Zwarte loftdeuren

Laagste prijs garantie

2 jaar garantie

Snelle verzending

Filteren
Filters
Prijs
-

Producten 13 tot 24 van 99 in totaal

Filters
  • Meest populair
  • Prijs
Meest populair
12
  • 12
  • 24
  • 36
  • 72
  • Alle
per pagina

Zwarte loftdeur

Naast verschillende maten, kun je bij onze loftdeuren ook kiezen voor diverse kleuren. We hebben opvallende kleuren in ons assortiment, zoals een rood of zelfs een zelfgekozen kleur.

De meeste mensen gaan echter voor de wat minder opvallende natuurlijke of strakke kleur. Hierbij kun je denken aan een witte loftdeur of een zwarte loftdeur.

Zo’n moderne zwarte loftdeur heeft een klassieke uitstraling. De perfecte eyecatcher in jouw huis.

Wat verstaan we precies onder een loftdeur?

Een loftdeur is eigenlijk gewoon een hangende schuifdeur, die bewogen wordt door een schuifdeursysteem bovenaan de deur. Vaak met twee wieltjes en een horizontale rails.

Het verschil met een gewone deur is dat de loftdeur voor de muur langs schuift en niet in de muur zit. Met een loftdeur kun je een ruimte gemakkelijk afsluiten. 

Loftdeur zwart – materialen

Bij Barnwoodweb bieden wij loftdeuren niet alleen in diverse kleuren, maar ook in verschillende materialen aan. Zo hebben wij loftdeur steigerhout, maar ook een stalen schuifdeur en een schuifdeur glas in het assortiment. Dankzij deze ruime keuze, past onze loftdeur zwart in ieder interieur.

Bij een zwarte loftdeur van steigerhout creëer je een robuuste maar toch stijlvolle look. Naast een zwarte loftdeur kun je bij steigerhout materiaal ook gaan voor grijs, wit of bruin gaan. Ook heb je de keuze uit behandeld of onbehandeld hout. Genoeg opties dus.

Wanneer je kiest voor een zwarte stalen loftdeur ga je voor een stoerdere uitstraling. Deze deuren zijn gepoedercoat en krasbestendig. Ze kunnen jarenlang mee! Ook bieden wij stalen loftdeuren, gemaakt van gerecycled aluminium. Deze deuren zijn wat lichter en minder robuust, maar hebben wel de echte staal-look.

Met de schuifdeur glas geef je jouw interieur een instant frisse look. Praktisch, veilig, sterk en razend populair. Je kunt deze deur helemaal samenstellen zoals jij wilt. Het type glas, hoeveel ruiten, de handgreep: Jij bepaalt! Ga je voor melkglas, rookglas of veiligheidsglas? Het is jouw keuze!

zwarte loftdeur
loftdeur zwart

Zwarte loftdeur in jouw interieur

Een zwarte loftdeur is multifunctioneel. Je kunt een zwarte loftdeur gebruiken voor in de keuken, als binnendeur woonkamer of als schuifdeur slaapkamer.  De deur kan gebruikt worden als kamerdivider of als binnendeur. Zo zijn er oneindig veel plekken en mogelijkheden te bedenken.

De loftdeur zwart kan ook gebruikt worden als kastdeur. Deze deuren zijn eenvoudig te monteren met gebruik van de handleiding die u van ons meegestuurd krijgt. Wanneer u de verschillende stappen gestructureerd doorloopt hangt de loftdeur binnen mum van tijd bij jou in huis.

Schuifdeursysteem zwarte loftdeur

Ongeacht de kleur van de loftdeur, wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een zwart schuifdeursysteem plafond. Dit geldt dus ook voor zwarte loftdeuren.

Naast de keuze in kleur is er ook keuze tussen diverse soorten schuifdeur systemen. Zo zijn er schuifdeursystemen die u boven op de deur monteert, maar ook systemen die u juist aan de voorkant van de deur bevestigd. De systemen die u bovenop monteert zijn perfect te gebruiken glazen zwarte loftdeur, omdat je bij glas het systeem niet aan de voorkant kan monteren.

Het is ook mogelijk om de zwarte loftdeur van wat gemak te voorzien. Met een softclose systeem zorgt u ervoor dat uw loftdeur zachtjes open en dichtgaat. Dit systeem is evenals de rest van het systeem eenvoudig te installeren en geeft een beetje extra luxe aan uw zwarte loftdeur.

Loftdeur zwart – maat en kleur

Bij Barnwoodweb kun je ervoor kiezen jouw zwarte loftdeur op maat te laten maken. Ook kun je een van onze standaardmaten uitkiezen. De loftdeur op maat wordt gemaakt aan de hand van de specificaties die jij opgeeft.

Toch liever een ander kleurtje? Dat kan! Bij Barnwoodweb hebben we een uitgebreid assortiment met een breed kleurenscala. Bekijk gerust het hele assortiment om te weten wat Barnwoodweb u allemaal te bieden heeft.

Kwaliteit zwarte loftdeuren Barnwoodweb

Sinds 2007 maakt Barnwoodweb met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie.

Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd en pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft jouw zwarte loftdeur zo mooi mogelijk. De beste kwaliteit voor de beste prijs!

Omdat wij volledig achter de kwaliteit van onze deuren staan, krijg je bij ons standaard 2 jaar garantie. Dit geldt op het gehele assortiment.

Zwarte loftdeur kopen bij Barnwoodweb

Zwarte loftdeur kopen? Bijna alles is mogelijk bij Barnwoodweb. We maken alles op maat. Wil je iets bijzonders? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij Barnwoodweb zijn we altijd snel en flexibel. Wij produceren al onze producten in Nederland. Daardoor wordt jouw zwarte loftdeur binnen no-time bij je thuisbezorgt.

De zwarte loftdeur liever eerst even in het echt bekijken? Maak gerust een afspraak in onze showroom of kom langs zonder afspraak. Hier kun je je laten adviseren en inspireren door onze specialisten. Onze showroom is iedere werkdag geopend!

Op maat gemaakt

Elke deur wordt op maat gemaakt naar de specificaties die u nodig heeft

Handmatige selectie

Het hout wordt pas gebruikt nadat het gedroogd is onder 18%. Zo blijft uw deur lang mooi!

(Bijna) Alles is mogelijk

We maken alles op maat, bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem even contact op, het kan!

Snel en flexibel

Omdat wij in Nederland produceren, kunnen wij snel leveren in België en Nederland.

Daar hout jij van!
De beste kwaliteit voor de beste prijs
2 jaar garantie
Op het volledige assortiment
Snelle levering
In Nederland of België

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op.

Lees meer