Deurgreep Arizona

24,95 19,95
De Arizona deurgreep heeft een stijlvolle, zwarte komgreep. Het openen en sluiten van de deur gaat eenvoudig en het ziet er zéér fraai uit. De Arizona deurgreep is beschermd door een speciale poeder coating, zo wordt het solide uiterlijk en de duurzaamheid gegarandeerd. De Arizona komgreep moet verzinkt in het hout worden gemonteerd zodat deze goed aansluit op de schuifdeur. Benieuwd naar andere modellen? Ontdek ons assortiment handgrepen voor loftdeuren. Model: Arizona Maat: 53 mm x 203 mm Materiaal: zwart gepoedercoat staal Ook geschikt voor buitengebruik!
In winkelmand

Schuifdeurbeslag Ruit

115,00
Met dit industriële schuifdeursysteem creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag is stevig en van zeer degelijke kwaliteit. Zo kan een schuifdeursysteem wel 125 kg dragen. De kogellagers in de hangers zorgen voor een geluidloze en zeer gemakkelijke beweging over de rails. Hierdoor is het openen van een loftdeur van zwaar gewicht geen enkel probleem. Er zijn verschillende soorten schuifdeurbeslag. Wij hebben verschillende varianten waarvan ook elegante roestvrij stalen versies. Meer informatie
Opties selecteren

Loftdeur gebruikt steigerhout

349,00 295,00
De schuifdeuren van gebruikt steigerhout hebben een stoere uitstraling en zijn mooi te combineren met ons schuifdeurbeslag. Het gebruikte steigerhout komt van bouwplaatsen in heel Nederland, zodra het van de bouwplaats is drogen we het hout en verwerken we het tot een deur. We hebben verschillende soorten Barndoors voor u geselecteerd. Elke stijl geeft een authentieke uitstraling aan uw interieur.
  • Iedere loftdeur wordt handgemaakt
  • Deze loftdeur is vervaardigd van echt gebruikt steigerhout.
  • Wilt u de deur helemaal afmaken? Combineer deze dan met een van onze Barnslides.
Opties selecteren

Schuifdeur van gebruikt steigerhout

Van een van onze klanten, een schitterende schuifdeur van gebruikt steigerhout, in combinatie met het schuifdeursysteem ruit.

Gerelateerde projecten