VACATURE

MEDEWERKER BINNENDIENST

DE FUNCTIE:

Als Medewerker Binnendienst ben je ``het gezicht`` van onze webshop(s). Je helpt klanten met allerlei informatieve, technische en commerciële vraagstukken! Via telefoon, e-mail, chat en in de winkel, zorg je ervoor dat iedere klant een perfecte oplossing krijgt voor zijn of haar vraag. Als jij een klant geholpen hebt weet je zeker weer een 5-sterren review te scoren, klanttevredenheid staat bij jou voorop!

Naast dat je de reddende engel van onze klanten bent, help je ook je collega’s! In de winkel, met het maken van offertes, aftersales en met het verbeteren van de website en producten!

FUNCTIE EISEN:

In de rol van Medewerker Binnendienst ben je communicatief vaardig en heb je een scherp oog voor detail. Je hebt affiniteit met houtverwerking en techniek. Je houdt het overzicht en informeert de juiste personen op het juiste moment. In deze rol hoef je het zeker niet alleen te doen, je wordt onderdeel van een ervaren en gemotiveerd team.

Daarnaast beschik je over:
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
• Kennis van de Duitse taal is een pré;
• Affiniteit met techniek en houtverwerking;
• Je bent handig met Word en Outlook;
• Ervaring met WordPress/Woocommerce is een pré;

Prima

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

VACATURE

MEDEWERKER DEURENPRODUCTIE

DE FUNCTIE:

Als medewerker deurenproductie ben je in een klein team van 4 bevlogen collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van deuren en schuifdeursystemen met behulp verschillende machines (waaronder afkortzaag, schuurmachines, tafelzaag e.d.).

OVER BARNWOODWEB:

Barnwoodweb is specialist op het gebied van oud hout en schuifdeuren met robuuste schuifdeursystemen. Vanuit Katwijk beleveren wij de gehele Benelux en Duitsland met onze mooie producten.

WERKWIJZE:

Je maakt van ruwe materialen een maatwerk deur en indien nodig wordt deze voorzien van een afwerking (bijvoorbeeld beitskleur). Op deze manier ga je ook te werk bij het samenstellen van schuifdeursystemen.

WIE WIJ ZOEKEN:

Iemand met opleiding VMBO-techniek of LTS. Gevoel voor precisie en kwaliteit, woonachtig in de omgeving Katwijk, ervaring in houtbewerking is een pré.
Prima

salaris

40 uur

Fulltime baan

1 vrijmibo

Per week

HOE KAN IK SOLLICITEREN?

Hoe jij dat wil! Je mag ons mailen, bellen, faxen (we hebben alleen geen fax) of even langs komen! Stuur in ieder geval je CV en een korte motivatie mee! Richt je bericht aan dhr. A.J. Hogewoning!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

ONZE GEGEVENS

Telefoon: 071 – 408 47 46
Email: [email protected]

Adres: Steenbakkerstraat 1b
2222AT Katwijk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.