Toont alle 3 resultaten

Nieuw
Schuifdeur van barnwood met stalen rand
Opties selecteren

Loftdeur Raw Steel Barnwood

495,00
Nieuw
schuifdeur van steigerhout met staal
Opties selecteren

Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout

395,00
Nieuw
Schuifdeur met stalen strips
Opties selecteren

Loftdeur Steel Strips Exclusive

649,00

Loftdeuren van staal en hout

Een loftdeur van staal en hout geeft een robuust karakter aan uw interieur. Zo’n stalen loftdeur is dan ook erg stijlvol. Bij Barnwoodweb bieden we de keuze uit vier soorten loftdeuren met staal en hout, zo heb je de Loftdeur Raw Steel Barnwood, de Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout, de Loftdeur Steel Strips Exclusive en de Loftdeur Steel Strips Eiken. Deze vier stalen loftdeuren zijn op te delen in twee categorieën: zo heb je de Loftdeuren met Raw Steel, deze deuren hebben een stalen rand in een U- of L-profiel om de loftdeur heen van rauw (kaal) staal. Verder zijn er nog de loftdeuren met Steel Strips, deze loftdeuren beschikken over een stalen rand om de rand van de loftdeur heen. De Raw Steel geeft een wat robuustere uitstraling terwijl de Steel Strips een wat exclusievere uitstraling biedt.

Loftdeurbeslag

Maak een keuze uit alle loftdeurbeslagen, we hebben een ruim en veelzijdig assortiment. De Raw Steel Loftdeuren hebben echter een beperkte mogelijkheid als we het hebben over het beslag. Het U- en L-profiel zorgt er namelijk voor dat het beslag niet aan de voorkant van de loftdeur kan worden bevestigd. De opties die beschikbaar zijn voor de Raw Steel Loftdeuren zijn: het Schuifdeursysteem Bovenop en het Schuifdeursysteem Spaak Bovenop. Mocht uw keuze toch zijn gevallen op de staal met houten loftdeuren met Steel Strips dan heeft u wel de volledig keuze uit het gehele assortiment. Bij het beslag hoor ook de rails die volledig voor u op maar kan worden gemaakt, dat kan uit één, twee of drie stukken tot 400 centimeter. Als laatste optie is er nog het softclose systeem, deze kan aan het beslag worden toegevoegd zodat uw loftdeur soft open en dicht gaat.

Loftdeur Raw Steel Gebruikt Steigerhout

Deze loftdeur wordt voor u op maat gemaakt, in de breedte is dat mogelijk van 45 centimeter tot 120 centimeter en de hoogte van 200 centimeter tot 260 centimeter. De planken zijn horizontaal gestapeld en de gebruikte steigerdelen zijn afkomstig van de bouwplaatsen. Dit betekent dat ze daadwerkelijk echt gebruikt zijn, de bouwresten zijn terug te vinden op de planken wat zorgt voor een robuuste steigerhouten look. De planken worden gedroogd wanneer deze bij ons binnenkomen zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. U heeft nog de keuze om de Loftdeur te laten schuren. Er is keuze uit licht schuren zwaar schuren en niet schuren, hoe zwaarder het hout wordt geschuurd hoe minder bouwresten er op het hout achterblijven.

Lokaal geproduceerd

Barnwoodweb produceert alle loftdeuren zelf, dus ook de loftdeuren van staal en hout. Dit betekent niet alleen dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen maar dit betekent ook dat producten snel kunnen worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hier de huidige levertijden en de bijbehorende verzendkosten. Het is ook mogelijk om producten af te komen halen, dit moet u dan selecteren tijdens het bestelproces. Het adres is wel anders dan het showroom adres. Het afhaaladres is in Katwijk, de exacte locatie krijgt u wanneer de bestelling is afgerond. Het afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16 uur.