Schuifdeursysteem Recht

59,00
Met dit industriële schuifdeursysteem Recht creëer je een unieke sfeer voor iedere loftdeur in huis, horeca of kantoor. De ruimtelijke beleving veranderd, mede door het robuuste en landelijke gevoel van de loftdeur en boeren schuifdeursysteem. Het schuifdeurbeslag is stevig en van zeer degelijke kwaliteit. Zo kan een schuifdeursysteem wel 125 kg dragen. De kogellagers in de hangers zorgen voor een zeer gemakkelijke beweging over de rails. Hierdoor is het openen van een loftdeur van zwaar gewicht geen enkel probleem. Er zijn verschillende soorten schuifdeurbeslag. Wij hebben verschillende varianten waarvan ook elegante roestvrij stalen schuifdeurbeslag. Meer informatie
Opties selecteren
Loftdeur Steigerhout Vintage Grijs

Loftdeur Steigerhout Vintage Grijs

240,00
Dit is een op maat gemaakt product. Bent u op zoek naar een snellere levering? Bekijk dan onze Voorraaddeur Onbehandeld Steigerhout.
  • Deze loftdeur is grijs gebeitst
  • Handgemaakt
  • De deur is ca. 40 mm dik
  • Het model is eenzijdig, dus alleen vanaf de voorkant van de deur zichtbaar
Standaardadvies is de loftdeur minimaal 8 cm breder en 4 cm hoger te nemen dan de opening. Onze deuren zijn allemaal te monteren in combinatie met onze Schuifdeursystemen.
Opties selecteren

Deurgreep Cleveland

14,95
Model: Cleveland Maat: 32 mm x 228 mm Materiaal: zwart gepoedercoat staal Ook geschikt voor buitengebruik!
In winkelmand

Lichtgrijze schuifdeur met recht schuifsysteem

Van een van onze klanten, een schitterende schuifdeur van steigerhout gebeitst in Vintage grijs, in combinatie met het rechte schuifdeursysteem en de deurgreep Cleveland.

Gerelateerde projecten