VACATURE

MEDEWERKER BINNENDIENST

DE FUNCTIE:

Wij zoeken een echte binnendiensttijger die al onze topklanten de beste verkoopadviezen kan geven en daarbij een perfecte service levert. Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je zowel een commerciële als adviserende rol. Je adviseert, maakt offertes en verkoopt aan toekomstige klanten. Uiteraard ben je een topper is alle voorkomende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel en iemand gastvrij ontvangen in onze showroom is voor jou geen enkel probleem. Naast verkoop, adviseer je ook bij technische vragen en help je daar waar kan met montage tips. Dit kan per e-mail, chat, telefoon, live, of op welke manier dan ook! Naast verkoop houd je je bezig met het verwerken van retouren, up to date houden van de webshop, het bijhouden en netjes houden van de showroom en draag je bij aan succesvolle marketing- en verkoopacties. Kortom, ben jij commercieel, klant- en servicegericht, resultaatgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zoeken wij jou!
Uitstekend

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

montreal-barnwood
VACATURE

MEDEWERKER DEURENPRODUCTIE

DE FUNCTIE:

Als medewerker deurenproductie ben je in een klein team van 4 bevlogen collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van deuren en schuifdeursystemen met behulp verschillende machines (waaronder afkortzaag, schuurmachines, tafelzaag e.d.).

OVER BARNWOODWEB:

Barnwoodweb is specialist op het gebied van oud hout en schuifdeuren met robuuste schuifdeursystemen. Vanuit Katwijk beleveren wij de gehele Benelux en Duitsland met onze mooie producten.

WERKWIJZE:

Je maakt van ruwe materialen een maatwerk deur en indien nodig wordt deze voorzien van een afwerking (bijvoorbeeld beitskleur). Op deze manier ga je ook te werk bij het samenstellen van schuifdeursystemen.

WIE WIJ ZOEKEN:

Iemand met opleiding VMBO-techniek of LTS. Gevoel voor precisie en kwaliteit, woonachtig in de omgeving Katwijk, ervaring in houtbewerking is een pré.
Prima

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

HOE KAN IK SOLLICITEREN?

Hoe jij dat wil! Je mag ons mailen, bellen, faxen (we hebben alleen geen fax) of even langs komen! Stuur in ieder geval je CV en een korte motivatie mee! Richt je bericht aan dhr. A.J. Hogewoning!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

ONZE GEGEVENS

Adres: Taanderstraat 13
2222BG Katwijk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.