Deurgreep Arizona

19,95
De Arizona deurgreep heeft een stijlvolle, zwarte komgreep. Het openen en sluiten van de deur gaat eenvoudig en het ziet er zéér fraai uit. De Arizona deurgreep is beschermd door een speciale poeder coating, zo wordt het solide uiterlijk en de duurzaamheid gegarandeerd. De Arizona komgreep moet verzinkt in het hout worden gemonteerd zodat deze goed aansluit op de schuifdeur. Benieuwd naar andere modellen? Ontdek ons assortiment handgrepen voor loftdeuren. Model: Arizona Maat: 53 mm x 203 mm Materiaal: zwart gepoedercoat staal Ook geschikt voor buitengebruik!
In winkelmand

Schuifdeurbeslag Ruit

115,00
Met dit industriële schuifdeursysteem creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag is stevig en van zeer degelijke kwaliteit. Zo kan een schuifdeursysteem wel 125 kg dragen. De kogellagers in de hangers zorgen voor een geluidloze en zeer gemakkelijke beweging over de rails. Hierdoor is het openen van een loftdeur van zwaar gewicht geen enkel probleem. Er zijn verschillende soorten schuifdeurbeslag. Wij hebben verschillende varianten waarvan ook elegante roestvrij stalen versies. Meer informatie
Opties selecteren

Loftdeur Gebruikt Steigerhout

295,00
Dit is een op maat gemaakt product. Bent u op zoek naar een snellere levering? Bekijk dan onze Voorraaddeur Onbehandeld Steigerhout.
  • Deze loftdeur is vervaardigd van gebruikte steigerdelen afkomstig van bouwplaatsen
  • Handgemaakt
  • De deur is ca. 40 mm dik
  • Het model is eenzijdig, dus alleen vanaf de voorkant van de deur zichtbaar
Standaardadvies is de loftdeur minimaal 8 cm breder en 4 cm hoger te nemen dan de opening. Onze deuren zijn allemaal te monteren in combinatie met onze Schuifdeursystemen.
Opties selecteren

Schuifdeur van gebruikt steigerhout

Van een van onze klanten, een schitterende schuifdeur van gebruikt steigerhout, in combinatie met het schuifdeursysteem ruit. Hoe mooi past deze loftdeur van gebruikt steigerhout in deze kamer! Een goede match met de huidige kasten in deze kamer! Het zwarte schuifdeurbeslag maakt de loftdeur helemaal af!

Gerelateerde projecten