Aanbieding
Schuifdeur voor buiten
Opties selecteren

Loftdeur Douglas voor buiten

275,00

Loftdeur voor buiten

Een loftdeur voor buiten kan gebruikt worden als poortdeur, schuurdeur of tuinhuisdeur. Zo’n loftdeur voor buiten is erg handig en ruimtebesparend omdat de deur niet meer open hoeft te zwenken. Echter kun je niet zomaar elke loftdeur buiten gebruiken omdat niet alle soorten hout tegen het Nederlandse klimaat zijn opgewassen. De loftdeuren voor buiten die we bij Barnwood verkopen zijn uitsluitend van Douglas hout. Dit Douglas hout is van een naaldhoutsoort dat van nature erg sterk en duurzaam is.

Schuifdeurbeslag voor buiten

Een loftdeur voor buiten heeft natuurlijk geschikt schuifdeurbeslag nodig. Het beslag moet evenals het hout tegen het Nederlandse en Belgische klimaat kunnen. Als u schuifdeurbeslag voor buiten gaat uit kiezen kies dan altijd voor de opties waarbij staat dat deze geschikt zijn voor buiten. Deze schuifdeurbeslagen zijn voorzien van een poedercoating die extra sterk is en opzichte van de andere schuifdeurbeslagen. Door de coating is het beslag beschermd tegen het klimaat dit voorkomt het roestingsproces. Wanneer u dus een schuifdeurbeslag bestelt die niet geschikt is voor buiten kunnen we u de kwaliteit niet garanderen.

Is er een slot voor op de loftdeur voor buiten?

Deze vraag krijgen we vaak, en helaas moeten we eerlijk zijn dat er nog geen geschikte uitkomst is. Natuurlijk zijn er opties beschikbaar waarbij je een haakje aan de binnenkant vastmaakt. Dat zou dus alleen kunnen wanneer je de deur van binnenuit kan dichtdoen. Mocht u zelf een goed idee hebben voor een slot op een loftdeur neem dan vooral contact met ons op!

Douglas hout

Het Douglas hout is van oorsprong een sparboom, de sparboom is van nature heel sterk. Het hout heeft een bijzondere uitstraling en is erg stevig. Douglas hout heeft een erg hoge dichtheid dit zorgt ervoor dat het hout ook erg duurzaam is, mede door deze reden kan het hout zichzelf beschermen van binnenuit. Douglas hout is om dezelfde reden goed te gebruiken voor binnen en buiten gebruik. Voor de loftdeuren gebruiken we Douglas planken met een dikte van circa 40-42 millimeter dik.

Deurgrepen

Maak uw loftdeur helemaal af door een handgreep naar wens toe te voegen aan uw Douglas loftdeur voor buiten. De loftdeuren van buiten hebben wel deurgrepen nodig die weerbestendig zijn kies daarom voor de opties die gemaakt zijn van Roestvrij staal (RVS) of deurgrepen die voorzien zijn van een extra sterke poedercoating. Maak de keuze tussen handvaten in de deur vallen of handvaten die aan de deur vastzitten.