VACATURE

MEDEWERKER DEURENPRODUCTIE

DE FUNCTIE:

Als medewerker deurenproductie ben je in een klein team van 4 bevlogen collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van deuren en schuifdeursystemen met behulp verschillende machines (waaronder afkortzaag, schuurmachines, tafelzaag e.d.).

OVER BARNWOODWEB:

Barnwoodweb is specialist op het gebied van oud hout en schuifdeuren met robuuste schuifdeursystemen. Vanuit Katwijk beleveren wij de gehele Benelux en Duitsland met onze mooie producten.

WERKWIJZE:

Je maakt van ruwe materialen een maatwerk deur en indien nodig wordt deze voorzien van een afwerking (bijvoorbeeld beitskleur). Op deze manier ga je ook te werk bij het samenstellen van schuifdeursystemen.

WIE WIJ ZOEKEN:

Iemand met opleiding VMBO-techniek of LTS. Gevoel voor precisie en kwaliteit, woonachtig in de omgeving Katwijk, ervaring in houtbewerking is een pré.
Prima

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

VACATURE

SENIOR ACCOUNTMANAGER

DE FUNCTIE:

Wij zoeken een professioneel en bewezen succesvolle Accountmanager met ervaring in de Interieurbranche. Voor ons groothandelsplatform in loftdeuren, schuifdeursystemen, barnwood wandhout en steigerhout. Hierin ligt de focus op (interieur) architecten, dealers en de projectmarkt. Als Accountmanager heb je zowel een commerciële als adviserende rol op hoog niveau. Je bent een uitstekende netwerker, goed in acquisitietrajecten en het aanboren van nieuwe mogelijkheden. Hetgeen betekent dat je kansen ziet en deze ook weet te verzilveren. Dit doe je niet alleen in bestaande markten maar ook buiten de gebaande paden. Door je gedrevenheid en enthousiasme houd je opdrachtgevers aangesloten en door creatieve en vernieuwende oplossingen weet je als geen ander de visie en wensen van je klanten te vertalen. Hierbij laat je je niet beperken door onmogelijkheden of geografische grenzen. Je bent innovatief en oplossingsgericht en een echte business partner voor architecten, interieurvormgevers, dealers en eindgebruikers.
Uitmuntend

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

HOE KAN IK SOLLICITEREN?

Hoe jij dat wil! Je mag ons mailen, bellen, faxen (we hebben alleen geen fax) of even langs komen! Stuur in ieder geval je CV en een korte motivatie mee! Richt je bericht aan dhr. A.J. Hogewoning!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

ONZE GEGEVENS

Adres: Taanderstraat 13
2222BG Katwijk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.