

EXTRA OPTIES

Wil je jouw nieuwe glazen binnendeur helemaal compleet maken? Voeg dan een van onze accessoires toe, zoals een tocht- of dempstrip. Met de tochtstrip beperk je de winddoorlating en worden vliegen en muggen door kiertjes tegengehouden. De dempstrip zorgt er juist voor dat de binnendeur zachter en zonder hard geluid dichtvalt.

KEUZES BINNENDEUR GLAS

Je kunt je binnendeur met glas samenstellen zoals jij dat wil. Wij maken dus verschillende soorten stalen binnendeuren. Zo heb je de keuze uit:

  • Binnendeur glas met of zonder kickplate
  • Binnendeur glas met 1, 2, 3, 4, 5 of 6 vakken met glas
  • Binnendeur glas van staal of aluminium
  • Taatsdeur of scharnierdeur
  • Helder-, mat-, rook- of spiegelglas
  • Stijlvolle zwart schuifdeursysteem
  • Wit of zwart staal of aluminium
  • WELKE BINNENDEUR MET GLAS PAST BIJ JOU?

    Je huis is een plek waar je je thuis wilt voelen. Daarom is het belangrijk dat de inrichting van je huis bij jou/jullie past en dat alles past bij jouw woonstijl. Er zijn zoveel keuzes voor binnendeuren met glas, maar welke kies je nu? We zetten alle mogelijke glassoorten voor je op een rijtje:

  • Helder glas laat veel licht door en is dus een aanrader wanneer je een kamer meer wilt verlichten of ruimtes met elkaar wil verbinden.
  • Melk glas, ook wel matglas genoemd, is licht en verspreidt - dankzij het melkachtige effect - het licht natuurlijker. Dit maakt dat je er minder goed doorheen kunt kijken. Zo heb je net wat meer privacy of afscherming.
  • Spiegelglas heeft aan de voorkant een spiegel en de achterkant is bedekt met veiligheidsfolie. Ideaal voor bijvoorbeeld de inkoopkast.
  • Rookglas is helder glas met een grijze, bruine of zwarte tint. Het laat wat minder licht door, waardoor je 2 ruimtes van elkaar kunt scheiden.
  • Ontdek in onze webshop of showroom wat elke glassoort met een binnendeur met glas doet en bekijk wat het beste bij jouw interieurstijl past.

    WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

    Ons assortiment bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte producten. Ook onze glazen binnendeuren zijn op maat gemaakt. Denk jij een bijzondere situatie te hebben? Neem dan eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze showroom in Katwijk! We helpen je graag. Ook als je advies nodig hebt bij:

    • Het samenstellen van een metalen en glas binnendeur

    • Het opmeten van een schuifdeur voor de badkamer

    • Het monteren van een deurgreep

    Wij denken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

    BINNENDEUREN MET GLAS SNEL GELEVERD

    BWist je dat onze binnendeuren met glas in Nederland worden geproduceerd? Dat betekent ook dat we kamerdeuren met glas snel bij jou in Nederland of België kunnen bezorgen. Afhankelijk van de maat die je kiest, kunnen de producten vaak direct worden geleverd

    Op maat gemaakt

    Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

    Handmatige selectie

    Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

    (Bijna) Alles is mogelijk

    We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

    Snel en flexibel

    Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

    Daar hout jij van!
    De beste kwaliteit voor de beste prijs
    2 jaar garantie
    Op het volledige assortiment
    Snelle levering
    In Nederland of België

    Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

    Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

    Lees meer