vacatures

Senior Accountmanager

Functieomschrijving Senior accountmanager buitendienst Barnwoodweb

Wij zoeken een professioneel en bewezen succesvolle Accountmanager met ervaring in de Interieurbranche. Voor ons groothandelsplatform in loftdeuren, schuifdeursystemen, barnwood wandhout en steigerhout. Hierin ligt de focus op (interieur) architecten, dealers en de projectmarkt.

Als Accountmanager heb je zowel een commerciële als adviserende rol op hoog niveau. Je bent een uitstekende netwerker, goed in acquisitietrajecten en het aanboren van nieuwe mogelijkheden. Hetgeen betekent dat je kansen ziet en deze ook weet te verzilveren. Dit doe je niet alleen in bestaande markten maar ook buiten de gebaande paden.

Door je gedrevenheid en enthousiasme houd je opdrachtgevers aangesloten en door creatieve en vernieuwende oplossingen weet je als geen ander de visie en wensen van je klanten te vertalen. Hierbij laat je je niet beperken door onmogelijkheden of geografische grenzen. Je bent innovatief en oplossingsgericht en een echte business partner voor architecten, interieurvormgevers, dealers en eindgebruikers.

Functie-eisen

In de rol van Medewerker Buitendienst ben je communicatief vaardig en heb je een scherp oog voor detail. Je hebt affiniteit met houtverwerking en techniek en een oog voor interieurontwerp. In deze rol hoef je het zeker niet alleen te doen, je wordt onderdeel van een ervaren en gemotiveerd team van productontwikkelaars, een communicatie en een binnendienst. Daarnaast beschik je over:

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);

Kennis van een derde taal is een pré;

HBO werk- en denkniveau;

Door ervaring is het geven van productpresentaties bij klanten bekend terrein;

Je beschikt over sterke beïnvloedings- en onderhandelingsvaardigheden;

Je beschikt over een aantoonbaar en actueel architectennetwerk;

Je bent sterk in het netwerken en bouwen van (nieuwe) relaties;

Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Bedrijfsprofiel

Houthandel Katwijk is een marktleider in Barnwood, Steigerhout, Schuifdeursystemen en Loftdeuren in Nederland. Hiermee hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in het leveren van unieke houtproducten. Naast onze directe verkoop aan consumenten via onze webshops, liggen onze producten ook bij diverse bouwmarkten. Daarnaast zijn we een welgeziende leverancier bij diverse interieurontwikkelaars. Graag willen we deze markt flink uitbreiden.

Houthandel Katwijk bestaat uit een leuke club eigenwijze, handige en onhandige mensen. Dankzij de gezellige vrijdagmiddag borrels ga je altijd met een goed gevoel het weekend in.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende, inspirerende en verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving.

Als Accountmanager ga je werken binnen een no nonsense cultuur met enthousiaste collega’s. Je ontvangt een marktconform salaris overeenkomstig het niveau van de functie en ervaring.

Wij bieden:

Een uitmuntend salaris;

Leaseauto, Laptop, iPhone;

Een leuke baan direct in dienst bij Houthandel Katwijk;

Samen met 25 collega’s werk iedere dag aan een mooie producten en een fantastische dienstverlening.

Ook de donderdagmiddag lunches zijn legendarisch, daarnaast sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met regelmaat leuke uitjes gepland;

Informele & ambitieuze cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng;

Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn flexibel in te richten!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *